Beoordelingen van Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Recente recensies

5.0
Linda
26 juli 2021

Gewoon goed, lekker eten, snelle bezorging! top

Siggy
26 juli 2021

Altijd super vers en lekker! Bezorger was dit keer ruim op tijd, erg fijn. Bedankt Tanuki.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Balveren
24 juli 2021

Heerlijk! Snelle bezorging!

..
24 juli 2021

Best sushi

ka
21 juli 2021

Erg goed gegeten: een van de betere Asiatische thuisbreng/afhaalrestaurants. Alleen het prijsbeleid snap ik niet (sommige dingen heel goedkoop andere vrij duur). Porties snap ik ook niet: sommige mini, andere zeer groot. Prijs versus portie is echt zeer wisselend. Duur vlees kan veel en goedkoop zijn, goedkope bijgerechten kunnen duur en mini zijn...maar al met al, super gegeten!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Ka, bedankt voor uw feedback. Afhankelijk van het product en/of ingrediënten kunnen prijzen verschillen. Een groot gerecht hoeft niet perse duur(der) te zijn dan een klein gerecht. Als een klein gerecht dure ingrediënten hebben, dan zal dat ook in de prijs verwerkt worden. Producten kennen ook verschillende kwaliteiten en daar zullen de prijzen ook op gebaseerd zijn. Vlees hoeft tegenwoordig niet duur te zijn, juist de speciale dingen die 'geïmporteerd' (wat vele mensen niet weten) moeten worden zijn zeer prijzig. I.v.m. wat er nu gaande is op deze wereld, fluctueren (inkoop)prijzen enorm, waardoor nu vele import producten en/of ingrediënten zeer hoge prijzen kennen. Helaas moeten wij dit dus ook in onze prijzen verwerken.

van Hoorn
18 juli 2021

Netjes op tijd bezorgd. Helaas prijs kwaliteit geen 5 sterren. Ik heb weleens smaakvoller sushi op. De soja was ook erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Yvonne, bedankt voor uw feedback. Hosomaki en Nigiri zijn echter standaard sushi zonder enige toppingen en/of sausjes. Het zal ook nergens anders smaakvoller zijn 🤔 U kunt de volgende keer misschien de uramaki rolls proberen. Deze zijn in verschillende soorten en smaken. Soja saus is in het algemeen zout. Wij hebben ook de groene zakjes soja saus (less salt). U kunt de volgende keer naar deze vragen ipv de rode zakjes😉

Willems
18 juli 2021

Heerlijke sushi’s en warm gerecht lekker warm! Echt lekker!

Frans Loeffen
17 juli 2021

Lekkerste sushi van de omgeving 😍

Anouk
16 juli 2021

Snelle bezorging, heerlijk als altijd!

Lidy
11 juli 2021

Heerlijk eten, perfect warm bij bezorging, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 juli 2021

Als vanouds gewoon goed snel en lekker

MJT
9 juli 2021

Heerlijk eten en top service!

E. Timmermans
5 juli 2021
JP
5 juli 2021

Lekker en op tijd. Prima zoals altijd.

Theo de Jong
4 juli 2021

Ons bezoek vonden het de lekkerste aziatische gerechten die zij ooit gegeten hebben:), wij wisten dat al lang :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
3 juli 2021

Prima restaurant voor heerlijke sushi gerechtjes.

Ioanna
29 juni 2021
Caroline
28 juni 2021

Tanuki is niet meer wat het geweest is. Bestelling was snel geleverd maar liet verder te wensen over. Het stoofvlees gerecht rook vreemd en had harde stukjes in het vlees. De cripsy kip op de poke bowl was droog en proefde ook niet vers. De tonijnsushi hebben we maar laten staan, dat durfde we niet meer aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Caroline, bedankt voor de feedback. Erg vervelend dat het niet naar Uw wens was geweest. Alles is daadwerkelijk vers. Tonijn is kraakvers. Levering was van zaterdag. Maar Niet geprobeerd dan kunt ook helaas geen mening over geven. Crispy chicken Kan misschien te hard gebakken zijn, maar is vers gebakken! Verder zijn er eigenlijk geen klachten en/of meningen binnengekregen over dezelfde producten. Maar wij zullen het iig wel gaan kortsluiten met de keuken-afdeling.

Brakkee
23 juni 2021

Helemaal topppp 1 rol vergeten binnen 10 min alsnog geleverd Smaak toppp en genoeg soya🤙🤙

Gerrie
21 juni 2021

Heerlijke verse sushi, netjes verzorgd en prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
21 juni 2021

De zalmbowl was beduidend minder dan voorheen, heel weinig zalm De avocado was hard en niet rijp. Betalen voor bezorgen is ook nieuw!? Waarschijnlijk volgende keer ergens anders bestellen, jammer niet gewend van Tanuki!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Avocado’s zijn tegenwoordig erg lastig. Ze worden als ‘eetrijp’ geleverd, echter zijn ze dat soms niet. Helaas kunnen wij hier niks aan doen 🤷🏻‍♂️ Echter had u zelf de pokebowl ‘klein’ besteld. U kunt de volgende keer ook de ‘medium’ proberen. Tevens is het aantal ingrediënten meer geworden dan voorheen, waardoor de hoeveelheid per ingrediënten ietsjes minder wordt. Bakje vol = vol. Bezorgkosten was al sinds🤔...2015. Totaal bedrag boven de €30 is bezorgen nog steeds gratis 👍

Mirelle Heesakkers
20 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten we hadden afgehaald. Top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stewart
20 juni 2021
Theo Abbenes
19 juni 2021

Was weer super lekker. We komen snel een keertje bij jullie in het restaurant eten. Groetjes jullie achterburen Theo en Ester

Rosa vd Vorstenbosch
18 juni 2021

Heerlijke verse sushi’s gegeten. Bestelling werd exact op het tijdstip wat aangegeven stond afgeleverd

Mark Blok
17 juni 2021
Noma
15 juni 2021

Echt wel de allerbeste sushi van Oss Ook de rijstgerechten mmmmmmmmmmmmmmmmegaaaa LEKKER

Noma
15 juni 2021

Superlekkerrrrrr

Hennie
15 juni 2021

Tanuki is iets duurder dan alle andere Sushi restaurants maar maakt dat meer dan goed! Meer vis, smaakt beter. Ziet er beter verzorgd uit.

Maarjan
13 juni 2021
Ans van Zanten
12 juni 2021

Sausjes zaten er niet bij die extra besteld waren

Yvonne
11 juni 2021

Nette bezorging precies volgens afspraak Lekkere sushi

Bettina
11 juni 2021

Prima, niet lang moeten wachten

Elly van Lier
10 juni 2021

Keurige levering en op tijd. Maar bovenal heerlijk vers en super lekker!!!!

joost
9 juni 2021

De sushi was minder lekker dan de keren ervoor.was.redelijk te eten alleen wat droger

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Joost, bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat het niet helemaal naar uw wens was geweest. Wij vonden de rijst van vandaag juist iets te nat/vochtig.. Wij hopen dat het de volgende keer weer helemaal toppie is voor u!

Karin
9 juni 2021
BT
9 juni 2021

Op afgesproken tijdstip bezorgd en heerlijk gegeten! Zag er fantastisch uit! Aanrader!

d. arts
6 juni 2021
Van Dooren
6 juni 2021

Eten was weer heerlijk. Helaas geen gebakken rijst zoals besteld en op de bon stond maar nudels waar ik geen fan van ben. Beetje jammer 🥲

Richard
5 juni 2021

Op de minuut was de bezorger er. Keurige vriendelijke jongen. Alles zat netjes ingepakt. De warme hapjes waren goed warm en krokant. De sausjes en de soep zaten lekvrij in bekers en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader !

Habraken
3 juni 2021

Netjes verzorgd. Eerder geleverd als aangegeven tijdstip. Kunnen het product zo uit een tas halen dat de bezorger voor jouw voordeur zet. Veilig, Kwaliteit en Snel.

Joyce van Esch
2 juni 2021

Er zat helaas twee haren in mijn pokebowl, heel erg jammer, hebben deze maar weg gegooid. De andere pokebowl en de rest van het eten was heerlijk!

T. Spies
1 juni 2021

Komen en afhalen er vaak. Altijd heerlijk en prima verzorgd.

G. Blok
30 mei 2021

Heerlijk eten, lekker vers, maar 5 minuten later bezorgd dan opgegeven tijd.

Theo de Jong
29 mei 2021

Klasse op tijd bezorgd en de gerechten waren goed heet(van temperatuur:-) ) Ons bezoek beoordeelde alles als “beste gegeten thuisbezorgd ooit”. Het is gewoon altijd heerlijk.

Boot
28 mei 2021

top

Ilse
27 mei 2021

Zeer snelle levering. Bokébowl was heerlijk

Habraken
26 mei 2021

Goed verpakt. Warm wat warm moet zijn en koud/lauw - goed 👍🏼 Apart verpakt. Producten zien er goed uit en smaken voortreffelijk.

Habraken
26 mei 2021

Goed verpakt. Warm wat warm moet zijn en koud/lauw - goed 👍🏼 Apart verpakt. Producten zien er goed uit en smaken voortreffelijk.

Gerrie
24 mei 2021

Heerlijk, lekker vers, gewoon 🔝

Marja
24 mei 2021

Heerlijke gerechten! Keurig op tijd geleverd en lekker warm. Een aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlo Janssen
23 mei 2021

Prima gegeten. Mooi omte vermelden dat mijn kritiek van een vorige bestelling prima is opgepakt door een nieuwe rol te leveren. Fijn dat er goed wordt gelet en klantvriendelijk wordt gehandeld.Top!

Ieva
22 mei 2021

Altijd lekker verse sushi!

Johan
20 mei 2021

Alweer de beste sushi, zo heerlijk dat we terug blijven komen. Het is echt veel beter dan alle andere sushi die we weten te vinden.

An
16 mei 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NK
16 mei 2021

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd terwijl het een bestelling op zondagavond was. Toppie👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo de Jong
14 mei 2021

Gewoon weer TOP

Cindy
14 mei 2021

Bezorging was snel en zelfs iets eerder dan aangegeven. De zeewier om de maki sushi was taai. Dit zorgde ervoor dat de sushi niet prettig voelde in de mond met eten. De rest was prima.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Cindy, bedankt voor de feedback. Zeewier bij de hosomaki's is zoals het is. De zeewier neemt het vocht op van de sushi rijst zodra het al in aanraking komt, waardoor de zeewier niet meer crispy is. Wij raden het aan om het dan in kleinere stukjes te snijden of probeer eens de uramaki rollen. Van deze rollen zal je de zeewier het minst proeven ;)

Jade
13 mei 2021

Heerlijk gegeten alweer

A Mijnes
12 mei 2021

Snel en simpel geleverd, kwaliteit eten is goed. Alleen het bestellen via de app is een beetje moeizaam.

A-J. de Wit
12 mei 2021

Keurig op tijd, helaas waren er 2 poke bowls niet meegeleverd. Maar werden vlot na geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victoria
12 mei 2021

Sushi waren super lekker ! Bedankt!

Jan van lierop
12 mei 2021

Super Lekker. Beste sushi van nederland.

Harm
10 mei 2021

Snelle bezorging. Prima poke bowls, maar er zijn betere te krijgen met meer toppings.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Deze Poké bowls zijn dan ook geen maaltijd-bowls zoals aangegeven. Voor uitgebreide ‘maaltijd’-bowls kunt u terecht op www.pokebowl-oss.nl 😉

Jan Jongbloed
9 mei 2021

Was weer uitstekend! Geweldig gegeten. Vorige keer ging online bestellen lastig, maar nu was de site perfect. Heel goed adres in het Maasland!

Ilse
9 mei 2021

Snel geleverd en poke bowl was heerlijk

Jennefer
9 mei 2021

Het was weer heerlijk en super op tijd. Altijd een feestje om bij jullie te bestellen. Bedankt!

Natasja
7 mei 2021

We waren allevierlniet zo enthousiast. De sushirijst was vrij smakeloos. De sushi rook te vissig. Verder vonden we de prijs van de edameboontjes erg hoog gezien de kwaliteit. Zijn beter gewend. Zout los erbij erg onhandig. Mini portie komkommer. Bij de grote schaal sushi was het onduidelijk waar de saus bijhoorde. Tig zakjes sojasaus. Doe daar dan een fliesje bij bij zo'n grote bestelling. Het zag er mooi en lekker uit, maar viel enorm tegen.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor je mening en feedback. Smaken verschillen. Helaas kunnen we niet iedereen even happy maken. Zout apart bij de bonen is bewust gedaan. Sommige willen genoeg zout erop en sommige vinden het te zout..🤷🏻 Er is helaas gekozen voor een box sushi met vis erop.. Sushi rijst is al goed op smaak. Anders komen die zakjes soja saus wel goed van toepassing. Schenkflesjes soja saus kun je bij ‘extra’ vinden en bestellen👍

Ineke
7 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Johan
7 mei 2021

Uitzonderlijk goede sushi, van alle sushi restaurants in Nederland die we geprobeerd hebben (en dat zijn er best wat) is dit verreweg de beste.

Zopfi
6 mei 2021

Heerlijk

Strik
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Rianne
5 mei 2021

HEERLIJK!!!! En een goede service

Jeroen
2 mei 2021

Gewoon weer lekkere verse sushi, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

May
1 mei 2021
Jennefer
1 mei 2021

Zálig gegeten!! Kleine 350ml pokébowls waren goed gevuld met ingrediënten. Omdat het niet een volledige maaltijd is in hoeveelheid hadden we daardoor heerlijke sushi boxen erbij besteld. Echt topkwaliteit. Alles ook mooi en stevig verpakt dus een feest om uit te pakken. Perfect op tijd geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!

Irma
30 april 2021

De roll was super lekker en sneller geleverd dan werd aangegeven. Zeker de moeite waard om vaker te doen.

Lotje
29 april 2021

Wederom heerlijk genoten van de sushi!!

Peters
28 april 2021

Geweldige kwaliteit, aanrader

Frans Loeffen
28 april 2021

Geweldig zoals altijd 👑

T.
27 april 2021
Ineke Picavet
27 april 2021

Alles aas zoals gewoonlijk weer prima in orde we hopen heel snel weer bij jullie te kunnen komen eten

Carlo Janssen
27 april 2021

Bestel altijd de koberol, altijd prima maar deze keer echt niet lekker. Heel jammer...heb m dus niet opgegeten. Hoop dat t een volgende keer beter is

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, bedankt voor de feedback. De klacht is opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Sacha
27 april 2021
Erica dollevoet
27 april 2021

T was heerlijk . op 1 sushi zat wel wat pittige saus. bezorging was op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan,, Jacqueline
27 april 2021

Super👍😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
26 april 2021

jammer de hawai rol was koud en de zalm proefde niet vers ik heb verder nooit commentaar op jullie eten of service want jullie zijn een van de beste in oss en omgeving maar deze keer was het helaas niet lekker

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jade, bedankt voor je feedback. Erg vervelend om te horen dat het dit keer niet naar wens was geweest. Alle vissen krijgen wij kraakvers binnen en om de 2 dagen. Wij zullen via de mail contact met je opnemen en dit zo gepast mogelijk op te lossen.

Ton
26 april 2021

Zoals altijd heerlijk!! En stipt op het afgesproken tijdstip geleverd.

Hans
26 april 2021

Gewoon lekker met 4en lekker gegeten Was top en snel bezorgd

Geertje
19 april 2021

Eten was goed. Wokgerecht erg lekker. Alleen bij pokebowl had ik iets meer afwisseling verwacht. Al met al is pokebowl van concurent lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Geertje, bedankt voor de feedback. Wij hebben onze Poké bowls inmiddels vernieuwd en geüpgraded! Probeer ze maar nog eens 😉

Carla Casteels
18 april 2021
RW Beek
18 april 2021

Kwaliteit was zeer matig. Leek niet echt vers.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Alles wordt bij ons dagvers en a la minute bereid! Er is dan ook verder geen uitleg voor. Probeer maar eens de sushi uit de schappen. Dat is pas 'niet' vers.

Berry
17 april 2021

De diamantbief sate was veel werk om weg te krijgen en de kwaliteit tonijn liet te wensen over , niet zoals wij gewent zijn van Tanuki

Hetty&John
16 april 2021

Poke bowl was heerlijk herhaling vatbaar by the way top Asian & sushi restaurant in Oss

Marjolein
16 april 2021

Heerlijk gegeten, goed verpakt, op tijd geleverd, netjes verzorgd

JvdE
15 april 2021
Monique
14 april 2021

Snelle bezorging! En heerlijk gegeten!!!

Chaneequa
14 april 2021

Goed eten, wat warm hoorde te zijn was warm, en wat koud hoorde te zijn was koud. Snelle en goede bezorging

Marieke
14 april 2021

Heerlijk!

Edwin Hendriks
11 april 2021

Gewoonweg klasse! Bezorging op tijd en een heerlijke maaltijd op tafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 april 2021

Heerlijke verse sushi. We nemen altijd de family box. Ruim voldoende, erg lekker en afhalen is perfect geregeld! 👍🏻

Lieke
9 april 2021

Echt ons favo tentje om sushi te bestellen! Kwaliteit is altijd super en bezorging optijd

Annemieke en Rik
7 april 2021

Verschrikkelijk lekker gegeten, wat kunnen jullie perfecte sushi maken, echt zeeeer gesmuld samen!!!!

Hen jansen
6 april 2021

Gefrituurde waren veel te lang gebakken jammer

Smits
5 april 2021
Mirelle Heesakkers
5 april 2021

zoals gewoonlijk weer super lekker

Anoniem
4 april 2021

Erg lekker en erg goede service nadat er iets was mis gegaan/onduidelijk was met bestellen.

May
3 april 2021

vers, lekker en op tijd. 👍

Schipper
3 april 2021

Precies op tijd en erg lekker

Bas
2 april 2021
Tamara
1 april 2021
Marieke van den Heuvel
29 maart 2021

Altijd de lekkerste sushi’s en yakitori spiesjes voor een heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy
29 maart 2021

Eten was weer helemaal goed. Wordt keurig op afgesproken tijd geleverd en is dan perfect warm. Wij komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
29 maart 2021

Sneller dan verwacht geleverd en erg lekker. Op naar de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danie
28 maart 2021

Weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva van Erp
28 maart 2021

Lekker en zeker kwaliteit!!! We hebben het lekker van genoten!

Sandra
28 maart 2021

De tweede keer dat we sushi bij Tanuki hebben afgehaald, heerlijk! Voor ons volgt zeker een 3e keer.

Dennis
27 maart 2021

Was weer top!! Zoals altijd😁

Roger
27 maart 2021

Wat een heerlijke sushi. Echt veel lekkerder dan waar ook.

Janneke
26 maart 2021

Perfect! Precies op tijd bezorgd, en het was nog lekkerder dan verwacht! Ook super vers.

Ton
24 maart 2021

Heel erg lekker!!!

Monika
24 maart 2021

Het was heerlijk! En lekker snel binnen. Aanrader hoor!

Anouk
24 maart 2021

Top weer, eigenlijk als altijd!

reina siemons
23 maart 2021

makkelijk te bestellen, goed uitgevoerd en lekker. Snelle levering. met andere woorden perfect

Mario
22 maart 2021

Na een paar keer een andere Sushi take away te hebben geprobeerd omdat we minder tevreden werden over Tanuki (teveel rijst, te weinig vulling) op 21 maart 2021 toch weer eens bij Tanuki besteld. Niet teleurgesteld: Goede kwaliteit en verhouding rijst/vulling; netjes verzorgd en precies op tijd (op een zondag precies om 18.00u bezorgd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Mario, bedankt voor de feedback. Dank u voor uw vertrouwen 🙏 wij doen ons best!

ANITA
21 maart 2021

bestelling werd op de minuut af op tijd geleverd. erg lekker en verzorgd

Hanneke
21 maart 2021

De sushi en sashimi werd vlot bij ons bezorgd. We hebben weer genoten van de verse en lekkere producten!

Mart
21 maart 2021

Het eten is heerlijk alleen de bezorging duurt zeer lang....

Anoniem
21 maart 2021

Heerlijk!

Ellen
19 maart 2021

Spies met biefpuntjes erg lekker, sushi smaakvol, fingerfood gamba's en loempia's warencrispy aanvulling!

M+A+A+R
19 maart 2021

Echt heerlijk gegeten, veel groente, vers, beetje pittig maar niet té. En snel klaar. Aanrader.

Wilma
19 maart 2021

Heerlijke Sushi

Frans
19 maart 2021

Perfect 👌🏼

Myriam
18 maart 2021

Super lekker gegeten

Vd Heijden
17 maart 2021

Lekkerste sushi van Oss en omstreken!

Marja
16 maart 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd, schotel kon zo op tafel. Top!

Eric
14 maart 2021

Topkwaliteit !

Ronald Van loosbroek
14 maart 2021
Waelbers
14 maart 2021
Peter
14 maart 2021

Prima. Heerlijk eten, goede bezorging, exact op afgesproken tijd 👍

Familie
14 maart 2021
Steenbergen
13 maart 2021

Ik had gevraagd gerechten zonder paprika ivm allergie,maar er zat in een gerecht veel paprika

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Han, bedankt voor de feedback. Wij hadden uw bestelling met apart bereid van andere. Alles was zonder paprika bereid. Er zaten wel wortel-julienne en blokjes in verwerkt. Misschien vergissing van u?

Maikel
13 maart 2021

Was weer lekker en nestjes op tijd 👍🏻

Jan
13 maart 2021
Janet
13 maart 2021

Super goed. Mijn broer had het aangeraden en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

Manouk
13 maart 2021

Super snel bezorgd en smaakte allemaal heerlijk. Warme gerechten waren nog goed warm :)

Christian
13 maart 2021

veel keuze, altijd lekker wat je ook neemt, op tijd geleverd.

Brouwer
12 maart 2021

Super lekker

Eva
12 maart 2021
H.
11 maart 2021

Snelle levering en top kwaliteit

Harald Bimbergen
9 maart 2021
May
8 maart 2021
Stewart
8 maart 2021
Mirella
8 maart 2021

Edamame was wat flauw. Dikke rand rijst om de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Mirella, bedankt voor uw feedback. Iedereen heeft z'n/haar eigen smaak. De ene vindt het te zout, de ander te flauw. Wij voegen de gangbare hoeveelheid zout toe, want als het teveel is, dan krijg je het er niet meer uit. Te weinig? Voeg dan even een beetje zout toe ;) Te weinig rijst is de rol te klein, te veel rijst dan zou het niet eens is het bakje passen ;) Uiteindelijk heeft iedereen z'n eigen mening. Daarom zitten wij er tussenin, een goede verhouding tussen rijst, ingrediënten en de grote van de rol.

Vergeer
7 maart 2021

Zowel bezorging als het eten zelf waren top! Netjes verpakt en heerlijk warm. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
7 maart 2021

Super lekker zoals altijd! Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walk Hanneke
7 maart 2021

Wokschotel garnalen zit erg veel paprika in, zowel in het gerecht als in de noedels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Hanneke, bedankt voor uw feedback. U kunt bij ons altijd aangeven, wat u niet lust, het weg te laten bij/in uw gerecht. Dan komt dat helemaal goed! ;)

Anita
7 maart 2021

Heel erg lekker!! Bezorger belde dat hij onderweg was! Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

paul
6 maart 2021
Jan
5 maart 2021

Lekker vers en supersnelle bezorging

Lotte
4 maart 2021
Schutjens
3 maart 2021

Het was super nog nooit geprobeerd bij jullie heel tevreden en zeker de moeite waard om nog een keer te doen

Ans
3 maart 2021

Zeer tevreden over zowel kwaliteit als bezorging.

Onnie van Ballegooij
2 maart 2021

Heerlijk

Alice Schuurmans
2 maart 2021

Heerlijk sushi gegeten voor mijn verjaardag en het was wederom van topkwaliteit.

Hanneke
2 maart 2021

Zoals altijd weer goed op tijd bezorgd en heerlijke sushi en sashimi! Ga zo door!

Brakkee
1 maart 2021

Super Super Super Dit is en blijft de allerbeste van Oss en omgeving Beter vind je gewoon echt niet!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tirza
1 maart 2021

Ik had de vegan pokebowl. Hij was echt geweldig lekker, ga ik zeker vaker nemen!

Kim
28 februari 2021
M Ploegmakers
28 februari 2021

Gewoon weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

del Campo
28 februari 2021

Zonder twijfel de beste sushi in Oss en omstreken...

Jos
28 februari 2021

Verrassend lekker! Smaakvol en verzorgd. Goede prijs / kwaliteit. Aanbeveling!

Frans
28 februari 2021

Was weer super 🥳

Van Loon
27 februari 2021

Het was heerlijk!

JV
27 februari 2021
Barbara Eikelenboom
26 februari 2021

Genieten, beste sushi in Oss! ♥️

Elle
24 februari 2021
Jos
23 februari 2021

Heerlijk gemaakte sushi, super bezorgd. Enorm genoten en smakelijk gegeten!

Corien
21 februari 2021

Lekker vers en zoals altijd erg lekker.

van Halteren
21 februari 2021
Mascha
20 februari 2021
Arnold
20 februari 2021

Zoals altijd weer prima kwaliteit!

Willem
20 februari 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd

Sandra Zwiers
20 februari 2021

Heerlijke Sushi! Vers bereid, netjes op tijd geleverd. Heb er echt van genoten!

Wout
19 februari 2021
Meinster
17 februari 2021

Snel en héérlijk

Stewart
15 februari 2021
Jos
15 februari 2021

Eten was erg goed, alleen 3 uur moeten wachten op mijn bestelling is wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jos, Vertragingen waren helaas op zo’n dag onvermijdelijk. Bovenop Valentijnsdag, was het ook Lockdown, avondklok, zondag, schoolvakantie en glad op de weg. Belangrijkste is natuurlijk dat u goed en lekker heeft gegeten 👍 Wij danken u toch voor uw geduld 🙏 en hierbij onze welgemeende excuses!

Sandra
14 februari 2021

Heerlijk eten en makkelijk te bestellen. Wel jammer dat als je gaat afrekenen je in de kleine lettertjes leest dat je 0,25 ct extra moet betalen voor afrekenen met IDeal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Sandra, bedankt voor uw feedback. De kosten van €0,25 zijn de transactiekosten voor een iDeal-betaling. Helaas zijn deze kosten (€0,75 per transactie) onvermijdelijk. En slechts €0,25 ervan, wordt door onze app-beheerder Sitedish doorberekend naar de klant toe.

Jan
14 februari 2021

Hoog kwaliteit niveau. Echt vers. Sushi en Sashimi van zalm en tonijn een echte aanrader.

Annie Mels
13 februari 2021

Was weer heerlijk!

Denise
13 februari 2021

Heerlijke sushi en op gewenste tijd bezorgd!

Tinie Ketelaars
13 februari 2021

Niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste!! Leuke actie: bij afhaal 20% korting.

Jo
12 februari 2021

Niets aan toe te voegen, héérlijk! En chapeau voor de bezorger op de fiets.

Tanja
12 februari 2021

Super vers, heel smakelijk!!

Frans
12 februari 2021

Was weer lekker 😋

LH.
11 februari 2021

Er was iets verkeerd geleverd. Hierover telefonisch contact gehad. Het juiste product werd binnen 15 min al geleverd. Netjes opgelost! En wederom heeeerlijk gegeten. Bedankt Tanuki :)

Beau
10 februari 2021

Heerlijke sushi! Alles was goed verpakt. De smaak was top! Ik hou erg van Sashimi en de plakken die je krijgt zijn royaal en alles smaakte vers. De bezorger was iets later dan de website aangaf, maar omdat er een flink pak sneeuw ligt snap ik dat wel. Uiteraard bestel ik hier graag nog eens! Een restaurant ervaring.. maar dan thuis! ;)

Hilde
10 februari 2021

Heel erg lekker, vers en op tijd!

Karin
10 februari 2021

Echt heerlijk gegeten en het stond mooi op tijd klaar

Peter
7 februari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Super!

Geubels
7 februari 2021

Heerlijke sushi gegeten en super service

Fem
7 februari 2021

Zoals altijd helemaal top De lekkerste sushi van de wereld

John
6 februari 2021

Was weer topkwaliteit 😃😃👍👍

Anne
6 februari 2021

Heerlijk gegeten, netjes op afgesproken tijd bezorgd.

van Vugt
6 februari 2021

Top producten

LH
6 februari 2021

Super lekker gegeten weer! Top service 😁

Janne
6 februari 2021
Rachel Princen
5 februari 2021

Wederom super lekker gegeten! Beste sushi uit Oss en omstreken!

Jacky keijzers
5 februari 2021

Het eten was heerkijk. Bezorging snel en netjes.

Tanja
5 februari 2021

Heerlijk verse sushi!! Wederom heerlijk van mogen genieten!

NK
4 februari 2021

Was weer super lekker en prima op tijd. En wat een verrassende actie, gratis sushi, heerlijk!👍

Monika
3 februari 2021

Het was heel lekker, vers en op tijd binnen!

Erik
2 februari 2021

Was erg lekker

Jasper
1 februari 2021

Zoals altijd heerlijk!

Marjoleine
1 februari 2021

Was weer lekkere sushi! Wel vind ik persoonlijk dat de stukjes net iets te groot zijn om in 1 hap te eten. Maar dat is persoonlijke voorkeur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nagoya
1 februari 2021

Kwaliteit is moeilijk te evenaren en dat ziet u ook terug in de prijs. 32 stuks voor 32 euro.

Robin
1 februari 2021
Stewart
31 januari 2021
Danielle
31 januari 2021

Heerlijk verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Spies
31 januari 2021

Goed verzorgd en het eten was uitstekend.

Annie Kerkhofs
30 januari 2021

Zoals altijd hee lekker. Mooi verzorgd en tijdig verzorgd.

Willem
30 januari 2021

Heerlijke sushi afgehaald bij Tanuki. Goeie kwaliteit! 👍🏻

Karin
30 januari 2021
Sonja Deug
29 januari 2021

Het eten was super, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zal iedereen ( familie, collega's etc....) aan raden om bij jullie te bestellen

Diederik
29 januari 2021
Maarten
28 januari 2021

Lekkerste sushi van Oss.

Kaja
28 januari 2021
José Taylor Parkins
27 januari 2021

Eten was top met heerlijk verse ingrediënten. Bezorging keurig op tijd!

Anita
26 januari 2021
Jan pieter
25 januari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.
25 januari 2021

Was heerlijk en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stewart
25 januari 2021
Annemarie
24 januari 2021

Zoals altijd super vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Strik
24 januari 2021

Het was waanzinnig lekker. Veel variatie en mega vers. Tanuki is echt by far de beste Sushi zaak in de verre regio. Dat zei mijn zus Elle Strik altijd al, maar ik ben nu overtuigd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
24 januari 2021
Teun
24 januari 2021
Nvt
24 januari 2021

Ruim 2 uur gewacht

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas is het niet zoals je van ons gewend bent, maar echter in deze bijzondere tijden, lockdown En avondklok is het extreme druk geworden. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken. Excuses voor het ongemak 🙏

Karin
23 januari 2021
Natasja Schoonderbeek
23 januari 2021

Het was weer verrukkelijk lekker! Top kwaliteit!

Brakkee
23 januari 2021

Echt goed hoor !!! Lekker vers!!! En genoeg wasabi en sojasaus Smaakte superrrr

Mick van Galen
23 januari 2021

Het was heerlijk!

Roos
23 januari 2021

De beste sushi van Oss! Alles vers en lekker. Bezorging is altijd op de gekozen tijd aanwezig.

Brouwer
22 januari 2021
Canninga
21 januari 2021

Heerlijk, kan niet anders zeggen. En stipt op tijd. Top, ga zo door

Mariecke
21 januari 2021

Best ever

Peggy
21 januari 2021

Super lekkere sushi!

Bart
20 januari 2021
Lindy
19 januari 2021

Lekker en snelle bezorging. Helemaal goed!

Tanja Janssen
18 januari 2021

We hadden aangegeven 18:30 uur bezorgen. Na betaling krijgen we mail dat Het 19.00 uur wordt. Jammer want we hadden voor meerdere personen besteld En op verschillende plekken dus, iedereen in de wacht stand. Normaal zijn jullie altijd op tijd en dan wordt het nu 19.10 uur. We hebben Jullie proberen te bellen. Helaas neemt niemand op. Laer zijn jullie in gesprek. Wachten duurt lang maar een bestelling van 17.40 uur wordt geleverd om 19.10 uur is niet in verhouding. Volgende keer alleen bestellen als het voor ons tweeën is. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Tanja, bedankt voor uw feedback. Tussen 17:00 en 18:00 uur komen de meeste bestellingen binnen en vooral op een (lockdown)zondagavond zijn dat erg veel. Afhankelijk van het aantal bonnen per tijdsblok, de grote van de bestelling en de afstand van het adres, doen wij altijd ons best om alles zo goed en snel mogelijk te verwerken. Maar helaas kunnen wij niet altijd, bij iedereen, op tijd zijn. Als wij het wisten; Wanneer, Hoeveel en Wat het is, konden wij alles tijdig voorbereiden, maken en op tijd bezorgd hebben

F. van Otterdijk
17 januari 2021

Eten ruim op tijd bezorgd, en nog heel warm. Lekker gegeten, mals vlees, en knapperige groente. Hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
17 januari 2021

Het was weer heel smaakvol en vers! Heerlijk als altijd!

Marjoleine
17 januari 2021

Echt super lekkere sushi. We hebben er goed van genoten. We bestelde de box for two met 36 stukjes en dat was ruim voldoende. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Vermeulen
17 januari 2021

Erg lekker! Buikspek heerlijk krokant, soep lekker zoet en sappige kip 😊

Kanters
16 januari 2021

Super

Jan
16 januari 2021

Het was weer heel lang geleden dat ik sushi gegeten had, ben niet zo van de afhaal. Maar vandaag toch wat gehaald, en ik heb er van genoten, lekker met een Asahi biertje. Ik ga dit meer doen .

Kris
14 januari 2021
Van Driel
11 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Biezen
11 januari 2021
Robin
11 januari 2021
Xxxxx
10 januari 2021

Op tijd, warm, en heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tine
10 januari 2021
Petra Pouwels
10 januari 2021

Ik vond dat in de sushi te weinig vulling zat. Verder was het prima.

Ilonka
10 januari 2021

Bij bestelling werd een levertijd van 19.55 aangegeven [1.5 uur na bestelling) maar uiteindelijk werd de bestelling pas om 20.37 geleverd. Vond ik wel erg lang !!

Mirjam
9 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk.

Karin
9 januari 2021
McAdam
9 januari 2021
Jacqueline
8 januari 2021

Was heerlijk

Gappie
8 januari 2021

Topzaak. De noedsel met eend is echt n aanrader!

Anoniem
5 januari 2021
van Gulick
5 januari 2021

Heerlijke wokgerechten! Pokebowl zou een extra garnituur mogen hebben, zoals bijv mango blokjes

Saar boekhoorn
4 januari 2021

Erg lekker en snelle levering. Goede service, ik ga nergens anders mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia Wijkmans
4 januari 2021
Simonse
2 januari 2020

Zoals altijd erg goed en aandacht voor de details

Christan
2 januari 2020

De sushi was erg lekker en vers echter bezorging duurde het bijna 3 uur. Dit is wel goed gemaakt met excuses en zakje kroepoek.

Yoni van Breda
2 januari 2020

Na 3 uur was het eten er dan eindelijk na 1 uur gebeld of het serieus 2 uur zou duren, omdat er word aangegeven dat het circa 50 minuten duurt. Na 3x vragen of ik het niet zelf kon komen halen en ik al na de eerste keer had gezegd dat dat niet mogelijk was, uiteindelijk beloofd dat ze het zo snel mogelijk zouden brengen. Na 135 minuten nog maar keer gebeld of het er nu wel echt aankwam en toen te horen gekregen dat het AL onderweg is.. toen werd ik gebeld door een vreemd nummer van iemand die mijn eten had ontvangen en deze persoon zelf ook al 3 uur aan het wachten was. Na 180 minuten kregen we het eten nadat het al bij iemand anders was bezorgd en de tas was open gemaakt, wat in deze corona tijd ook niet fijn is. Toen aan de bezorger gevraagd of de baas contact wou opnemen om iets ter vergoeding aantebieden, de bezorger belde mij om nog netjes te melden dat die het heeft doorgegeven en om zijn excusses aan te bieden. Maar van de baas nog niks gehoord wat ik nog wel graag zou willen.

Lidy
2 januari 2020

We hebben genoten gisteravond. Heerlijke gerechten, goede hoeveelheden en alles was perfect warm toen het, op de afgesproken tijd, geleverd werd. Wij komen zeker terug!

Sonja
1 januari 2020

Lekkere sushi

Teun
1 januari 2020
Kris
31 december 2020

Sushi was delicious as always. I rate the delivery down because I requested delivery at 18:30 and was delivered at 18:13. Good thing I was home on time.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Kris, bedankt voor uw feedback. Helaas draait de hele bezorging niet alleen om uw bon. Wij hebben helaas niet 1 bezorger voor 1 bon. Het is niet altijd mogelijk om precies op de gewenste tijdstip aan te komen. Wij kiezen liever te vroeg dan te laat aankomen.

Hanna
31 december 2020

Erg lekker, hoge kwaliteit en goede levering op tijd!

T.
29 december 2020

Erg lekker sushi , precies op de afgesproken tijd klaar

Ineke picavet
28 december 2020

Goede kwaliteit ,.alleen een tip . Laat mensen op de site zien hoelang de wachttijd ongeveer is als je zo snel mogelijk bezorgt wil hebben ,het is niet fijn dat je pas als je bestelt en betaald hebt ziet dat je nog anderhalf uur moet wachten terwijl je dan geen keus meer hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, dank u voor uw feedback. Uw tip/wens zal u bij geen 1 bezorgwebsite tegenkomen. Er wordt enkel een indicatie gegeven. Het kan altijd afwijken; dus het kan ook eerder aankomen. Maar helaas is extreme drukte tijdens de Lockdown en rond de feestdagen onvermijdelijk. Wij zullen uw tip wel doorgeven aan onze web/app beheerder.

Leonie
27 december 2020

Super lekkere sushi. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egelmeer
27 december 2020

Het was weer heerlijk! Bedankt ook voor de mooie kerstkaart!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
26 december 2020

Altijd 5 sterren , super lekker en op tijd , wat wil je nog meer ??

Loes
26 december 2020

Snel geleverd. Het eten was super lekker. Wat mij betreft de beste sushi in Oss :)

Juul
26 december 2020

Heerlijke sushi, heerlijk toetje en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

A. Kerkhofs
25 december 2020

De december special is een aanrader. Dit zijn de lekkerste sushi die ik gegeten heb.