Beoordelingen van Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Recente recensies

5.0
Bas
2 december 2021

Altijd weer overheerlijk vers gemaakt super

Hermans
1 december 2021

Alles lekker

SMIT
28 november 2021

Kan zeggen met een gerust geweten. Dat ze zeker prima eten bezorgen Kan het iedereen aanbevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martens Brechtje
27 november 2021

Smaak was erg goed! Ik kreeg er ook nog extra zakjes soyasaus en wasabi bij omdat ik die niet besteld had en er vanuit ging dat dit erbij zat. Erg aardig! Helaas was de tomaat niet vers. En zat er erg weinig zalm op de poke bowl. Ze waren afgeprijsd, ik hoop niet dat door de prijsdaling er minder zalm op gedaan is.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Dat zou niet mogen. Alles wat in de aanbieding is blijft altijd hetzelfde formaat en/of inhoud hebben. De cherry tomaatjes zijn in zeker weten vers en goed. Hoogstwaarschijnlijk door deze te snijden zijn ze uit elkaar gegaan door het aan drukken van de deksels. Wij zullen dit kortsluiten met de desbetreffende afdeling en zullen dit gaan oplossen met u in een pb.

Daphne
24 november 2021

Altijd zeer tevreden over onze bestelling. Kwaliteit, prijs en wat je ervoor krijgt is echt om blij van te worden. Weer heerlijk gegeten!

Ton
22 november 2021

Kwaliteit was prima. Zeker voor herhaling vatbaar. De bestelling werd keurig en op tijd bezorgd. Na de bestelling via de website werden we keurig gebeld om de bestelling te bevestigen. Top!

Marleen
22 november 2021

Lekkerste sushi uit Oss. Prijs iets hoger, maar dat is het 100% waard. De mestlovers box is echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

freddy van der Wijst
21 november 2021

kwaliteit was super en de bezorging ook top geregeld

Petra
19 november 2021

Heerlijk

Bernadet
19 november 2021

Echt Mega lekker en vers

Noud
18 november 2021

Bestelde blikje cola ontbrak.

Marissa
18 november 2021

Zoals altijd, heerlijk! Vers , goede ingrediënten, gewoon top! Bedankt weer!

Agro
16 november 2021

Heerlijke sushi en wokschotels

Daniel
14 november 2021
Netty Steenbruggen
14 november 2021

Zeer goed!

Kris
13 november 2021
Jeroen
13 november 2021

Weer goed, zoals altijd.

Anne
11 november 2021
Siggy
7 november 2021

Zoals altijd: heel erg lekker en dit keer ook nog snel bezorgd. Dankjewel!

Daphne
7 november 2021

Heerlijke verse sushi. En je krijgt ook mooie goede grote rollen. Echt waar voor je geld.

Martijn Janssen
6 november 2021

Beste sushi van Oss.

Ioanna
4 november 2021
Jurgen van Zuijlen
1 november 2021
Mirjam
31 oktober 2021

Weer supper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldkamp
30 oktober 2021

Lekker eten, de bezorging was keurig. De maaltijd was zeer verzorgd

Marieke van den Heuvel
30 oktober 2021

Heerlijke softshell crab- en California rolls en sashimi, yaki tori en gyoza kip, ultiem om iets te vieren.

Amelie van Rossum
28 oktober 2021
Iris van Dinther
27 oktober 2021

Overheerlijke Tanuki Super de Luxe Box en een Crispy Chicken roll. Keurig op tijd thuis bezorgd en smullen maar !

Natasja
26 oktober 2021

Altijd goed

Pascale
24 oktober 2021
M peters
24 oktober 2021

Top Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeetd
24 oktober 2021
Sanne
24 oktober 2021

Heerlijke sushi, iedere keer weer genieten

Lieke
23 oktober 2021
Marcel
19 oktober 2021
Nm
17 oktober 2021

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte pokébowl gezien, het is triest dat je bij Tanuki 9 euro betaald voor een bak rijst met een paar sliertjes wakame, de sojabonen moet je zoeken en de kip is er overheen gevlogen volgens mij. Als je daar dan een opmerking over wil maken, dan zetten ze je gewoon 5 min in de wacht omdat ze met " een klant" bezig waren! Wat ben ik dan? Nooit geen Tanuki meer voor ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij hebben eerlijk waar weinig tot geen klachten gehad over onze pokebowls dat het te weinig is voor het geld. Wat verwachten wij voor €9,-?! Dat er een kilo zeewier en boontjes erbij zitten? En dat je met 1 pokebowl het hele gezin mee kan voeren en/of er twee dagen van kunt eten.. Wat is het probleem als er iemand hier wordt geholpen en u belt, en er wordt dan netjes gevraagd; “een moment geduld” 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Wij vinden het erg jammer maar zulke klanten…helaas dan.

Marleen
17 oktober 2021

Heerlijke sushi, de meatlovers box is echt een aanrader

Harry van Onna
17 oktober 2021

Hooyin. De nieuwe rol met tonijn, zalm en garnaal topping is voortreffelijk, echt een topper 😋

Ilsen
14 oktober 2021

Altijd lekker!

Marissa
12 oktober 2021

Heerlijke verse sushi!

Lidy
10 oktober 2021

Zoals altijd heerlijke gerechten en vriendelijke bezorging op afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
10 oktober 2021

Netjes op tijd bezorgd en alles smaakte weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
10 oktober 2021
A Kerkhofs
10 oktober 2021

Tanuki blijft voor mij nr.1 in alle opzichten

Kris
7 oktober 2021
Ans van Zanten
7 oktober 2021
Ellis
7 oktober 2021
Niels
26 september 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claus
26 september 2021

Altijd goed en met afstand beste sushi van Oss.

Nika
20 september 2021
Willems
19 september 2021

Zoals altijd, heerlijk en nestjes verzorgd.

Inge
19 september 2021

Heerlijke verse sushi. Je betaald iets meer maar dat proef je. We moesten er wel een uur op wachten...

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Inge, bedankt voor uw feedback. Alle gerechten worden bij ons a la minute bereid. Voor drukkere dagen/periodes zullen er dan ook helaas langere wachttijden zijn. Maar het is wel het wachten waard ;)

.
18 september 2021

Heerlijke sushi !! Bezorging top

van Gulick
14 september 2021

Het was weer heerlijk!!!

Bart
13 september 2021

weer heerlijk en smakelijk en keurig op tijd . vraag kan ik bij de Poke Bowl nat zalm ook wat extra zalm bij bestellen in de toekomst ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Bart, bedankt voor uw feedback. Helaas hebben de verpakkingen van deze poke bowls een bepaalde inhoud. Voor grotere poke bowls (met evt uitbreidingen en/of extra's) raden wij POKEBOWLOSS.NL aan ;)

Adriaan
13 september 2021

Super super lekker eten, precies op tijd klaar bij t afhalen, smakt naar meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 september 2021
Jeroen
12 september 2021

De sushi was weer uitstekend, maar bij de hosomaki box kregen we geen zalm makis, maar dubbele komkommer makis. Dat viel dan wel tegen.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jeroen, bedankt voor uw feedback. Wij hebben het persoonlijk netjes afgehandeld. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ronald van der Meer
11 september 2021
Hanneke
10 september 2021

Nu eens een keer iets anders gekozen: Babi pangang, dat hadden we lang niet gegeten. Was ook een lekker gerecht. Bedankt Wendy & Hoo Yin!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Hanneke, bedankt voor de uw feedback!

Geertje
8 september 2021

Eten was op tijd en erg lekker. Alleen jammer dat nergens staat dat je geen 2 promo's mag nemen. Zo kreeg ik wel 20% korting met mijn code. Maar, geen freeroll. Dit staat nergens vermeld. Jammer.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Op onze bestelwebsite staan de ‘Free Roll’ actievoorwaarden heel duidelijk vermeld. Een van de voorwaarden luidt; - Niet i.c.m. andere acties, (spaar)kortingen en/of soortgelijke kortingscodes (dat betekend dus: of korting of een gratis rol)

Ellen
7 september 2021

Eerste keer pokebowl besteld om lekker met mijn moeder op deze warme dag van te genieten. Crispy chicken en de zalm. Allebei heerlijk! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Chris
7 september 2021

Gewoon perfect: supervers, heerlijk, elke euro waard, zoals ALTIJD!

Ewald
6 september 2021

Zeer ruime keuze, uitstekende kwaliteit en snelle bezorgservice. Klein puntje:stop met het minimumbedrag bij een bezorg bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Helaas blijft de ‘minimale bestelbedrag’ gelden. Het is voor een onderneming niet rendabel om voor bijv. €5,- naar de andere kant van Oss en terug te rijden. Dat dekt niet eens de loonkosten van de bezorger.. Bij afhalen is géén minimale bestelbedrag aan verbonden 😉

Christian
4 september 2021

de beste sushi in Oss, op tijd bezorgd zoals altijd !!

Janus van den Heuvel
3 september 2021

Het eten was nog goed heet en het smaakte prima!

Rita
3 september 2021
Kris
29 augustus 2021

I didn't get any chopstics with this order. Besides that everything was very good as always!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Dear, thank you for your feedback. We are very sorry that the chopsticks were forgotten. We apologize for the inconvenience.

A. v V.
28 augustus 2021
Janus van den Heuvel
27 augustus 2021

Het was heerlijk!

Rian
26 augustus 2021

De tonijn sushi was plakkerig en niet lekker. De smaak was ver te zoeken. Zijn we niet gewent. Een mail gestuurd, en niks meer van gehoord. Dit valt erg tegen. De tijd die was aangegeven klopte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Rian, bedankt voor uw feedback. Wij hebben onlangs uw mail beantwoord. Het is helaas een mailbox en geen chatbox. Het kan dus zo zijn dat wij niet direct kunnen reageren. Excuses voor het ongemak.

Fam. Janssen
25 augustus 2021

Beste sushi van Oss. Bezorgtijd is soms wat lang, maar je proeft ook dat het vers is gemaakt!

Jennefer
25 augustus 2021

Héérlijk! zoals altijd en vriendelijke en stipte bezorging. ♥️

Niels
22 augustus 2021
Lia meijer
18 augustus 2021

Bezorging was erg netjes prima op tijd. Eten was goed mooie verse producten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Noor
14 augustus 2021
Theo de Jong
9 augustus 2021

Zoals altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
8 augustus 2021
Netty Steenbruggen
7 augustus 2021

Fantastisch!!

Jennefer
7 augustus 2021

Perfect op tijd en heerlijk, met zorg bereid en verpakt! Bedankt weer voor heerlijke gerechten en sushi’s!

Patrick
5 augustus 2021
Frank Walk
2 augustus 2021

Goed eten niks mis mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
2 augustus 2021

Altijd een perfecte kwaliteit. Ik rij speciaal naar Oss hiervoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacques van Ekeren
2 augustus 2021

Heerlijk eten dat snel en keurig verpakt wordt bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomassen
1 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten de beste sushi in oss

Marlou
31 juli 2021
Linda
26 juli 2021

Gewoon goed, lekker eten, snelle bezorging! top

Siggy
26 juli 2021

Altijd super vers en lekker! Bezorger was dit keer ruim op tijd, erg fijn. Bedankt Tanuki.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Balveren
24 juli 2021

Heerlijk! Snelle bezorging!

..
24 juli 2021

Best sushi

ka
21 juli 2021

Erg goed gegeten: een van de betere Asiatische thuisbreng/afhaalrestaurants. Alleen het prijsbeleid snap ik niet (sommige dingen heel goedkoop andere vrij duur). Porties snap ik ook niet: sommige mini, andere zeer groot. Prijs versus portie is echt zeer wisselend. Duur vlees kan veel en goedkoop zijn, goedkope bijgerechten kunnen duur en mini zijn...maar al met al, super gegeten!

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Ka, bedankt voor uw feedback. Afhankelijk van het product en/of ingrediënten kunnen prijzen verschillen. Een groot gerecht hoeft niet perse duur(der) te zijn dan een klein gerecht. Als een klein gerecht dure ingrediënten hebben, dan zal dat ook in de prijs verwerkt worden. Producten kennen ook verschillende kwaliteiten en daar zullen de prijzen ook op gebaseerd zijn. Vlees hoeft tegenwoordig niet duur te zijn, juist de speciale dingen die 'geïmporteerd' (wat vele mensen niet weten) moeten worden zijn zeer prijzig. I.v.m. wat er nu gaande is op deze wereld, fluctueren (inkoop)prijzen enorm, waardoor nu vele import producten en/of ingrediënten zeer hoge prijzen kennen. Helaas moeten wij dit dus ook in onze prijzen verwerken.

van Hoorn
18 juli 2021

Netjes op tijd bezorgd. Helaas prijs kwaliteit geen 5 sterren. Ik heb weleens smaakvoller sushi op. De soja was ook erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Yvonne, bedankt voor uw feedback. Hosomaki en Nigiri zijn echter standaard sushi zonder enige toppingen en/of sausjes. Het zal ook nergens anders smaakvoller zijn 🤔 U kunt de volgende keer misschien de uramaki rolls proberen. Deze zijn in verschillende soorten en smaken. Soja saus is in het algemeen zout. Wij hebben ook de groene zakjes soja saus (less salt). U kunt de volgende keer naar deze vragen ipv de rode zakjes😉

Willems
18 juli 2021

Heerlijke sushi’s en warm gerecht lekker warm! Echt lekker!

Frans Loeffen
17 juli 2021

Lekkerste sushi van de omgeving 😍

Anouk
16 juli 2021

Snelle bezorging, heerlijk als altijd!

Lidy
11 juli 2021

Heerlijk eten, perfect warm bij bezorging, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 juli 2021

Als vanouds gewoon goed snel en lekker

MJT
9 juli 2021

Heerlijk eten en top service!

E. Timmermans
5 juli 2021
JP
5 juli 2021

Lekker en op tijd. Prima zoals altijd.

Theo de Jong
4 juli 2021

Ons bezoek vonden het de lekkerste aziatische gerechten die zij ooit gegeten hebben:), wij wisten dat al lang :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
3 juli 2021

Prima restaurant voor heerlijke sushi gerechtjes.

Ioanna
29 juni 2021
Caroline
28 juni 2021

Tanuki is niet meer wat het geweest is. Bestelling was snel geleverd maar liet verder te wensen over. Het stoofvlees gerecht rook vreemd en had harde stukjes in het vlees. De cripsy kip op de poke bowl was droog en proefde ook niet vers. De tonijnsushi hebben we maar laten staan, dat durfde we niet meer aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Caroline, bedankt voor de feedback. Erg vervelend dat het niet naar Uw wens was geweest. Alles is daadwerkelijk vers. Tonijn is kraakvers. Levering was van zaterdag. Maar Niet geprobeerd dan kunt ook helaas geen mening over geven. Crispy chicken Kan misschien te hard gebakken zijn, maar is vers gebakken! Verder zijn er eigenlijk geen klachten en/of meningen binnengekregen over dezelfde producten. Maar wij zullen het iig wel gaan kortsluiten met de keuken-afdeling.

Brakkee
23 juni 2021

Helemaal topppp 1 rol vergeten binnen 10 min alsnog geleverd Smaak toppp en genoeg soya🤙🤙

Gerrie
21 juni 2021

Heerlijke verse sushi, netjes verzorgd en prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
21 juni 2021

De zalmbowl was beduidend minder dan voorheen, heel weinig zalm De avocado was hard en niet rijp. Betalen voor bezorgen is ook nieuw!? Waarschijnlijk volgende keer ergens anders bestellen, jammer niet gewend van Tanuki!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Avocado’s zijn tegenwoordig erg lastig. Ze worden als ‘eetrijp’ geleverd, echter zijn ze dat soms niet. Helaas kunnen wij hier niks aan doen 🤷🏻‍♂️ Echter had u zelf de pokebowl ‘klein’ besteld. U kunt de volgende keer ook de ‘medium’ proberen. Tevens is het aantal ingrediënten meer geworden dan voorheen, waardoor de hoeveelheid per ingrediënten ietsjes minder wordt. Bakje vol = vol. Bezorgkosten was al sinds🤔...2015. Totaal bedrag boven de €30 is bezorgen nog steeds gratis 👍

Mirelle Heesakkers
20 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten we hadden afgehaald. Top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stewart
20 juni 2021
Theo Abbenes
19 juni 2021

Was weer super lekker. We komen snel een keertje bij jullie in het restaurant eten. Groetjes jullie achterburen Theo en Ester

Rosa vd Vorstenbosch
18 juni 2021

Heerlijke verse sushi’s gegeten. Bestelling werd exact op het tijdstip wat aangegeven stond afgeleverd

Mark Blok
17 juni 2021
Noma
15 juni 2021

Echt wel de allerbeste sushi van Oss Ook de rijstgerechten mmmmmmmmmmmmmmmmegaaaa LEKKER

Noma
15 juni 2021

Superlekkerrrrrr

Hennie
15 juni 2021

Tanuki is iets duurder dan alle andere Sushi restaurants maar maakt dat meer dan goed! Meer vis, smaakt beter. Ziet er beter verzorgd uit.

Maarjan
13 juni 2021
Ans van Zanten
12 juni 2021

Sausjes zaten er niet bij die extra besteld waren

Yvonne
11 juni 2021

Nette bezorging precies volgens afspraak Lekkere sushi

Bettina
11 juni 2021

Prima, niet lang moeten wachten

Elly van Lier
10 juni 2021

Keurige levering en op tijd. Maar bovenal heerlijk vers en super lekker!!!!

joost
9 juni 2021

De sushi was minder lekker dan de keren ervoor.was.redelijk te eten alleen wat droger

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Joost, bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat het niet helemaal naar uw wens was geweest. Wij vonden de rijst van vandaag juist iets te nat/vochtig.. Wij hopen dat het de volgende keer weer helemaal toppie is voor u!

Karin
9 juni 2021
BT
9 juni 2021

Op afgesproken tijdstip bezorgd en heerlijk gegeten! Zag er fantastisch uit! Aanrader!

d. arts
6 juni 2021
Van Dooren
6 juni 2021

Eten was weer heerlijk. Helaas geen gebakken rijst zoals besteld en op de bon stond maar nudels waar ik geen fan van ben. Beetje jammer 🥲

Richard
5 juni 2021

Op de minuut was de bezorger er. Keurige vriendelijke jongen. Alles zat netjes ingepakt. De warme hapjes waren goed warm en krokant. De sausjes en de soep zaten lekvrij in bekers en het eten was heerlijk. Zeker een aanrader !

Habraken
3 juni 2021

Netjes verzorgd. Eerder geleverd als aangegeven tijdstip. Kunnen het product zo uit een tas halen dat de bezorger voor jouw voordeur zet. Veilig, Kwaliteit en Snel.

Joyce van Esch
2 juni 2021

Er zat helaas twee haren in mijn pokebowl, heel erg jammer, hebben deze maar weg gegooid. De andere pokebowl en de rest van het eten was heerlijk!

T. Spies
1 juni 2021

Komen en afhalen er vaak. Altijd heerlijk en prima verzorgd.

G. Blok
30 mei 2021

Heerlijk eten, lekker vers, maar 5 minuten later bezorgd dan opgegeven tijd.

Theo de Jong
29 mei 2021

Klasse op tijd bezorgd en de gerechten waren goed heet(van temperatuur:-) ) Ons bezoek beoordeelde alles als “beste gegeten thuisbezorgd ooit”. Het is gewoon altijd heerlijk.

Boot
28 mei 2021

top

Ilse
27 mei 2021

Zeer snelle levering. Bokébowl was heerlijk

Habraken
26 mei 2021

Goed verpakt. Warm wat warm moet zijn en koud/lauw - goed 👍🏼 Apart verpakt. Producten zien er goed uit en smaken voortreffelijk.

Habraken
26 mei 2021

Goed verpakt. Warm wat warm moet zijn en koud/lauw - goed 👍🏼 Apart verpakt. Producten zien er goed uit en smaken voortreffelijk.

Gerrie
24 mei 2021

Heerlijk, lekker vers, gewoon 🔝

Marja
24 mei 2021

Heerlijke gerechten! Keurig op tijd geleverd en lekker warm. Een aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlo Janssen
23 mei 2021

Prima gegeten. Mooi omte vermelden dat mijn kritiek van een vorige bestelling prima is opgepakt door een nieuwe rol te leveren. Fijn dat er goed wordt gelet en klantvriendelijk wordt gehandeld.Top!

Ieva
22 mei 2021

Altijd lekker verse sushi!

Johan
20 mei 2021

Alweer de beste sushi, zo heerlijk dat we terug blijven komen. Het is echt veel beter dan alle andere sushi die we weten te vinden.

An
16 mei 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NK
16 mei 2021

Het was weer heerlijk en super snel bezorgd terwijl het een bestelling op zondagavond was. Toppie👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo de Jong
14 mei 2021

Gewoon weer TOP

Cindy
14 mei 2021

Bezorging was snel en zelfs iets eerder dan aangegeven. De zeewier om de maki sushi was taai. Dit zorgde ervoor dat de sushi niet prettig voelde in de mond met eten. De rest was prima.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Cindy, bedankt voor de feedback. Zeewier bij de hosomaki's is zoals het is. De zeewier neemt het vocht op van de sushi rijst zodra het al in aanraking komt, waardoor de zeewier niet meer crispy is. Wij raden het aan om het dan in kleinere stukjes te snijden of probeer eens de uramaki rollen. Van deze rollen zal je de zeewier het minst proeven ;)

Jade
13 mei 2021

Heerlijk gegeten alweer

A Mijnes
12 mei 2021

Snel en simpel geleverd, kwaliteit eten is goed. Alleen het bestellen via de app is een beetje moeizaam.

A-J. de Wit
12 mei 2021

Keurig op tijd, helaas waren er 2 poke bowls niet meegeleverd. Maar werden vlot na geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Victoria
12 mei 2021

Sushi waren super lekker ! Bedankt!

Jan van lierop
12 mei 2021

Super Lekker. Beste sushi van nederland.

Harm
10 mei 2021

Snelle bezorging. Prima poke bowls, maar er zijn betere te krijgen met meer toppings.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Deze Poké bowls zijn dan ook geen maaltijd-bowls zoals aangegeven. Voor uitgebreide ‘maaltijd’-bowls kunt u terecht op www.pokebowl-oss.nl 😉

Jan Jongbloed
9 mei 2021

Was weer uitstekend! Geweldig gegeten. Vorige keer ging online bestellen lastig, maar nu was de site perfect. Heel goed adres in het Maasland!

Ilse
9 mei 2021

Snel geleverd en poke bowl was heerlijk

Jennefer
9 mei 2021

Het was weer heerlijk en super op tijd. Altijd een feestje om bij jullie te bestellen. Bedankt!

Natasja
7 mei 2021

We waren allevierlniet zo enthousiast. De sushirijst was vrij smakeloos. De sushi rook te vissig. Verder vonden we de prijs van de edameboontjes erg hoog gezien de kwaliteit. Zijn beter gewend. Zout los erbij erg onhandig. Mini portie komkommer. Bij de grote schaal sushi was het onduidelijk waar de saus bijhoorde. Tig zakjes sojasaus. Doe daar dan een fliesje bij bij zo'n grote bestelling. Het zag er mooi en lekker uit, maar viel enorm tegen.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor je mening en feedback. Smaken verschillen. Helaas kunnen we niet iedereen even happy maken. Zout apart bij de bonen is bewust gedaan. Sommige willen genoeg zout erop en sommige vinden het te zout..🤷🏻 Er is helaas gekozen voor een box sushi met vis erop.. Sushi rijst is al goed op smaak. Anders komen die zakjes soja saus wel goed van toepassing. Schenkflesjes soja saus kun je bij ‘extra’ vinden en bestellen👍

Ineke
7 mei 2021

Het was weer heerlijk!

Johan
7 mei 2021

Uitzonderlijk goede sushi, van alle sushi restaurants in Nederland die we geprobeerd hebben (en dat zijn er best wat) is dit verreweg de beste.

Zopfi
6 mei 2021

Heerlijk

Strik
6 mei 2021

Weer heerlijk gegeten en snelle bezorging!

Rianne
5 mei 2021

HEERLIJK!!!! En een goede service

Jeroen
2 mei 2021

Gewoon weer lekkere verse sushi, top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

May
1 mei 2021
Jennefer
1 mei 2021

Zálig gegeten!! Kleine 350ml pokébowls waren goed gevuld met ingrediënten. Omdat het niet een volledige maaltijd is in hoeveelheid hadden we daardoor heerlijke sushi boxen erbij besteld. Echt topkwaliteit. Alles ook mooi en stevig verpakt dus een feest om uit te pakken. Perfect op tijd geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!

Irma
30 april 2021

De roll was super lekker en sneller geleverd dan werd aangegeven. Zeker de moeite waard om vaker te doen.

Lotje
29 april 2021

Wederom heerlijk genoten van de sushi!!

Peters
28 april 2021

Geweldige kwaliteit, aanrader

Frans Loeffen
28 april 2021

Geweldig zoals altijd 👑

T.
27 april 2021
Ineke Picavet
27 april 2021

Alles aas zoals gewoonlijk weer prima in orde we hopen heel snel weer bij jullie te kunnen komen eten

Carlo Janssen
27 april 2021

Bestel altijd de koberol, altijd prima maar deze keer echt niet lekker. Heel jammer...heb m dus niet opgegeten. Hoop dat t een volgende keer beter is

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, bedankt voor de feedback. De klacht is opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Sacha
27 april 2021
Erica dollevoet
27 april 2021

T was heerlijk . op 1 sushi zat wel wat pittige saus. bezorging was op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan,, Jacqueline
27 april 2021

Super👍😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
26 april 2021

jammer de hawai rol was koud en de zalm proefde niet vers ik heb verder nooit commentaar op jullie eten of service want jullie zijn een van de beste in oss en omgeving maar deze keer was het helaas niet lekker

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jade, bedankt voor je feedback. Erg vervelend om te horen dat het dit keer niet naar wens was geweest. Alle vissen krijgen wij kraakvers binnen en om de 2 dagen. Wij zullen via de mail contact met je opnemen en dit zo gepast mogelijk op te lossen.

Ton
26 april 2021

Zoals altijd heerlijk!! En stipt op het afgesproken tijdstip geleverd.

Hans
26 april 2021

Gewoon lekker met 4en lekker gegeten Was top en snel bezorgd

Geertje
19 april 2021

Eten was goed. Wokgerecht erg lekker. Alleen bij pokebowl had ik iets meer afwisseling verwacht. Al met al is pokebowl van concurent lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Geertje, bedankt voor de feedback. Wij hebben onze Poké bowls inmiddels vernieuwd en geüpgraded! Probeer ze maar nog eens 😉

Carla Casteels
18 april 2021
RW Beek
18 april 2021

Kwaliteit was zeer matig. Leek niet echt vers.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Alles wordt bij ons dagvers en a la minute bereid! Er is dan ook verder geen uitleg voor. Probeer maar eens de sushi uit de schappen. Dat is pas 'niet' vers.

Berry
17 april 2021

De diamantbief sate was veel werk om weg te krijgen en de kwaliteit tonijn liet te wensen over , niet zoals wij gewent zijn van Tanuki

Hetty&John
16 april 2021

Poke bowl was heerlijk herhaling vatbaar by the way top Asian & sushi restaurant in Oss

Marjolein
16 april 2021

Heerlijk gegeten, goed verpakt, op tijd geleverd, netjes verzorgd

JvdE
15 april 2021
Monique
14 april 2021

Snelle bezorging! En heerlijk gegeten!!!

Chaneequa
14 april 2021

Goed eten, wat warm hoorde te zijn was warm, en wat koud hoorde te zijn was koud. Snelle en goede bezorging

Marieke
14 april 2021

Heerlijk!

Edwin Hendriks
11 april 2021

Gewoonweg klasse! Bezorging op tijd en een heerlijke maaltijd op tafel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 april 2021

Heerlijke verse sushi. We nemen altijd de family box. Ruim voldoende, erg lekker en afhalen is perfect geregeld! 👍🏻

Lieke
9 april 2021

Echt ons favo tentje om sushi te bestellen! Kwaliteit is altijd super en bezorging optijd

Annemieke en Rik
7 april 2021

Verschrikkelijk lekker gegeten, wat kunnen jullie perfecte sushi maken, echt zeeeer gesmuld samen!!!!

Hen jansen
6 april 2021

Gefrituurde waren veel te lang gebakken jammer

Smits
5 april 2021
Mirelle Heesakkers
5 april 2021

zoals gewoonlijk weer super lekker

Anoniem
4 april 2021

Erg lekker en erg goede service nadat er iets was mis gegaan/onduidelijk was met bestellen.

May
3 april 2021

vers, lekker en op tijd. 👍

Schipper
3 april 2021

Precies op tijd en erg lekker

Bas
2 april 2021
Tamara
1 april 2021
Marieke van den Heuvel
29 maart 2021

Altijd de lekkerste sushi’s en yakitori spiesjes voor een heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidy
29 maart 2021

Eten was weer helemaal goed. Wordt keurig op afgesproken tijd geleverd en is dan perfect warm. Wij komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
29 maart 2021

Sneller dan verwacht geleverd en erg lekker. Op naar de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danie
28 maart 2021

Weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva van Erp
28 maart 2021

Lekker en zeker kwaliteit!!! We hebben het lekker van genoten!

Sandra
28 maart 2021

De tweede keer dat we sushi bij Tanuki hebben afgehaald, heerlijk! Voor ons volgt zeker een 3e keer.

Dennis
27 maart 2021

Was weer top!! Zoals altijd😁

Roger
27 maart 2021

Wat een heerlijke sushi. Echt veel lekkerder dan waar ook.

Janneke
26 maart 2021

Perfect! Precies op tijd bezorgd, en het was nog lekkerder dan verwacht! Ook super vers.

Ton
24 maart 2021

Heel erg lekker!!!

Monika
24 maart 2021

Het was heerlijk! En lekker snel binnen. Aanrader hoor!

Anouk
24 maart 2021

Top weer, eigenlijk als altijd!

reina siemons
23 maart 2021

makkelijk te bestellen, goed uitgevoerd en lekker. Snelle levering. met andere woorden perfect

Mario
22 maart 2021

Na een paar keer een andere Sushi take away te hebben geprobeerd omdat we minder tevreden werden over Tanuki (teveel rijst, te weinig vulling) op 21 maart 2021 toch weer eens bij Tanuki besteld. Niet teleurgesteld: Goede kwaliteit en verhouding rijst/vulling; netjes verzorgd en precies op tijd (op een zondag precies om 18.00u bezorgd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Mario, bedankt voor de feedback. Dank u voor uw vertrouwen 🙏 wij doen ons best!

ANITA
21 maart 2021

bestelling werd op de minuut af op tijd geleverd. erg lekker en verzorgd

Hanneke
21 maart 2021

De sushi en sashimi werd vlot bij ons bezorgd. We hebben weer genoten van de verse en lekkere producten!

Mart
21 maart 2021

Het eten is heerlijk alleen de bezorging duurt zeer lang....

Anoniem
21 maart 2021

Heerlijk!

Ellen
19 maart 2021

Spies met biefpuntjes erg lekker, sushi smaakvol, fingerfood gamba's en loempia's warencrispy aanvulling!

M+A+A+R
19 maart 2021

Echt heerlijk gegeten, veel groente, vers, beetje pittig maar niet té. En snel klaar. Aanrader.

Wilma
19 maart 2021

Heerlijke Sushi

Frans
19 maart 2021

Perfect 👌🏼

Myriam
18 maart 2021

Super lekker gegeten

Vd Heijden
17 maart 2021

Lekkerste sushi van Oss en omstreken!

Marja
16 maart 2021

Heerlijke sushi, keurig op tijd, schotel kon zo op tafel. Top!

Eric
14 maart 2021

Topkwaliteit !

Ronald Van loosbroek
14 maart 2021
Waelbers
14 maart 2021
Peter
14 maart 2021

Prima. Heerlijk eten, goede bezorging, exact op afgesproken tijd 👍

Familie
14 maart 2021
Steenbergen
13 maart 2021

Ik had gevraagd gerechten zonder paprika ivm allergie,maar er zat in een gerecht veel paprika

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Han, bedankt voor de feedback. Wij hadden uw bestelling met apart bereid van andere. Alles was zonder paprika bereid. Er zaten wel wortel-julienne en blokjes in verwerkt. Misschien vergissing van u?

Maikel
13 maart 2021

Was weer lekker en nestjes op tijd 👍🏻

Jan
13 maart 2021
Janet
13 maart 2021

Super goed. Mijn broer had het aangeraden en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

Manouk
13 maart 2021

Super snel bezorgd en smaakte allemaal heerlijk. Warme gerechten waren nog goed warm :)

Christian
13 maart 2021

veel keuze, altijd lekker wat je ook neemt, op tijd geleverd.

Brouwer
12 maart 2021

Super lekker

Eva
12 maart 2021
H.
11 maart 2021

Snelle levering en top kwaliteit

Harald Bimbergen
9 maart 2021
May
8 maart 2021
Stewart
8 maart 2021
Mirella
8 maart 2021

Edamame was wat flauw. Dikke rand rijst om de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Mirella, bedankt voor uw feedback. Iedereen heeft z'n/haar eigen smaak. De ene vindt het te zout, de ander te flauw. Wij voegen de gangbare hoeveelheid zout toe, want als het teveel is, dan krijg je het er niet meer uit. Te weinig? Voeg dan even een beetje zout toe ;) Te weinig rijst is de rol te klein, te veel rijst dan zou het niet eens is het bakje passen ;) Uiteindelijk heeft iedereen z'n eigen mening. Daarom zitten wij er tussenin, een goede verhouding tussen rijst, ingrediënten en de grote van de rol.

Vergeer
7 maart 2021

Zowel bezorging als het eten zelf waren top! Netjes verpakt en heerlijk warm. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amy
7 maart 2021

Super lekker zoals altijd! Top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walk Hanneke
7 maart 2021

Wokschotel garnalen zit erg veel paprika in, zowel in het gerecht als in de noedels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Hanneke, bedankt voor uw feedback. U kunt bij ons altijd aangeven, wat u niet lust, het weg te laten bij/in uw gerecht. Dan komt dat helemaal goed! ;)

Anita
7 maart 2021

Heel erg lekker!! Bezorger belde dat hij onderweg was! Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

paul
6 maart 2021
Jan
5 maart 2021

Lekker vers en supersnelle bezorging

Lotte
4 maart 2021
Schutjens
3 maart 2021

Het was super nog nooit geprobeerd bij jullie heel tevreden en zeker de moeite waard om nog een keer te doen

Ans
3 maart 2021

Zeer tevreden over zowel kwaliteit als bezorging.

Onnie van Ballegooij
2 maart 2021

Heerlijk

Alice Schuurmans
2 maart 2021

Heerlijk sushi gegeten voor mijn verjaardag en het was wederom van topkwaliteit.

Hanneke
2 maart 2021

Zoals altijd weer goed op tijd bezorgd en heerlijke sushi en sashimi! Ga zo door!

Brakkee
1 maart 2021

Super Super Super Dit is en blijft de allerbeste van Oss en omgeving Beter vind je gewoon echt niet!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tirza
1 maart 2021

Ik had de vegan pokebowl. Hij was echt geweldig lekker, ga ik zeker vaker nemen!

Kim
28 februari 2021
M Ploegmakers
28 februari 2021

Gewoon weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

del Campo
28 februari 2021

Zonder twijfel de beste sushi in Oss en omstreken...

Jos
28 februari 2021

Verrassend lekker! Smaakvol en verzorgd. Goede prijs / kwaliteit. Aanbeveling!

Frans
28 februari 2021

Was weer super 🥳

Van Loon
27 februari 2021

Het was heerlijk!

JV
27 februari 2021
Barbara Eikelenboom
26 februari 2021

Genieten, beste sushi in Oss! ♥️

Elle
24 februari 2021
Jos
23 februari 2021

Heerlijk gemaakte sushi, super bezorgd. Enorm genoten en smakelijk gegeten!

Corien
21 februari 2021

Lekker vers en zoals altijd erg lekker.

van Halteren
21 februari 2021
Mascha
20 februari 2021
Arnold
20 februari 2021

Zoals altijd weer prima kwaliteit!

Willem
20 februari 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd

Sandra Zwiers
20 februari 2021

Heerlijke Sushi! Vers bereid, netjes op tijd geleverd. Heb er echt van genoten!

Wout
19 februari 2021
Meinster
17 februari 2021

Snel en héérlijk

Stewart
15 februari 2021
Jos
15 februari 2021

Eten was erg goed, alleen 3 uur moeten wachten op mijn bestelling is wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jos, Vertragingen waren helaas op zo’n dag onvermijdelijk. Bovenop Valentijnsdag, was het ook Lockdown, avondklok, zondag, schoolvakantie en glad op de weg. Belangrijkste is natuurlijk dat u goed en lekker heeft gegeten 👍 Wij danken u toch voor uw geduld 🙏 en hierbij onze welgemeende excuses!

Sandra
14 februari 2021

Heerlijk eten en makkelijk te bestellen. Wel jammer dat als je gaat afrekenen je in de kleine lettertjes leest dat je 0,25 ct extra moet betalen voor afrekenen met IDeal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Sandra, bedankt voor uw feedback. De kosten van €0,25 zijn de transactiekosten voor een iDeal-betaling. Helaas zijn deze kosten (€0,75 per transactie) onvermijdelijk. En slechts €0,25 ervan, wordt door onze app-beheerder Sitedish doorberekend naar de klant toe.

Jan
14 februari 2021

Hoog kwaliteit niveau. Echt vers. Sushi en Sashimi van zalm en tonijn een echte aanrader.

Annie Mels
13 februari 2021

Was weer heerlijk!

Denise
13 februari 2021

Heerlijke sushi en op gewenste tijd bezorgd!

Tinie Ketelaars
13 februari 2021

Niet de goedkoopste, maar wel de lekkerste!! Leuke actie: bij afhaal 20% korting.

Jo
12 februari 2021

Niets aan toe te voegen, héérlijk! En chapeau voor de bezorger op de fiets.

Tanja
12 februari 2021

Super vers, heel smakelijk!!

Frans
12 februari 2021

Was weer lekker 😋

LH.
11 februari 2021

Er was iets verkeerd geleverd. Hierover telefonisch contact gehad. Het juiste product werd binnen 15 min al geleverd. Netjes opgelost! En wederom heeeerlijk gegeten. Bedankt Tanuki :)

Beau
10 februari 2021

Heerlijke sushi! Alles was goed verpakt. De smaak was top! Ik hou erg van Sashimi en de plakken die je krijgt zijn royaal en alles smaakte vers. De bezorger was iets later dan de website aangaf, maar omdat er een flink pak sneeuw ligt snap ik dat wel. Uiteraard bestel ik hier graag nog eens! Een restaurant ervaring.. maar dan thuis! ;)

Hilde
10 februari 2021

Heel erg lekker, vers en op tijd!

Karin
10 februari 2021

Echt heerlijk gegeten en het stond mooi op tijd klaar

Peter
7 februari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Super!

Geubels
7 februari 2021