Reviews from Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Recent reviews

5.0
Lonneke
2 August 2022

Super lekker ! Makkelijk te bestellen en netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Theo van Kreij
2 August 2022

Kwaliteit eten voor herhaling vatbaar

Marianne
2 August 2022

Wederom waren de sushi’s verrukkelijk. Altijd een feestje om ze bij Tanuki te bestellen!!

Roy Thonson
1 August 2022
Frans
25 July 2022

Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
24 July 2022

Heerlijk gegeten, altijd goed van kwaliteit. Ik moest bij het ophalen wat langer wachten dan normaal. 2x gebeld op het belletje voor, maar niemand te zien. Uiteindelijk na 10 min naar boven gelopen en toen gingen ze het klaarmaken. Prima.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Danielle, Bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk werd de eerste belletje niet gehoord. Excuses daarvoor! Daarom vragen wij ook men om tweemaal op het belletje te drukken.

Suzanne
23 July 2022

De lekkerste sushi en snelle en vriendelijke bezorging. Geweldig genoten weer.

Emile
23 July 2022

Vers, goed warm en lekker. Grote prima 👍🏼

Lidy
22 July 2022

Verrassend het nieuwe gerecht Wui Wo en ook de Yaki Tori en Ebi Furai met de noedels en de Miso soep waren heerlijk. Bestelling werd prima op afgesproken tijd bezorgd. We bestellen zeker snel weer.

Peter Gielis
18 July 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Tijd tussen bestellen en bezorgen is prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
17 July 2022

Menu B genomen was voldoende voor 3 personen zeer gevarieerd en smakelijk. Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlon
14 July 2022
Fred Mulder
11 July 2022

Ervaren sushi eters waren zeer te spreken over de kwaliteit en de gevarieerde samenstelling van de 2 door ons bestelde schalen.

Nick rust
8 July 2022
Zzzushidushi
6 July 2022

Perfecte kwaliteit Perfecte bezorging Perfecte sushi

Zzzzushiii
6 July 2022

Heel erg goed Beste van Oss

Isabel
3 July 2022
Joyce
3 July 2022
W
1 July 2022

De bezorgster was voor de afgesproken tyd er al Het eten was super lekker

Willems
29 June 2022
Zakiya Shekho
28 June 2022

Altijd erg lekker en super vers!!❤️

M Ploegmakers
19 June 2022
M. Vermeulen
18 June 2022
anoniem
17 June 2022

Altijd op tijd, vaak zelfs vroeger. Heerlijke sushi. Breed assortiment.

Daphne Thijssen
12 June 2022

Zoals altijd heerlijke sushi. Hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik de melding kreeg dat er sushi voor 50% korting besteld kon worden 🥰🍣💯.

Gmc
11 June 2022

Sneller dan verwacht bezorgd door keurige en bijzonder vriendelijke bezorger. Producten van goede kwaliteit en lekker!

Kevin
7 June 2022

Altijd goede en snelle leveringen. Ook de sushi is van uitstekende kwaliteit

Mandy
5 June 2022
Ronald
5 June 2022

Super lekker gegeten !! De beste van Oss e.o.!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hlm
3 June 2022
Veldksmp
30 May 2022

Heerlijk eten, keurig verpakt. Snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daphne Thijssen
29 May 2022

Altijd heerlijk en op tijd 🙏🏻💯

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tonnie
29 May 2022

Alles prima geregeld. Precies op tijd en fantastisch lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nancy Overdevest
27 May 2022

Vandaag de nieuwe carpaccio sushirol geprobeerd. Omg wat is die lekker. Een aanrader. En zoals altijd hele grote rollen en super verse sushi rijst !!

Joost
27 May 2022

Het was weer genieten

Gert-Jan
26 May 2022

Vond de poke bowl niet zo was gewoon Klein en karig jammer dat je hem niet zelf kan samenstellen en het formaat kan kiezen

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Gert-Jan, bedankt voor de feedback. U mag ten aller tijde aangeven wat u niet echt niet lust en/of niet mag hebben ivm allergie. Wilt u de ingrediënten zelf kiezen, dan verwijzen wij u naar pokebowel-oss.nl

Linda
25 May 2022

Loes Erisman
25 May 2022

De sushi was weer heerlijk'

Annie Mels
24 May 2022

Altijd super verse en lekkere sushi ! Wij bestellen er al jaren 😊

Ariënne
22 May 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tonnie van der Aa
22 May 2022

Fantastische service. Uitstekende kwaliteit

Jeroen
22 May 2022

Was heerlijk

Niels
20 May 2022

Top

Kris Nicholls
20 May 2022

Excellent food and quality, delivery was even quicker than exy

.
16 May 2022

Eten goed bezorging zoals afgesproken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
15 May 2022

We hebben weer fantastisch lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
14 May 2022

Precies op de minuut op tijd. En heerlijk zoals altijd.

Anoniem
14 May 2022
Jan Jongbloed
9 May 2022

Zoals altijd: vets, geweldige smaken, gevarieerd.

Kuijf
8 May 2022
Emma
8 May 2022

Eten was heel goed, ook mooi warm en op tijd bezorgd.

Roger
6 May 2022

Wel vaker een pokebowl gegeten maar geen enkele daarvan kan tippen aan die van Tanuki.

Daniel
1 May 2022
Nicole Driessen
30 April 2022

Het was verrukkelijk. Lekker verse gerechten. Het smaakt erg goed. Echt een aanrader.

Steenbruggen
27 April 2022

Het was heerlijk en verzorgd zoal altijd.

Liesbeth
25 April 2022
Sabien
10 April 2022

Bestelling heb ik opgehaald. Stond al netjes klaar met potjes gember, wasabi en soja met eetstokjes. Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi’s!!!

Tonnie van der Aa
10 April 2022
Mandy
8 April 2022

Het was weer heerlijk!!!

Bert
7 April 2022

Goede service bij afhalen. Heerlijke poke bowl.

Daan
7 April 2022

Goede kwaliteit Sushi en netjes op tijd geleverd! Fijne bestalapp

Anja
7 April 2022

Heerlijk eten!

Annemiek
6 April 2022

Noedels met beef en heerlijke sushi.

V balveren
3 April 2022
Willems
2 April 2022

Heerlijke sushi’s 🍣

Daphne
31 March 2022

Altijd heerlijke goede sushi! Mijn jongste zoontje liep mee naar de deur en riep tegen de meneer die bezorgde: Dank u wel.. en heeft vervolgens 10 minuten staan stuiteren zo blij was hij dat ik sushi had besteld bij die meneer 🙏🏻🥰.

Hanneke
31 March 2022

Toppie! Vlotte bezorging! En heerlijk vers zoals altijd. Ga zo door en bedankt!

Celine
29 March 2022

Héérlijk gegeten, lekker en verse groenten, Thai Red Curry Kip / Chicken

Mandy
27 March 2022

Voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Walter
27 March 2022
A Hartjes
22 March 2022

Super lekker

Daniel
20 March 2022
Janssen
18 March 2022

Het duurt soms wel wat langer, maar dat wordt keurig vooraf aangegeven. Het wachten is het daarnaast echt waard! Lekkerste sushi van Oss!

Roberto
14 March 2022

Was lekker en ruim voldoende, echter teveel en daardoor niet aantrekkelijk in de goed gesealde bakjes.. De vis een aanrader !

D Vermeulen
13 March 2022

Super lekker menu en erg snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans & Martine
13 March 2022
Ineke Picavet
12 March 2022

Het keuzemenu voor 2 a 3 pers voor het eerst besteld en erg tevreden hierover , ruim genoeg en goede kwaliteit

Koen Ven, van de
12 March 2022
theo van der donk
10 March 2022

sushi was prima, edoch diamanthaas viel tegen, veel te taai

.
10 March 2022
Pieter
9 March 2022

Heerlijk eten! Bedankt voor het niet aanbellen! Nu heeft de kleine heerlijk door kunnen slapen en wij hebben lekker gegeten!

Rian
7 March 2022
vincent arpa
5 March 2022
Jacqueline van Zonsbeek
2 March 2022

Heel erg lekker! Mooie nieuwe site👍

Richard Uijlen
1 March 2022
Fran de Kort
1 March 2022
Kim van Duijnhoven
28 February 2022

Heerlijk gegeten

Kees van de Breevaart
28 February 2022

Bezorger kwam keurig op de afgesproken tijd en alles was prima op temperatuur. Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jennefer
26 February 2022

Dit keer extra pittige Gon Bao besteld. Ze waren weer heerlijk! Perfect op tijd bezorgd door een enthousiaste bezorger. Geweldig! Tot de volgende keer weer.

Petra
26 February 2022
C vd velden
25 February 2022

Sushi was goed, wok was vele malen minder dan verwacht. For Nam was droog en niet lekker.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas de laatste keer wat minder vette buikspek aangeleverd gekregen, waardoor het vlees na het grillen wat mager en droog wordt. Wij zullen ons best doen om weer de juiste buikspekken binnen te krijgen. Excuses voor het ongemak

Gert
23 February 2022

Alles weer perfect zoals altijd. 1 punt van opbouwende kritiek. We hadden gebruik gemaakt van de actie van een gratis sushirol. Nr 3(kip). Deze had niets te maken met de kwaliteit die we van jullie gewent zijn. Droge kip en niet op smaak. Wij waren gewoon tevreden dus de opmerking is meer als feedback bedoeld.

Mirjam
21 February 2022

Ga zo door! We blijven genieten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Willemsen
20 February 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jennefer
20 February 2022

Het eten was ruim op tijd, zelfs 10 minuutjes voor de aangegeven tijd. We waren nog nèt niet thuis aangekomen dus we werden netjes gebeld door de bezorger die zich zorgen maakte over de kwaliteit als wij te laat thuis zouden komen. De bezorger had het eten daarom netjes weggezet beschermd tegen de regen. Wat een top-service!! De kwaliteit van het eten was weer geweldig zoals altijd. Heeeel hartelijk dank en tot volgende week weer. 🤩

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Rossum
20 February 2022

Helaas door drukte op zaterdag een kwartier te laat. Verder een extra flesje soja bestelt van 150 ml van 4,50 euro. Zat er niet bij. Gebeld naar bezorger. Die stond ons netjes te woord, maar die kwam na t bellen met de baas met het verhaal dat er extra zakjes bij waren gedaan ..? 7 zakjes van 10 ml … komt natuurlijk niet overeen. Die zakjes zitten er altijd al bij, dus benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Kwaliteit van het eten overigens altijd goed. Bestellen altijd hier, nog nooit problemen gehad verder.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Miranda, bedankt voor uw feedback. Ten eerste onze excuses voor de misverstand met de soja saus. Er was verkeerd begrepen dat het niet om zakjes ging, maar om een flesje soja saus. Dit was tijdens de communicatie met de bezorger niet verteld, het ging enkel maar over ‘extra’ soja saus.. Uiteraard zullen wij dit zo gepast mogelijk gaan oplossen. Wij zullen op zsm op uw mail reageren.

Michiel van Galen
19 February 2022
Corien
19 February 2022

Bezorging perfect op tijd en het eten zo als gewoonlijk erg lekker.

Jan
19 February 2022

Zo als altijd heerlijke sushi, en perfect op tijd bezorgd.

vincent
15 February 2022

Rijst was vrij droog en veel sushi druipte in saus. ook beviel ons sushi met augurk als slechte combinatie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de sushi ‘met’ saus niet in de smaak viel. U zou de volgende keer sushi kunnen kiezen waar geen saus op zit en/of vragen de sushi zonder en/of saus apart te leveren. Altijd mogelijk! Sorry maar helaas hebben wij geen enkel sushi met augurk 🤨

SMIT
14 February 2022

Goede bezorging prima optijd en zoals altijd was het weer heerlijk

Xxx
14 February 2022

Fantastisch!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
13 February 2022

Helemaal top, goed warm en crispy.

Marlon
13 February 2022
anoniem
12 February 2022
van den Akker
11 February 2022

Heerlijke sushi, bezorging keurig op tijd.

Adriaan Kleemans
9 February 2022

Superlekker die Asian Thai curry shrimp schotel, met korting omdat ik zo vaak bestel. Het is een toprestaurant!

Martijn Janssen
6 February 2022

De sushi (zalm, paling) en de noodles waren weer top. Bezorging perfect op tijd.

Niels
6 February 2022
Daphne
1 February 2022

Ik zou meer dan 5 sterren ⭐️ willen geven aangezien ik dat normaal al doe maar vandaag verdient er wel 10! Had de bestelling in de app gezet en moest iets veranderen (kinderen 😅🙈) in de bestelling dus betaling geannuleerd. Producten toegevoegd/gewisseld en bestelling geplaatst, bleek bij bezorging dat de code van de FREEROLL1 niet doorgekomen was. Maar die werd nagebracht echt zo lief! Kids super happy… dus mama ook ☺️💯🙏🏻.

Monique van Ham - van Vugt
30 January 2022
K.
30 January 2022

De sushi was super! De soep was mega zuur nog nooit zo meegemaakt !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste K, bedankt voor uw feedback. Inderdaad hebben wij dit ook nooit eerder meegemaakt/gehoord. Wij zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling/kok. Het is middels in een privé bericht gepast opgelost.

Bas
29 January 2022

Heerlijk gegeten

Tinus
27 January 2022

Het was weer verrukkelijk!

A kerkhofd
25 January 2022

Het was jheerlijk!

Frank Walk
24 January 2022
Adriaan Kleemans
24 January 2022

Werkelijk werkelijk superlekker die spicy curry garnalen schotel, en de bediening is ook geweldig !

Daniel
23 January 2022
Daphne
23 January 2022

Het was weer erg lekker… hebben er wel ff op moeten wachten van bestellen tot bezorging maar goed dat is te verwachten op een zaterdag met zulke lekkere sushi.

V
21 January 2022

Vond de pokebowl zalm niet lekker , volgens hun had ik de naturel zalm moeten bestellen, deze was met mayonaise gemarineerd...de vieste pokebowl die ik ooit op heb ..misschien is de naturel wel

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste V., bedankt voor de feedback. Inderdaad had u zelf de verkeerde besteld. Het staat duidelijk vermeld dat het met wasabi-mayo is. 🤔 Iets wat U niet ‘lekker’ vindt, betekend niet dat het ‘vies’ is! Idd de volgende keer maar eens de ‘naturel’ nemen.

Niels
20 January 2022
Arthur
19 January 2022

Top, ik krijg altijd veel te veel Soja...hahah, maar die geef ik tzt dan wel weer terug.

Jacques van Ekeren
19 January 2022

Uitstekend en goed warm eten

Lars
18 January 2022

Top eten en snel bezorgd

I. Kersten
17 January 2022
Sanne Resubun- van Ooijen
16 January 2022

Altijd super lekker en altijd op tijd! Beste sushi van Oss en altijd vriendelijke bezorgers. Ik ben fan!

vanA
15 January 2022
Annemarie Hartjes
15 January 2022

Super goede kwaliteit

Zakiya
13 January 2022

Heerlijkkkkkkkkk!!!!!!!

Jan Jongbloed
10 January 2022

Zoals altijd: keurig op tijd, precies de bestelde gerechten, kakelvers en smaakvol. Zonder enige twijfel: Tanuki is in het Maasland (en omstreken) het beste adres voor uitstekende sushi!

MH
9 January 2022

Wederom erg smaakvol!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M van Sommeren
8 January 2022

Heerlijke sushi besteld! Lekker vers gemaakt

Joey Schaufeli
8 January 2022

Zoals altijd was het eten excellent. Bezorging is ook gewoon goed.

Brigantino
8 January 2022
Sloot
8 January 2022

goede app en adm en afwikkeling heerlijke sushi en afleveren tijd wordt prima aangehouden 👍👍😀

Vincent Arpa
8 January 2022

Altijd top!

Paul
7 January 2022

Was weer heerlijk

Kris
7 January 2022

Was an hour later then it said in the email and the warm dish was cold. Quality of sushi was very good as always.

EJ
7 January 2022

Op tijd en weer erg lekker!

Anne
5 January 2022

Bezorging was wat aan de late kant, maar er werd ook een richttijd gestuurd. Het eten maakte het goed, het was nog goed warm en erg lekker!

Hans Pegt
2 January 2021

Beste sushi uit de omgeving. Ik kom er speciaal voor uit Uden

Carlo Janssen
2 January 2021

Jammer dat er mayonaise over de kobe roll zat!! Advies: niet meer doen, zonde van de paling! Rest bestelling was goed!

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, bedankt voor de feedback! Zullen wij tegen onze nieuwe collega zeggen. Excuses!!

Kees van de Breevaart
2 January 2021

Bezorger was keurig op tijd. Alles oké met de bestelling, heerlijk gegeten!

Geertje
27 December 2021

Eten was weer erg lekker.

Daphne
26 December 2021

Geweldig lekker zoals altijd. En zelfs nu met de kerst drukte maar 45 min wachten tot bezorging van een redelijk grote bestelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kanters
26 December 2021

Helaas, deze keer erg slecht . Normaal erg te vreden ,maar het eten was niet vers ,veel eten besteld maar voorlopig niet meer hier . De rijst was niet vers ,en ook was de vulling koud wat warm hoort te zijn ,erg teleurgesteld. De kortingcode kerst werkte ook niet ,daar nog een opmerking overgeplaats, maar geen reactie op gehad . Dus voor ons was het geen lekker eten .

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Erg vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Sushi rijst koken wij daadwerkelijk elke dag opnieuw. Dus wij weten niet wat er 'niet vers' was. Actiecode 'Kerst' was enkel geldig op de Kerst-gerechten van restaurant Tanuki en niet voor Tanuki Express. Het is duidelijk aangegeven ;)

Eefje
25 December 2021

Beter dan dit kan gewoon niet. Het eten is gewoon fantastisch!!

E.
25 December 2021
Mascha
25 December 2021
Jacq van Ekeren
24 December 2021

Ze zijn heerlijk maar niet helemaal vers helaas

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Niet helemaal vers?? Iedereen heeft kapotte handen van het fileren van verse vis!

Tatie
21 December 2021

Ik was vergeten waarom ik niet meer bij jullie bestelde. Kwaliteit is zwaar minder geworden. Noodles veelste gaar, geen smaak aan de saus, zuinig met vlees. Nee was niet tevreden.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk omdat de andere het niet beter deden 🤔

Rian
19 December 2021

Lekker, iets te laat maar zat kroepoek bij. Die we niet hadden besteld, dus erg netjes

Niels
18 December 2021
Adriano Kleemans
17 December 2021

Lekkerder kan niet! De beide shrimp garnalen schotels gehad. Echt super. Gemakkelijk bestellen, effe ophalen en smullen maar

Martijn Janssen
15 December 2021

De beste sushi van Oss. Heerlijk.

Marlies Ritzen
13 December 2021
L
10 December 2021

Lekkerste sushi in Oss.

Anoniem
5 December 2021
Niels
5 December 2021

Wederom top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fr Oomens
5 December 2021
Bas
2 December 2021

Altijd weer overheerlijk vers gemaakt super

Hermans
1 December 2021

Alles lekker

SMIT
28 November 2021

Kan zeggen met een gerust geweten. Dat ze zeker prima eten bezorgen Kan het iedereen aanbevelen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martens Brechtje
27 November 2021

Smaak was erg goed! Ik kreeg er ook nog extra zakjes soyasaus en wasabi bij omdat ik die niet besteld had en er vanuit ging dat dit erbij zat. Erg aardig! Helaas was de tomaat niet vers. En zat er erg weinig zalm op de poke bowl. Ze waren afgeprijsd, ik hoop niet dat door de prijsdaling er minder zalm op gedaan is.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Dat zou niet mogen. Alles wat in de aanbieding is blijft altijd hetzelfde formaat en/of inhoud hebben. De cherry tomaatjes zijn in zeker weten vers en goed. Hoogstwaarschijnlijk door deze te snijden zijn ze uit elkaar gegaan door het aan drukken van de deksels. Wij zullen dit kortsluiten met de desbetreffende afdeling en zullen dit gaan oplossen met u in een pb.

Daphne
24 November 2021

Altijd zeer tevreden over onze bestelling. Kwaliteit, prijs en wat je ervoor krijgt is echt om blij van te worden. Weer heerlijk gegeten!

Ton
22 November 2021

Kwaliteit was prima. Zeker voor herhaling vatbaar. De bestelling werd keurig en op tijd bezorgd. Na de bestelling via de website werden we keurig gebeld om de bestelling te bevestigen. Top!

Marleen
22 November 2021

Lekkerste sushi uit Oss. Prijs iets hoger, maar dat is het 100% waard. De mestlovers box is echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

freddy van der Wijst
21 November 2021

kwaliteit was super en de bezorging ook top geregeld

Petra
19 November 2021

Heerlijk

Bernadet
19 November 2021

Echt Mega lekker en vers

Noud
18 November 2021

Bestelde blikje cola ontbrak.

Marissa
18 November 2021

Zoals altijd, heerlijk! Vers , goede ingrediënten, gewoon top! Bedankt weer!

Agro
16 November 2021

Heerlijke sushi en wokschotels

Daniel
14 November 2021
Netty Steenbruggen
14 November 2021

Zeer goed!

Kris
13 November 2021
Jeroen
13 November 2021

Weer goed, zoals altijd.

Anne
11 November 2021
Siggy
7 November 2021

Zoals altijd: heel erg lekker en dit keer ook nog snel bezorgd. Dankjewel!

Daphne
7 November 2021

Heerlijke verse sushi. En je krijgt ook mooie goede grote rollen. Echt waar voor je geld.

Martijn Janssen
6 November 2021

Beste sushi van Oss.

Ioanna
4 November 2021
Jurgen van Zuijlen
1 November 2021
Mirjam
31 October 2021

Weer supper

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veldkamp
30 October 2021

Lekker eten, de bezorging was keurig. De maaltijd was zeer verzorgd

Marieke van den Heuvel
30 October 2021

Heerlijke softshell crab- en California rolls en sashimi, yaki tori en gyoza kip, ultiem om iets te vieren.

Amelie van Rossum
28 October 2021
Iris van Dinther
27 October 2021

Overheerlijke Tanuki Super de Luxe Box en een Crispy Chicken roll. Keurig op tijd thuis bezorgd en smullen maar !

Natasja
26 October 2021

Altijd goed

Pascale
24 October 2021
M peters
24 October 2021

Top Sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smeetd
24 October 2021
Sanne
24 October 2021

Heerlijke sushi, iedere keer weer genieten

Lieke
23 October 2021
Marcel
19 October 2021
Nm
17 October 2021

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte pokébowl gezien, het is triest dat je bij Tanuki 9 euro betaald voor een bak rijst met een paar sliertjes wakame, de sojabonen moet je zoeken en de kip is er overheen gevlogen volgens mij. Als je daar dan een opmerking over wil maken, dan zetten ze je gewoon 5 min in de wacht omdat ze met " een klant" bezig waren! Wat ben ik dan? Nooit geen Tanuki meer voor ons

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij hebben eerlijk waar weinig tot geen klachten gehad over onze pokebowls dat het te weinig is voor het geld. Wat verwachten wij voor €9,-?! Dat er een kilo zeewier en boontjes erbij zitten? En dat je met 1 pokebowl het hele gezin mee kan voeren en/of er twee dagen van kunt eten.. Wat is het probleem als er iemand hier wordt geholpen en u belt, en er wordt dan netjes gevraagd; “een moment geduld” 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Wij vinden het erg jammer maar zulke klanten…helaas dan.

Marleen
17 October 2021

Heerlijke sushi, de meatlovers box is echt een aanrader

Harry van Onna
17 October 2021

Hooyin. De nieuwe rol met tonijn, zalm en garnaal topping is voortreffelijk, echt een topper 😋

Ilsen
14 October 2021

Altijd lekker!

Marissa
12 October 2021

Heerlijke verse sushi!

Lidy
10 October 2021

Zoals altijd heerlijke gerechten en vriendelijke bezorging op afgesproken tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amy
10 October 2021

Netjes op tijd bezorgd en alles smaakte weer helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
10 October 2021
A Kerkhofs
10 October 2021

Tanuki blijft voor mij nr.1 in alle opzichten

Kris
7 October 2021
Ans van Zanten
7 October 2021
Ellis
7 October 2021
Niels
26 September 2021

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claus
26 September 2021

Altijd goed en met afstand beste sushi van Oss.

Nika
20 September 2021
Willems
19 September 2021

Zoals altijd, heerlijk en nestjes verzorgd.

Inge
19 September 2021

Heerlijke verse sushi. Je betaald iets meer maar dat proef je. We moesten er wel een uur op wachten...

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Inge, bedankt voor uw feedback. Alle gerechten worden bij ons a la minute bereid. Voor drukkere dagen/periodes zullen er dan ook helaas langere wachttijden zijn. Maar het is wel het wachten waard ;)

.
18 September 2021

Heerlijke sushi !! Bezorging top

van Gulick
14 September 2021

Het was weer heerlijk!!!

Bart
13 September 2021

weer heerlijk en smakelijk en keurig op tijd . vraag kan ik bij de Poke Bowl nat zalm ook wat extra zalm bij bestellen in de toekomst ??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Bart, bedankt voor uw feedback. Helaas hebben de verpakkingen van deze poke bowls een bepaalde inhoud. Voor grotere poke bowls (met evt uitbreidingen en/of extra's) raden wij POKEBOWLOSS.NL aan ;)

Adriaan
13 September 2021

Super super lekker eten, precies op tijd klaar bij t afhalen, smakt naar meer

Anoniem
12 September 2021
Jeroen
12 September 2021

De sushi was weer uitstekend, maar bij de hosomaki box kregen we geen zalm makis, maar dubbele komkommer makis. Dat viel dan wel tegen.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jeroen, bedankt voor uw feedback. Wij hebben het persoonlijk netjes afgehandeld. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ronald van der Meer
11 September 2021
Hanneke
10 September 2021

Nu eens een keer iets anders gekozen: Babi pangang, dat hadden we lang niet gegeten. Was ook een lekker gerecht. Bedankt Wendy & Hoo Yin!

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Hanneke, bedankt voor de uw feedback!

Geertje
8 September 2021

Eten was op tijd en erg lekker. Alleen jammer dat nergens staat dat je geen 2 promo's mag nemen. Zo kreeg ik wel 20% korting met mijn code. Maar, geen freeroll. Dit staat nergens vermeld. Jammer.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Op onze bestelwebsite staan de ‘Free Roll’ actievoorwaarden heel duidelijk vermeld. Een van de voorwaarden luidt; - Niet i.c.m. andere acties, (spaar)kortingen en/of soortgelijke kortingscodes (dat betekend dus: of korting of een gratis rol)

Ellen
7 September 2021

Eerste keer pokebowl besteld om lekker met mijn moeder op deze warme dag van te genieten. Crispy chicken en de zalm. Allebei heerlijk! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Chris
7 September 2021

Gewoon perfect: supervers, heerlijk, elke euro waard, zoals ALTIJD!

Ewald
6 September 2021

Zeer ruime keuze, uitstekende kwaliteit en snelle bezorgservice. Klein puntje:stop met het minimumbedrag bij een bezorg bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Helaas blijft de ‘minimale bestelbedrag’ gelden. Het is voor een onderneming niet rendabel om voor bijv. €5,- naar de andere kant van Oss en terug te rijden. Dat dekt niet eens de loonkosten van de bezorger.. Bij afhalen is géén minimale bestelbedrag aan verbonden 😉

Christian
4 September 2021

de beste sushi in Oss, op tijd bezorgd zoals altijd !!

Janus van den Heuvel
3 September 2021

Het eten was nog goed heet en het smaakte prima!

Rita
3 September 2021
Kris
29 August 2021

I didn't get any chopstics with this order. Besides that everything was very good as always!

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Dear, thank you for your feedback. We are very sorry that the chopsticks were forgotten. We apologize for the inconvenience.

A. v V.
28 August 2021
Janus van den Heuvel
27 August 2021

Het was heerlijk!

Rian
26 August 2021

De tonijn sushi was plakkerig en niet lekker. De smaak was ver te zoeken. Zijn we niet gewent. Een mail gestuurd, en niks meer van gehoord. Dit valt erg tegen. De tijd die was aangegeven klopte.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Rian, bedankt voor uw feedback. Wij hebben onlangs uw mail beantwoord. Het is helaas een mailbox en geen chatbox. Het kan dus zo zijn dat wij niet direct kunnen reageren. Excuses voor het ongemak.

Fam. Janssen
25 August 2021

Beste sushi van Oss. Bezorgtijd is soms wat lang, maar je proeft ook dat het vers is gemaakt!

Jennefer
25 August 2021

Héérlijk! zoals altijd en vriendelijke en stipte bezorging. ♥️

Niels
22 August 2021
Lia meijer
18 August 2021

Bezorging was erg netjes prima op tijd. Eten was goed mooie verse producten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Noor
14 August 2021
Theo de Jong
9 August 2021

Zoals altijd perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kris
8 August 2021
Netty Steenbruggen
7 August 2021

Fantastisch!!

Jennefer
7 August 2021

Perfect op tijd en heerlijk, met zorg bereid en verpakt! Bedankt weer voor heerlijke gerechten en sushi’s!

Patrick
5 August 2021
Frank Walk
2 August 2021

Goed eten niks mis mee!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
2 August 2021

Altijd een perfecte kwaliteit. Ik rij speciaal naar Oss hiervoor

Jacques van Ekeren
2 August 2021

Heerlijk eten dat snel en keurig verpakt wordt bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomassen
1 August 2021

Weer heerlijk gegeten de beste sushi in oss

Marlou
31 July 2021
Linda
26 July 2021

Gewoon goed, lekker eten, snelle bezorging! top

Siggy
26 July 2021

Altijd super vers en lekker! Bezorger was dit keer ruim op tijd, erg fijn. Bedankt Tanuki.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Balveren
24 July 2021

Heerlijk! Snelle bezorging!

..
24 July 2021

Best sushi

ka
21 July 2021

Erg goed gegeten: een van de betere Asiatische thuisbreng/afhaalrestaurants. Alleen het prijsbeleid snap ik niet (sommige dingen heel goedkoop andere vrij duur). Porties snap ik ook niet: sommige mini, andere zeer groot. Prijs versus portie is echt zeer wisselend. Duur vlees kan veel en goedkoop zijn, goedkope bijgerechten kunnen duur en mini zijn...maar al met al, super gegeten!

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Ka, bedankt voor uw feedback. Afhankelijk van het product en/of ingrediënten kunnen prijzen verschillen. Een groot gerecht hoeft niet perse duur(der) te zijn dan een klein gerecht. Als een klein gerecht dure ingrediënten hebben, dan zal dat ook in de prijs verwerkt worden. Producten kennen ook verschillende kwaliteiten en daar zullen de prijzen ook op gebaseerd zijn. Vlees hoeft tegenwoordig niet duur te zijn, juist de speciale dingen die 'geïmporteerd' (wat vele mensen niet weten) moeten worden zijn zeer prijzig. I.v.m. wat er nu gaande is op deze wereld, fluctueren (inkoop)prijzen enorm, waardoor nu vele import producten en/of ingrediënten zeer hoge prijzen kennen. Helaas moeten wij dit dus ook in onze prijzen verwerken.

van Hoorn
18 July 2021

Netjes op tijd bezorgd. Helaas prijs kwaliteit geen 5 sterren. Ik heb weleens smaakvoller sushi op. De soja was ook erg zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Yvonne, bedankt voor uw feedback. Hosomaki en Nigiri zijn echter standaard sushi zonder enige toppingen en/of sausjes. Het zal ook nergens anders smaakvoller zijn 🤔 U kunt de volgende keer misschien de uramaki rolls proberen. Deze zijn in verschillende soorten en smaken. Soja saus is in het algemeen zout. Wij hebben ook de groene zakjes soja saus (less salt). U kunt de volgende keer naar deze vragen ipv de rode zakjes😉

Willems
18 July 2021

Heerlijke sushi’s en warm gerecht lekker warm! Echt lekker!

Frans Loeffen
17 July 2021

Lekkerste sushi van de omgeving 😍

Anouk
16 July 2021

Snelle bezorging, heerlijk als altijd!

Lidy
11 July 2021

Heerlijk eten, perfect warm bij bezorging, voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
10 July 2021

Als vanouds gewoon goed snel en lekker

MJT
9 July 2021

Heerlijk eten en top service!

E. Timmermans
5 July 2021
JP
5 July 2021

Lekker en op tijd. Prima zoals altijd.

Theo de Jong
4 July 2021

Ons bezoek vonden het de lekkerste aziatische gerechten die zij ooit gegeten hebben:), wij wisten dat al lang :))

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
3 July 2021

Prima restaurant voor heerlijke sushi gerechtjes.

Ioanna
29 June 2021
Caroline
28 June 2021

Tanuki is niet meer wat het geweest is. Bestelling was snel geleverd maar liet verder te wensen over. Het stoofvlees gerecht rook vreemd en had harde stukjes in het vlees. De cripsy kip op de poke bowl was droog en proefde ook niet vers. De tonijnsushi hebben we maar laten staan, dat durfde we niet meer aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Caroline, bedankt voor de feedback. Erg vervelend dat het niet naar Uw wens was geweest. Alles is daadwerkelijk vers. Tonijn is kraakvers. Levering was van zaterdag. Maar Niet geprobeerd dan kunt ook helaas geen mening over geven. Crispy chicken Kan misschien te hard gebakken zijn, maar is vers gebakken! Verder zijn er eigenlijk geen klachten en/of meningen binnengekregen over dezelfde producten. Maar wij zullen het iig wel gaan kortsluiten met de keuken-afdeling.

Brakkee
23 June 2021

Helemaal topppp 1 rol vergeten binnen 10 min alsnog geleverd Smaak toppp en genoeg soya🤙🤙

Gerrie
21 June 2021

Heerlijke verse sushi, netjes verzorgd en prima op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peters
21 June 2021

De zalmbowl was beduidend minder dan voorheen, heel weinig zalm De avocado was hard en niet rijp. Betalen voor bezorgen is ook nieuw!? Waarschijnlijk volgende keer ergens anders bestellen, jammer niet gewend van Tanuki!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Avocado’s zijn tegenwoordig erg lastig. Ze worden als ‘eetrijp’ geleverd, echter zijn ze dat soms niet. Helaas kunnen wij hier niks aan doen 🤷🏻‍♂️ Echter had u zelf de pokebowl ‘klein’ besteld. U kunt de volgende keer ook de ‘medium’ proberen. Tevens is het aantal ingrediënten meer geworden dan voorheen, waardoor de hoeveelheid per ingrediënten ietsjes minder wordt. Bakje vol = vol. Bezorgkosten was al sinds🤔...2015. Totaal bedrag boven de €30 is bezorgen nog steeds gratis 👍

Mirelle Heesakkers
20 June 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten we hadden afgehaald. Top geregeld

Stewart
20 June 2021
Theo Abbenes
19 June 2021

Was weer super lekker. We komen snel een keertje bij jullie in het restaurant eten. Groetjes jullie achterburen Theo en Ester

Rosa vd Vorstenbosch
18 June 2021

Heerlijke verse sushi’s gegeten. Bestelling werd exact op het tijdstip wat aangegeven stond afgeleverd