Online bestellen bij Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

WEGENS EXTRA DRUKTE TIJDENS DEZE BIJZONDERE TIJDEN ZIJN HET HELAAS OOK EXTRA LANGERE BEZORGTIJDEN/WACHTTIJDEN. TUSSEN 17 EN 21 UUR KUNNEN WIJ SLECHT TOT NIET BEREIKBAAR ZIJN I.V.M. DE DRUKTE. WIJ DANKEN U ALVAST VOOR UW BEGRIP EN GEDULD!

LET OP! T/M 6 APRIL HEBBEN WIJ AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN.

OM DE VEILIGHEID VAN U EN ONS TE WAARBORGEN BEZORGEN WE VANAF HEDEN CONTACTLOOS. ONZE BEZORGER ZAL UW BESTELLING VOOR DE DEUR ZETTEN, AANBELLEN EN GEPASTE AFSTAND NEMEN. TIJDELIJK DUS OOK ALLEEN ONLINE AF TE REKENEN. DANK U VOOR UW BEGRIP!

HYGIËNE IN ONZE BEREIDINGSRUIMTES:
- WERKEN MET HANDSCHOENEN EN VERVANGEN DEZE REGELMATIG
- MAKEN GEBRUIK VAN DESINFECTERENDE SCHOONMAAKMIDDELEN
- MAKEN GEBRUIK VAN ANTIBACTERIËLE ZEPEN EN DESINFECTERENDE HANDGELS
- WERKEN VOLGENS HET HANDBOEK VAN DE HYGIËNECODE


WELKOM OP DE BESTELWEBSITE VAN ASIAN & SUSHI EXPRESS - TANUKI OSS!

Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen voor onze bezorgdienst of om af te halen. U kunt uw bestelling online middels iDEAL of creditcard betalen. Let op! Géén PIN aan deur.

VERS - Alle gerechten worden daadwerkelijk à la minute, met alle zorg en versheid bereid. I.v.m. verse producten kunnen gerechten uitverkocht raken. Mocht uw gerecht(en) ineens er niet meer tussen staan, dan kan het zo zijn dat deze uitverkocht zijn. Wijzigingen en/of aanpassingen aan gerechten is niet mogelijk. Melden van dieet wensen en/of allergieën wel mogelijk.

BEZORGING - à la minute gerechten heeft dus ook een bepaalde bereidingstijd nodig. De bezorgtijd is afhankelijk van de drukte, de grote van uw bestelling en bezorggebied. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling binnen 45 minuten te bezorgen. Wij danken u alvast voor uw begrip als uw bestelling een keer te laat aankomt.

VOORUIT bestellen - is aan te raden! U kunt buiten de openingstijden alvast uw bestelling doorgeven en op de latere gewenste tijdstip te laten bezorgen of af te halen. Afhankelijk van de drukte blijft de aangegeven tijdstip alsnog een indicatie.

SERVICE - Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn, neem dan contact met ons op en wij proberen het zo gepast mogelijk op te lossen.
LET OP! Het kan zo zijn dat wij tijdens de spitsperiodes telefonisch slecht en/of niet bereikbaar zijn.

SOCIAL MEDIA - Volg ons ook op Facebook voor spontane actiecodes of wekelijkse aanbiedingen! Download ook onze handige Bestel-App voor o.a. actuele nieuwsberichten: oss.tanukiexpress.nl/app

Bij ASIAN & SUSHI EXPRESS - TANUKI staat niet de snelheid, maar de KWALITEIT hoog in het vaandel!

ACTIE(S)
***********

Een actiecode of kortingscode invoeren? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.


Actievoorwaarden:
- I.v.m. de drukte is aan te raden vooruit te bestellen en/of de bestelling af te halen!
- Actiecode: MRT20
- Korting: 10%
- Actiecodes zijn niet in combinatie te gebruiken
- Min. bestelling van €20,- (overige postcodes kunnen een andere min. bedrag hebben)
- Alleen geldig op www.tanukiexpress.nl of app
- Niet i.c.m. andere acties, (spaar)kortingen en/of soortgelijke kortingen
- Niet geldig op combi menu’s
- Niet geldig op evt. toeslagen
- Niet geldig op evt. bezorgkosten
- Wijzigingen voorbehouden