Beoordelingen van Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Recente recensies

5.0
Megens
25 februari 2024
Tanja
23 februari 2024

Heerlijke sushi!!

Richard van den Brand
22 februari 2024
Ven
11 februari 2024

Het was allemaal echt heel erg lekker, en met liefde bereid! En ook een hele snelle bezorging!

Lisa
10 februari 2024
Kevin
5 februari 2024

Bestelling was erg snel bezorgd, zelfs nog sneller dan de aangegeven bezorgtijd van 30 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Netty Steenbruggen
2 februari 2024

Fantastisch!

Esther
2 februari 2024
Esther
27 januari 2024
Leonie Pauwels
27 januari 2024
John
21 januari 2024

Top sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ulco
21 januari 2024

Heerlijk gegeten!

B. Martens
20 januari 2024

Bezorging duurde erg lang helaas. Kwaliteit an eten is top! Prijs is wel hoog.

Edgar Janssen
19 januari 2024

Top kwaliteit!!!

Anja
18 januari 2024

Bezorging op tijd Vriendelijke bezorger Het was weer geweldig lekker !!👍

R
17 januari 2024
Aslan van zoggel
17 januari 2024

Tanuki altijd lekker

Karin
15 januari 2024

Rijst was erg koud. Mag lauw zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Karin, bedankt voor de feedback. Mee eens! Het komt ook lauwwarm bij ons vandaan, maar helaas met dit koude weer..💁🏻‍♂️ Gelukkig geen sushi-ijsblokjes 🤣

Jeroen
7 januari 2024

Altijd vers en lekker

Yvonne
3 januari 2024
Magda
29 december 2023

The best sushi in Oss!!! ❤️ thank You!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Thanks you Magda🙏 wij blijven ons best doen!

May
26 december 2023

Goede kwaliteit en goede service.

V overdijk
25 december 2023
Door
24 december 2023

Fijne bezorging met een heerlijke Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob van der heijden
21 december 2023

lekker eten

Tonnie van der Aa
20 december 2023
Janne S
10 december 2023

Ik word altijd vriendelijk behandeld bij Tanuki, zowel in het restaurant als bij bestelling. Het eten is keer op keer weer heerlijk. Ik kom zeker terug om nog meer te gaan genieten van het heerlijke eten en de fijne service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tewei
9 december 2023

Soep lekker rest toch helaas iets tegen vallen. Dan ik had gedacht.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wij zagen dat u weer een keer iets anders had genomen. Je moet er idd wel van houden. De volgende keer weer wat anders ;)

Eefje
9 december 2023

Beste sushi restaurant van Nederland

Roger
6 december 2023

Heerlijke sushi zoals we gewend zijn

Anke
5 december 2023
Coen
2 december 2023
Cathalijn
1 december 2023
Sandy
30 november 2023

De bestelde sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. De versheid van de producten proef je en elke sushi heeft echt zijn eigen smaak. De variatie die jullie bieden is ruim. Bezorging ook top! In de wenselijke tijd en bezorger was vriendelijk en keurig.

Lisa
27 november 2023
Margot
27 november 2023

* teveel saus/mayo op de rolls * te weinig tonijn op de roll * beetje smaakloos

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Volgende keer kunt u gewoon aangeven op welke sushi u geen of wel saus wilt hebben💁🏻‍♂️ tegen een kleine tueslag kunt u altijd meer tonijn krijgen op de sushi👍

Hanneke
26 november 2023

Heerlijke gerechten weer. Poke bowl is bijna een hele maaltijd! Prima, bedankt weer!

Locht
22 november 2023

Top kwaliteit. Snel bezorgd. Echt heerlijk !

Rob
20 november 2023

Alle 7 gerechten mooi en goed verpakt en was heerlijk, echter de alleen de Dim Sum was niet mijn smaak. Bezorging zeer correct en vriendelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonymus
19 november 2023

Vriendelijke bezorging, heerlijke tomatensoep (en warm). Pokébowl lekker vers en verzorgd. Al met al heerlijk gegeten.

Maria
18 november 2023

Super vers, heerlijke smaken in de sushi box deluxe.

Jan
13 november 2023

Super sushi we hebben er wederom van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hélène Beukers
12 november 2023

Op tijd bezorgd en vriendelijke berzorger. En heerlijke sushi!

Simonse
6 november 2023

We hebben een jaar niks besteld omdat een kwalitatief gelijkwaardige concurent een betere en slimmere keus heeft en ook nog eens iets goedkoper is. Gisteren toch maar weer eens een keer Tanuki besteld. Ik vind de prijzen van het hele menu wel heel erg omhoog gegaan, we hadden de Tai Red Curry Kip en die was ooit 11,50 en nu 16 euro wat wel heel erg veel geld is voor wat gebakken rijst met paprika/kip in een sausje. Die van 11,50 was altijd goed gevuld met kip en nu kost het 16 euro en het was 80% groente en is er amper kip in te vinden en het geheel drijft in een dunne waterige saus, heel jammer. Bij de Osaka rol was nog net een stukje zalm zichtbaar maar het was erg minimaal, kleiner kon niet, daar betaal ik niet voor, ik betaal om zalm te proeven en dit smaakte alleen maar naar avocado en tobico. Helaas was duidelijk zichtbaar dat Tanuki de prijzen flink omhoog gedaan heeft en minder ingredienten levert zodat het mes aan 2 kanten snijd, krimpflatie. Een andere tip, die de concur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wat jammer dat u niet in onze inkoop- en overige kosten kon kijken, want dan zult u er zeker begrip voor hebben. 11,50 is wel héél lang geleden, wij hebben dan ook héél lang volgehouden geen prijsverhoging toe te passen. Kwalitatieve producten hebben eenmaal een andere prijskaartje. Voor kwantatief kunt u wellicht beter bij de concurrent zijn. De reden dat u bij ons weer besteld, was wellicht de kwaliteit van de concullega zeker niet best geweest. Mss kan het komen doordat de bakjes meer inhoud heeft; voorheen 40mm diep, tegenwoordig 50mm diep. Het zit dus niet vol tot het randje. Maar wij luisteren altijd; wij zullen het bespreken om tussen vlees en groenten een betere verhouding te vinden.

ML Roijmans
6 november 2023

waarschijnlijk grote drukte 5 gyoza's ipv 6 en saus over een rol vergeten en bezorgkosten 2,50 was voor mij ook nieuw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Het was idd erg druk geweest. Onze excuses voor het ongemak! Wij zullen u persoonlijk benaderen voor een gepaste compensatie. Wij hebben héél lang volgehouden tijdens de inflaties, om de kosten niet door te berekenen, maar helaas zijn wij het nu ook genoodzaakt.

Versteegen
5 november 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten en op de aangegeven tijd bezorgd.

Leonne
3 november 2023

Super lekker en snel bezorgd!

Coen
30 oktober 2023
Logemanno
28 oktober 2023

Lekker, makkelijk en keurig op tijd geleverd!

van Niftrik
28 oktober 2023

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit.

Esther
25 oktober 2023
S
22 oktober 2023

Super snelle bezorging, super lekkere sushi, en snelle bezorging op een zaterdag avond! Erg tevreden

Karin
19 oktober 2023
Ellen Princen
18 oktober 2023

Altijd ontzettend goed eten, vandaag ook weer. De Sakura rolls waren echt heel lekker. We bestellen hier regelmatig.

Frank Sleenhof
15 oktober 2023

Er zat helaas een fout in de bestelling. Gevraagd om gebakken rijst (tegen kleine meerprijs). Witte rijst gekregen. Kwaliteit was verder wel goed.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Onze excuses voor het ongemak. Een foutje kan helaas gebeuren. Mocht er de volgende keer toch onverhoopt iets mis gaan, kan er altijd gebeld worden voor een gepaste oplossing😉👍

May
14 oktober 2023
Nicole
13 oktober 2023

De sushi had nauwelijks smaak, net als de kip. De gyoza, en curry waren wel goed van smaak.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Sushi eten is nou eenmaal zoveel mogelijk de natuurlijke smaken van de ingrediënten te proeven. De smaken zullen vrij vlak zijn zonder de soja saus en/of overige bijgeleverde sauzen. Bij sushi wordt altijd soja saus bijgeleverd. De Korean chicken heeft ook zn eigen sausje😉

W
2 oktober 2023

Lekker gegeten 👍🏻

Steenbruggen
1 oktober 2023

Heerlijk en goede kwaliteit!

Bertbouwman
27 september 2023
Liane
25 september 2023
Eefje van vliet
24 september 2023

Was iets te veel maar dat is natuurlijk positief

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zorro
20 september 2023

De vis beweegt nog 💥💥 Zo vers is het Geweldig!!!!!!!!!!!!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

😄👍

van Gemert
18 september 2023

We hebben heel lekker gegeten. De zalm en garnalen gerechten waren echt heerlijk. Puntje van aandacht: de spekkoek smaakt een beetje naar sushi. Hiervoor zou bij het maken of inpakken meer rekening gehouden kunnen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback! De spekkoek wordt nooit bereid samen met sushi. Tevens ook altijd apart verpakt. Spekkoek kan dus eigenlijk niet maar sushi smaken😅

Samuels
18 september 2023

Bestelling viel tegen. Rijst niet optimaal...vrij smaakloos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Sushi rijst wordt dagelijks met altijd dezelfde hoeveelheid rijst en sushiazijn bereid 💁🏻‍♂️ De smaak moet altijd hetzelfde zijn. I.c.m. andere sausjes, drank en/of andere voedsel kan smaken eventueel beïnvloeden.

Kim van Duijnhoven
16 september 2023

Heerlijk

Tinus
10 september 2023
Bas
6 september 2023

Superrrrrrr!!!!!!!!

Mirjam
5 september 2023
Mila van Loon
4 september 2023

Het enige wat ons tegenviel is dat er in de box beschrijving shashimi zalm en tonijn in zou zitten maar wij hebben alleen zalm gekregen, en hebben ook niks te horen gekregen dat er geen tonijn bij in zou zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
2 september 2023

eten was koud, vwg bezorging, die verkeerd was vwg slecht lezen, gebouw heet RUWAARD, nit Rebaard en is Ministerhof 1 K16, niet 16. rijst was ietwat droog en smakeloos, verkeerde sausje bij de kip. al met al zwaar onder de maat van Tanuki!!!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Theo, bedankt voor de feedback. Het kan zijn dat de nieuwe bezorger het adres en/of uw huisnummer niet 1.2.3..kon vinden. Wij hebben enkel een duidelijke adres+huisnr. nodig. Het zal duidelijker zijn om alleen huisnr. 1 in te voeren bij het adres en kamernr. aan te geven bij ‘opmerkingen’ Deze kipstukjes is een ander gerecht. Voorheen was dat Tori Karaage en nu Koreaans fried chicken, en deze heeft een ander sausje. Mocht u de volgende keer de sweet/chili saus willen, dan kunt u dat gewoon aangeven. Excuses voor het ongemak.

Fen long
2 september 2023
Esther
29 augustus 2023

Heerlijk!

A
27 augustus 2023

Snelle bezorging! Eten was voldoende en nog lekker warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
26 augustus 2023
Anette
23 augustus 2023

Top pokebowl, heerlijk en snel geleverd.

J van Schijndel
20 augustus 2023

Het was qua smaak vrij vlak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, Bedankt voor de feedback. 😄Iedereen heeft zn eigen smaak. Die ene houdt van wat minder smaak en de ander wat meer. Zodoende hebben wij het neutraal gehouden. Volgende keer kunt u gerust vragen voor wat meer zout en/of pikanter, altijd mogelijk bij ons 😉👍

Geertje
17 augustus 2023

Iets vroeger dan verwacht, omdat er meer leveringen op het tijdstip waren. Dan liever vroeger dan koud eten en laat! Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Vind alles wel een beetje prijzig geworden.

Robert
11 augustus 2023

bezorger was een top gozer, Vriendelijke kerel! En het eten was lekker!

Saskia
31 juli 2023
Theo
29 juli 2023
Hanneke
27 juli 2023

Lekker! Babi pangang met witte rijst en gebakken groenten: het was weer voortreffelijk!

Marina
23 juli 2023

Was weer heerlijk! Maar de tonijn was ver te zoeken kreeg je altijd veel meer erop. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
21 juli 2023

Snel bezorgd en heel erg lekker allemaal.

Pinksteren
14 juli 2023

Soep was oké. Flink bezuinigd geen kip. Saté was nog rauw. Vis doordrenkt met saus. Vlees was ondanks de grote saus zee behoorlijk in structuur. Weinig zin om te verduurzamen ruim €1 plastic tax. Stevig aan de prijs. Geen positieve ervaring.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wat jammer dat u het anders ervaren heeft. Even een toelichting: De tomatensoep is vega, en geen bezuiniging💁🏻‍♂️ Daging roedjak is een stoofvlees in saus💁🏻‍♂️ Kippendijenvlees heeft een rozige kleur, tis niet rauw🤦🏻‍♂️ Zo hoort het visgerecht, met saus er overheen💁🏻‍♂️ Plastic toeslag is per 1/7 verplicht door de overheid💁🏻‍♂️

Franka van Herwijnen
6 juli 2023

Altijd lekkere sushi, vers gemaakt. Doordeweeks altijd een mooie aanbieding! Aanrader.

Marja
3 juli 2023

Het eten is fantastisch! Maar de app werkte niet goed en betalen lukte ook niet.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas kunnen er soms wel wat storingen ontstaan bij onze app-beheerder en/of bij de betalingsverkeer bij de bank. Helaas kunnen wij dat niet voorkomen. Gelukkig heeft het uw bestelling niet beïnvloed en dat is natuurlijk het belangrijkste ;)

Zorro
1 juli 2023

Voortreffelijk zoals altijd, mijn dochtertje heeft genoten!!!!!

Lidy
25 juni 2023

De kwaliteit was minder dan ik verwacht op basis van eerdere bestellingen. Zalm en yaki tori waren droog en de teriyaki saus die zowel bij de zalm als de yaki tori geleverd had moeten worden zat er niet bij. Erg jammer want mede smaakbepalend. Als ik korting krijg met m’n spaarpunten verwacht ik niet dat dat gecompenseerd wordt met incomplete leveringen. Ben teleurgesteld zeker omdat de kwaliteit normaal zo goed is.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Onze excuses voor een mindere ervaring dit keer. De kwaliteit kan anders geweest zijn en/of de sausje waren vergeten toe te voegen, zeker niet omdat u de kortingscode had gebruikt. Bij ons is klantentevredenheid belangrijker dan die twee sausjes.

Eefje van vliet
22 juni 2023

De beste en lekkerste sushi in oss en omgeving

Heino
19 juni 2023
EJS
16 juni 2023
Straathof
15 juni 2023

Bestelling was sneller dan verwacht en geheel in Japanse stijl bezorgt. Sushi was heerlijk we hebben genoten.

Berry Bogaerts
10 juni 2023
Schouten
9 juni 2023
M
4 juni 2023

Poke bowl niet lekker, lijkt niet vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Alles wordt a la minute gemaakt. Verser kun je niet krijgen 😑

CK
3 juni 2023

Zoals altijd een vlotte en vriendelijke bezorging en een goede kwaliteit.

Wj
2 juni 2023

Hij was mooi optyd .wat krijg je weinig

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wij weten wel zeker dat de deksel er bijna niet meer op past💁🏻‍♂️ Hoe kunnen wij onze bezorging verbeteren? Kwaliteit en kwantiteit zijn verschillende beoordelingen. Voor grotere poke bowls verwijzen wij u naar: Pokebowl-oss.nl Hier kunt u namelijk zelf samenstellen en extra ingrediënten bijbestellen👍

Mathijs vd W
30 mei 2023

Blijft gewoon de lekkerste van Oss en omgeving.

Willems
29 mei 2023

Het was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.