Avaliações de Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Avaliações recentes

5.0
Roger
Hoje

Zoals altijd overheerlijk. Veruit de beste sushi van Oss.

Sanne
Ontem

Weer heerlijk en super vers, zoals altijd!

Daphne Thijssen
26 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk en op tijd 👌🏼☺️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbie
25 setembro 2022

standaard eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

?

Saar
25 setembro 2022

Altijd snel geleverd en ontzettend goede kwaliteit. Heerlijk!

Kris Nicholls
23 setembro 2022

On time, excellent food!

Monique van Lee
23 setembro 2022

Ontzettend lekker gegeten! TOP Tanuki!

Jacqueline van Zonsbeek
21 setembro 2022

Heerlijk eten! Alweer en als dit zo blijft nog vele keren meer!

Lars
18 setembro 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vivian
18 setembro 2022

1. Super lekker eten. 2. Bezorging op tijd.

Maud
16 setembro 2022

Bij pokebowl hóórt gewoon wasabi en soja saus......jammer dat dit er niet standaard bij zit. De Tom ka kai soep veelste pittig, en ik ben toch écht wel wat gewend ( ben met een indo samen )

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Bij sushi ‘kan’ evt soja saus en wasabi erbij horen, maar bij pokebowls niet. Anyway bij een frietje zit toch ook niet standaard mayo bij.. Tom ka kai soep hoort pittig te zijn,,enne..als je met een indo bent moet je juist tegen pittig kunnen of nie?! Dus..we snappen je verhaal eigenlijk nie helemaal meer🤔 Btw een indo is ook wel ff wat anders dan een Thai 😉

Lieke Jansen
15 setembro 2022

Tanuki heeft de lekkerste sushi!

Mirjam
15 setembro 2022

Over heerlijk.

Marina
12 setembro 2022

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk en optijd geleverd, is een aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.G.Steenbruggen
12 setembro 2022

Heerlijk!

Sjannie
12 setembro 2022
PP
11 setembro 2022
Willems
10 setembro 2022
Martens Brechtje
9 setembro 2022

Heerlijk gegeten weer! Bezorging was mooi op tijd. Kwaliteit goed: super vers en mooie stukken vis. Alleen de Tom Kha Kai soep was helaas veel te pittig.

Michiel van Galen
8 setembro 2022

Lekker eten en prima prijs/kwaliteit.

Denise
5 setembro 2022

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijke sushi!

Vivian
4 setembro 2022

MENU TANUKI EXPRESS: keuzemenu B super lekker. Top keuze!

Marianne reijman
1 setembro 2022

Altijd prima bij tanuki

Vera
31 agosto 2022

Voor het eerst deze Asian gerechten. Vooral de curry was erg lekker.

Liane
31 agosto 2022

Lekker en volgens afspraak

Inge
28 agosto 2022

Iedere keer weer is de sushi van Tanuki een echt feestje. Heerlijk van smaak en ook altijd dezelfde hoge kwaliteit. En de bezorging is ook echt stipt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dany
26 agosto 2022
S.
25 agosto 2022

Beste sushi uit Oss! Vers en lekker!

Marina
22 agosto 2022

Het was heerlijk en super snel hier!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. de Jong
22 agosto 2022

Snel en accuraat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
20 agosto 2022

Zoals altijd prima kwaliteit

Lonneke
19 agosto 2022

Super lekker!!

Lonneke
2 agosto 2022

Super lekker ! Makkelijk te bestellen en netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Theo van Kreij
2 agosto 2022

Kwaliteit eten voor herhaling vatbaar

Marianne
2 agosto 2022

Wederom waren de sushi’s verrukkelijk. Altijd een feestje om ze bij Tanuki te bestellen!!

Roy Thonson
1 agosto 2022
Frans
25 julho 2022

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
24 julho 2022

Heerlijk gegeten, altijd goed van kwaliteit. Ik moest bij het ophalen wat langer wachten dan normaal. 2x gebeld op het belletje voor, maar niemand te zien. Uiteindelijk na 10 min naar boven gelopen en toen gingen ze het klaarmaken. Prima.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Danielle, Bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk werd de eerste belletje niet gehoord. Excuses daarvoor! Daarom vragen wij ook men om tweemaal op het belletje te drukken.

Suzanne
23 julho 2022

De lekkerste sushi en snelle en vriendelijke bezorging. Geweldig genoten weer.

Emile
23 julho 2022

Vers, goed warm en lekker. Grote prima 👍🏼

Lidy
22 julho 2022

Verrassend het nieuwe gerecht Wui Wo en ook de Yaki Tori en Ebi Furai met de noedels en de Miso soep waren heerlijk. Bestelling werd prima op afgesproken tijd bezorgd. We bestellen zeker snel weer.

Peter Gielis
18 julho 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Tijd tussen bestellen en bezorgen is prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
17 julho 2022

Menu B genomen was voldoende voor 3 personen zeer gevarieerd en smakelijk. Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlon
14 julho 2022
Fred Mulder
11 julho 2022

Ervaren sushi eters waren zeer te spreken over de kwaliteit en de gevarieerde samenstelling van de 2 door ons bestelde schalen.

Nick rust
8 julho 2022
Zzzushidushi
6 julho 2022

Perfecte kwaliteit Perfecte bezorging Perfecte sushi

Zzzzushiii
6 julho 2022

Heel erg goed Beste van Oss

Isabel
3 julho 2022
Joyce
3 julho 2022
W
1 julho 2022

De bezorgster was voor de afgesproken tyd er al Het eten was super lekker

Willems
29 junho 2022
Zakiya Shekho
28 junho 2022

Altijd erg lekker en super vers!!❤️

M Ploegmakers
19 junho 2022
M. Vermeulen
18 junho 2022
anoniem
17 junho 2022

Altijd op tijd, vaak zelfs vroeger. Heerlijke sushi. Breed assortiment.

Daphne Thijssen
12 junho 2022

Zoals altijd heerlijke sushi. Hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik de melding kreeg dat er sushi voor 50% korting besteld kon worden 🥰🍣💯.

Gmc
11 junho 2022

Sneller dan verwacht bezorgd door keurige en bijzonder vriendelijke bezorger. Producten van goede kwaliteit en lekker!

Kevin
7 junho 2022

Altijd goede en snelle leveringen. Ook de sushi is van uitstekende kwaliteit

Mandy
5 junho 2022
Ronald
5 junho 2022

Super lekker gegeten !! De beste van Oss e.o.!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hlm
3 junho 2022
Veldksmp
30 maio 2022

Heerlijk eten, keurig verpakt. Snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daphne Thijssen
29 maio 2022

Altijd heerlijk en op tijd 🙏🏻💯

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie
29 maio 2022

Alles prima geregeld. Precies op tijd en fantastisch lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy Overdevest
27 maio 2022

Vandaag de nieuwe carpaccio sushirol geprobeerd. Omg wat is die lekker. Een aanrader. En zoals altijd hele grote rollen en super verse sushi rijst !!

Joost
27 maio 2022

Het was weer genieten

Gert-Jan
26 maio 2022

Vond de poke bowl niet zo was gewoon Klein en karig jammer dat je hem niet zelf kan samenstellen en het formaat kan kiezen

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Gert-Jan, bedankt voor de feedback. U mag ten aller tijde aangeven wat u niet echt niet lust en/of niet mag hebben ivm allergie. Wilt u de ingrediënten zelf kiezen, dan verwijzen wij u naar pokebowel-oss.nl

Linda
25 maio 2022

Loes Erisman
25 maio 2022

De sushi was weer heerlijk'

Annie Mels
24 maio 2022

Altijd super verse en lekkere sushi ! Wij bestellen er al jaren 😊

Ariënne
22 maio 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie van der Aa
22 maio 2022

Fantastische service. Uitstekende kwaliteit

Jeroen
22 maio 2022

Was heerlijk

Niels
20 maio 2022

Top

Kris Nicholls
20 maio 2022

Excellent food and quality, delivery was even quicker than exy

.
16 maio 2022

Eten goed bezorging zoals afgesproken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
15 maio 2022

We hebben weer fantastisch lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
14 maio 2022

Precies op de minuut op tijd. En heerlijk zoals altijd.

Anoniem
14 maio 2022
Jan Jongbloed
9 maio 2022

Zoals altijd: vets, geweldige smaken, gevarieerd.

Kuijf
8 maio 2022
Emma
8 maio 2022

Eten was heel goed, ook mooi warm en op tijd bezorgd.

Roger
6 maio 2022

Wel vaker een pokebowl gegeten maar geen enkele daarvan kan tippen aan die van Tanuki.

Daniel
1 maio 2022
Nicole Driessen
30 abril 2022

Het was verrukkelijk. Lekker verse gerechten. Het smaakt erg goed. Echt een aanrader.

Steenbruggen
27 abril 2022

Het was heerlijk en verzorgd zoal altijd.

Liesbeth
25 abril 2022
Sabien
10 abril 2022

Bestelling heb ik opgehaald. Stond al netjes klaar met potjes gember, wasabi en soja met eetstokjes. Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi’s!!!

Tonnie van der Aa
10 abril 2022
Mandy
8 abril 2022

Het was weer heerlijk!!!

Bert
7 abril 2022

Goede service bij afhalen. Heerlijke poke bowl.

Daan
7 abril 2022

Goede kwaliteit Sushi en netjes op tijd geleverd! Fijne bestalapp

Anja
7 abril 2022

Heerlijk eten!

Annemiek
6 abril 2022

Noedels met beef en heerlijke sushi.

V balveren
3 abril 2022
Willems
2 abril 2022

Heerlijke sushi’s 🍣

Daphne
31 março 2022

Altijd heerlijke goede sushi! Mijn jongste zoontje liep mee naar de deur en riep tegen de meneer die bezorgde: Dank u wel.. en heeft vervolgens 10 minuten staan stuiteren zo blij was hij dat ik sushi had besteld bij die meneer 🙏🏻🥰.

Hanneke
31 março 2022

Toppie! Vlotte bezorging! En heerlijk vers zoals altijd. Ga zo door en bedankt!

Celine
29 março 2022

Héérlijk gegeten, lekker en verse groenten, Thai Red Curry Kip / Chicken

Mandy
27 março 2022

Voortreffelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Walter
27 março 2022
A Hartjes
22 março 2022

Super lekker

Daniel
20 março 2022
Janssen
18 março 2022

Het duurt soms wel wat langer, maar dat wordt keurig vooraf aangegeven. Het wachten is het daarnaast echt waard! Lekkerste sushi van Oss!

Roberto
14 março 2022

Was lekker en ruim voldoende, echter teveel en daardoor niet aantrekkelijk in de goed gesealde bakjes.. De vis een aanrader !

D Vermeulen
13 março 2022

Super lekker menu en erg snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans & Martine
13 março 2022
Ineke Picavet
12 março 2022

Het keuzemenu voor 2 a 3 pers voor het eerst besteld en erg tevreden hierover , ruim genoeg en goede kwaliteit

Koen Ven, van de
12 março 2022
theo van der donk
10 março 2022

sushi was prima, edoch diamanthaas viel tegen, veel te taai

.
10 março 2022
Pieter
9 março 2022

Heerlijk eten! Bedankt voor het niet aanbellen! Nu heeft de kleine heerlijk door kunnen slapen en wij hebben lekker gegeten!

Rian
7 março 2022
vincent arpa
5 março 2022
Jacqueline van Zonsbeek
2 março 2022

Heel erg lekker! Mooie nieuwe site👍

Richard Uijlen
1 março 2022
Fran de Kort
1 março 2022
Kim van Duijnhoven
28 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten

Kees van de Breevaart
28 fevereiro 2022

Bezorger kwam keurig op de afgesproken tijd en alles was prima op temperatuur. Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jennefer
26 fevereiro 2022

Dit keer extra pittige Gon Bao besteld. Ze waren weer heerlijk! Perfect op tijd bezorgd door een enthousiaste bezorger. Geweldig! Tot de volgende keer weer.

Petra
26 fevereiro 2022
C vd velden
25 fevereiro 2022

Sushi was goed, wok was vele malen minder dan verwacht. For Nam was droog en niet lekker.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas de laatste keer wat minder vette buikspek aangeleverd gekregen, waardoor het vlees na het grillen wat mager en droog wordt. Wij zullen ons best doen om weer de juiste buikspekken binnen te krijgen. Excuses voor het ongemak

Gert
23 fevereiro 2022

Alles weer perfect zoals altijd. 1 punt van opbouwende kritiek. We hadden gebruik gemaakt van de actie van een gratis sushirol. Nr 3(kip). Deze had niets te maken met de kwaliteit die we van jullie gewent zijn. Droge kip en niet op smaak. Wij waren gewoon tevreden dus de opmerking is meer als feedback bedoeld.

Mirjam
21 fevereiro 2022

Ga zo door! We blijven genieten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Willemsen
20 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jennefer
20 fevereiro 2022

Het eten was ruim op tijd, zelfs 10 minuutjes voor de aangegeven tijd. We waren nog nèt niet thuis aangekomen dus we werden netjes gebeld door de bezorger die zich zorgen maakte over de kwaliteit als wij te laat thuis zouden komen. De bezorger had het eten daarom netjes weggezet beschermd tegen de regen. Wat een top-service!! De kwaliteit van het eten was weer geweldig zoals altijd. Heeeel hartelijk dank en tot volgende week weer. 🤩

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Rossum
20 fevereiro 2022

Helaas door drukte op zaterdag een kwartier te laat. Verder een extra flesje soja bestelt van 150 ml van 4,50 euro. Zat er niet bij. Gebeld naar bezorger. Die stond ons netjes te woord, maar die kwam na t bellen met de baas met het verhaal dat er extra zakjes bij waren gedaan ..? 7 zakjes van 10 ml … komt natuurlijk niet overeen. Die zakjes zitten er altijd al bij, dus benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Kwaliteit van het eten overigens altijd goed. Bestellen altijd hier, nog nooit problemen gehad verder.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Miranda, bedankt voor uw feedback. Ten eerste onze excuses voor de misverstand met de soja saus. Er was verkeerd begrepen dat het niet om zakjes ging, maar om een flesje soja saus. Dit was tijdens de communicatie met de bezorger niet verteld, het ging enkel maar over ‘extra’ soja saus.. Uiteraard zullen wij dit zo gepast mogelijk gaan oplossen. Wij zullen op zsm op uw mail reageren.

Michiel van Galen
19 fevereiro 2022
Corien
19 fevereiro 2022

Bezorging perfect op tijd en het eten zo als gewoonlijk erg lekker.

Jan
19 fevereiro 2022

Zo als altijd heerlijke sushi, en perfect op tijd bezorgd.

vincent
15 fevereiro 2022

Rijst was vrij droog en veel sushi druipte in saus. ook beviel ons sushi met augurk als slechte combinatie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de sushi ‘met’ saus niet in de smaak viel. U zou de volgende keer sushi kunnen kiezen waar geen saus op zit en/of vragen de sushi zonder en/of saus apart te leveren. Altijd mogelijk! Sorry maar helaas hebben wij geen enkel sushi met augurk 🤨

SMIT
14 fevereiro 2022

Goede bezorging prima optijd en zoals altijd was het weer heerlijk

Xxx
14 fevereiro 2022

Fantastisch!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
13 fevereiro 2022

Helemaal top, goed warm en crispy.

Marlon
13 fevereiro 2022
anoniem
12 fevereiro 2022
van den Akker
11 fevereiro 2022

Heerlijke sushi, bezorging keurig op tijd.

Adriaan Kleemans
9 fevereiro 2022

Superlekker die Asian Thai curry shrimp schotel, met korting omdat ik zo vaak bestel. Het is een toprestaurant!

Martijn Janssen
6 fevereiro 2022

De sushi (zalm, paling) en de noodles waren weer top. Bezorging perfect op tijd.

Niels
6 fevereiro 2022
Daphne
1 fevereiro 2022

Ik zou meer dan 5 sterren ⭐️ willen geven aangezien ik dat normaal al doe maar vandaag verdient er wel 10! Had de bestelling in de app gezet en moest iets veranderen (kinderen 😅🙈) in de bestelling dus betaling geannuleerd. Producten toegevoegd/gewisseld en bestelling geplaatst, bleek bij bezorging dat de code van de FREEROLL1 niet doorgekomen was. Maar die werd nagebracht echt zo lief! Kids super happy… dus mama ook ☺️💯🙏🏻.

Monique van Ham - van Vugt
30 janeiro 2022
K.
30 janeiro 2022

De sushi was super! De soep was mega zuur nog nooit zo meegemaakt !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste K, bedankt voor uw feedback. Inderdaad hebben wij dit ook nooit eerder meegemaakt/gehoord. Wij zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling/kok. Het is middels in een privé bericht gepast opgelost.

Bas
29 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Tinus
27 janeiro 2022

Het was weer verrukkelijk!

A kerkhofd
25 janeiro 2022

Het was jheerlijk!

Frank Walk
24 janeiro 2022
Adriaan Kleemans
24 janeiro 2022

Werkelijk werkelijk superlekker die spicy curry garnalen schotel, en de bediening is ook geweldig !

Daniel
23 janeiro 2022
Daphne
23 janeiro 2022

Het was weer erg lekker… hebben er wel ff op moeten wachten van bestellen tot bezorging maar goed dat is te verwachten op een zaterdag met zulke lekkere sushi.

V
21 janeiro 2022

Vond de pokebowl zalm niet lekker , volgens hun had ik de naturel zalm moeten bestellen, deze was met mayonaise gemarineerd...de vieste pokebowl die ik ooit op heb ..misschien is de naturel wel

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste V., bedankt voor de feedback. Inderdaad had u zelf de verkeerde besteld. Het staat duidelijk vermeld dat het met wasabi-mayo is. 🤔 Iets wat U niet ‘lekker’ vindt, betekend niet dat het ‘vies’ is! Idd de volgende keer maar eens de ‘naturel’ nemen.

Niels
20 janeiro 2022
Arthur
19 janeiro 2022

Top, ik krijg altijd veel te veel Soja...hahah, maar die geef ik tzt dan wel weer terug.

Jacques van Ekeren
19 janeiro 2022

Uitstekend en goed warm eten

Lars
18 janeiro 2022

Top eten en snel bezorgd

I. Kersten
17 janeiro 2022
Sanne Resubun- van Ooijen
16 janeiro 2022

Altijd super lekker en altijd op tijd! Beste sushi van Oss en altijd vriendelijke bezorgers. Ik ben fan!

vanA
15 janeiro 2022
Annemarie Hartjes
15 janeiro 2022

Super goede kwaliteit

Zakiya
13 janeiro 2022

Heerlijkkkkkkkkk!!!!!!!

Jan Jongbloed
10 janeiro 2022

Zoals altijd: keurig op tijd, precies de bestelde gerechten, kakelvers en smaakvol. Zonder enige twijfel: Tanuki is in het Maasland (en omstreken) het beste adres voor uitstekende sushi!

MH
9 janeiro 2022

Wederom erg smaakvol!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M van Sommeren
8 janeiro 2022

Heerlijke sushi besteld! Lekker vers gemaakt

Joey Schaufeli
8 janeiro 2022

Zoals altijd was het eten excellent. Bezorging is ook gewoon goed.

Brigantino
8 janeiro 2022
Sloot
8 janeiro 2022

goede app en adm en afwikkeling heerlijke sushi en afleveren tijd wordt prima aangehouden 👍👍😀

Vincent Arpa
8 janeiro 2022

Altijd top!

Paul
7 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Kris
7 janeiro 2022

Was an hour later then it said in the email and the warm dish was cold. Quality of sushi was very good as always.

EJ
7 janeiro 2022

Op tijd en weer erg lekker!

Anne
5 janeiro 2022

Bezorging was wat aan de late kant, maar er werd ook een richttijd gestuurd. Het eten maakte het goed, het was nog goed warm en erg lekker!

Hans Pegt
2 janeiro 2021

Beste sushi uit de omgeving. Ik kom er speciaal voor uit Uden

Carlo Janssen
2 janeiro 2021

Jammer dat er mayonaise over de kobe roll zat!! Advies: niet meer doen, zonde van de paling! Rest bestelling was goed!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, bedankt voor de feedback! Zullen wij tegen onze nieuwe collega zeggen. Excuses!!

Kees van de Breevaart
2 janeiro 2021

Bezorger was keurig op tijd. Alles oké met de bestelling, heerlijk gegeten!

Geertje
27 dezembro 2021

Eten was weer erg lekker.

Daphne
26 dezembro 2021

Geweldig lekker zoals altijd. En zelfs nu met de kerst drukte maar 45 min wachten tot bezorging van een redelijk grote bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kanters
26 dezembro 2021

Helaas, deze keer erg slecht . Normaal erg te vreden ,maar het eten was niet vers ,veel eten besteld maar voorlopig niet meer hier . De rijst was niet vers ,en ook was de vulling koud wat warm hoort te zijn ,erg teleurgesteld. De kortingcode kerst werkte ook niet ,daar nog een opmerking overgeplaats, maar geen reactie op gehad . Dus voor ons was het geen lekker eten .

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Erg vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Sushi rijst koken wij daadwerkelijk elke dag opnieuw. Dus wij weten niet wat er 'niet vers' was. Actiecode 'Kerst' was enkel geldig op de Kerst-gerechten van restaurant Tanuki en niet voor Tanuki Express. Het is duidelijk aangegeven ;)

Eefje
25 dezembro 2021

Beter dan dit kan gewoon niet. Het eten is gewoon fantastisch!!

E.
25 dezembro 2021
Mascha
25 dezembro 2021
Jacq van Ekeren
24 dezembro 2021

Ze zijn heerlijk maar niet helemaal vers helaas

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Niet helemaal vers?? Iedereen heeft kapotte handen van het fileren van verse vis!

Tatie
21 dezembro 2021

Ik was vergeten waarom ik niet meer bij jullie bestelde. Kwaliteit is zwaar minder geworden. Noodles veelste gaar, geen smaak aan de saus, zuinig met vlees. Nee was niet tevreden.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk omdat de andere het niet beter deden 🤔

Rian
19 dezembro 2021

Lekker, iets te laat maar zat kroepoek bij. Die we niet hadden besteld, dus erg netjes

Niels
18 dezembro 2021
Adriano Kleemans
17 dezembro 2021

Lekkerder kan niet! De beide shrimp garnalen schotels gehad. Echt super. Gemakkelijk bestellen, effe ophalen en smullen maar

Martijn Janssen
15 dezembro 2021

De beste sushi van Oss. Heerlijk.

Marlies Ritzen
13 dezembro 2021
L
10 dezembro 2021

Lekkerste sushi in Oss.

Anoniem
5 dezembro 2021
Niels
5 dezembro 2021

Wederom top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fr Oomens
5 dezembro 2021
Bas
2 dezembro 2021

Altijd weer overheerlijk vers gemaakt super

Hermans
1 dezembro 2021

Alles lekker

SMIT
28 novembro 2021

Kan zeggen met een gerust geweten. Dat ze zeker prima eten bezorgen Kan het iedereen aanbevelen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martens Brechtje
27 novembro 2021

Smaak was erg goed! Ik kreeg er ook nog extra zakjes soyasaus en wasabi bij omdat ik die niet besteld had en er vanuit ging dat dit erbij zat. Erg aardig! Helaas was de tomaat niet vers. En zat er erg weinig zalm op de poke bowl. Ze waren afgeprijsd, ik hoop niet dat door de prijsdaling er minder zalm op gedaan is.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Dat zou niet mogen. Alles wat in de aanbieding is blijft altijd hetzelfde formaat en/of inhoud hebben. De cherry tomaatjes zijn in zeker weten vers en goed. Hoogstwaarschijnlijk door deze te snijden zijn ze uit elkaar gegaan door het aan drukken van de deksels. Wij zullen dit kortsluiten met de desbetreffende afdeling en zullen dit gaan oplossen met u in een pb.

Daphne
24 novembro 2021

Altijd zeer tevreden over onze bestelling. Kwaliteit, prijs en wat je ervoor krijgt is echt om blij van te worden. Weer heerlijk gegeten!

Ton
22 novembro 2021

Kwaliteit was prima. Zeker voor herhaling vatbaar. De bestelling werd keurig en op tijd bezorgd. Na de bestelling via de website werden we keurig gebeld om de bestelling te bevestigen. Top!

Marleen
22 novembro 2021

Lekkerste sushi uit Oss. Prijs iets hoger, maar dat is het 100% waard. De mestlovers box is echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

freddy van der Wijst
21 novembro 2021

kwaliteit was super en de bezorging ook top geregeld

Petra
19 novembro 2021

Heerlijk

Bernadet
19 novembro 2021

Echt Mega lekker en vers

Noud
18 novembro 2021

Bestelde blikje cola ontbrak.

Marissa
18 novembro 2021

Zoals altijd, heerlijk! Vers , goede ingrediënten, gewoon top! Bedankt weer!

Agro
16 novembro 2021

Heerlijke sushi en wokschotels

Daniel
14 novembro 2021
Netty Steenbruggen
14 novembro 2021

Zeer goed!

Kris
13 novembro 2021
Jeroen
13 novembro 2021

Weer goed, zoals altijd.

Anne
11 novembro 2021
Siggy
7 novembro 2021

Zoals altijd: heel erg lekker en dit keer ook nog snel bezorgd. Dankjewel!

Daphne
7 novembro 2021

Heerlijke verse sushi. En je krijgt ook mooie goede grote rollen. Echt waar voor je geld.

Martijn Janssen
6 novembro 2021

Beste sushi van Oss.

Ioanna
4 novembro 2021
Jurgen van Zuijlen
1 novembro 2021
Mirjam
31 outubro 2021

Weer supper

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veldkamp
30 outubro 2021

Lekker eten, de bezorging was keurig. De maaltijd was zeer verzorgd

Marieke van den Heuvel
30 outubro 2021

Heerlijke softshell crab- en California rolls en sashimi, yaki tori en gyoza kip, ultiem om iets te vieren.

Amelie van Rossum
28 outubro 2021
Iris van Dinther
27 outubro 2021

Overheerlijke Tanuki Super de Luxe Box en een Crispy Chicken roll. Keurig op tijd thuis bezorgd en smullen maar !

Natasja
26 outubro 2021

Altijd goed

Pascale
24 outubro 2021
M peters
24 outubro 2021

Top Sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smeetd
24 outubro 2021
Sanne
24 outubro 2021

Heerlijke sushi, iedere keer weer genieten

Lieke
23 outubro 2021
Marcel
19 outubro 2021
Nm
17 outubro 2021

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte pokébowl gezien, het is triest dat je bij Tanuki 9 euro betaald voor een bak rijst met een paar sliertjes wakame, de sojabonen moet je zoeken en de kip is er overheen gevlogen volgens mij. Als je daar dan een opmerking over wil maken, dan zetten ze je gewoon 5 min in de wacht omdat ze met " een klant" bezig waren! Wat ben ik dan? Nooit geen Tanuki meer voor ons

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij hebben eerlijk waar weinig tot geen klachten gehad over onze pokebowls dat het te weinig is voor het geld. Wat verwachten wij voor €9,-?! Dat er een kilo zeewier en boontjes erbij zitten? En dat je met 1 pokebowl het hele gezin mee kan voeren en/of er twee dagen van kunt eten.. Wat is het probleem als er iemand hier wordt geholpen en u belt, en er wordt dan netjes gevraagd; “een moment geduld” 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Wij vinden het erg jammer maar zulke klanten…helaas dan.

Marleen
17 outubro 2021

Heerlijke sushi, de meatlovers box is echt een aanrader

Harry van Onna
17 outubro 2021

Hooyin. De nieuwe rol met tonijn, zalm en garnaal topping is voortreffelijk, echt een topper 😋

Ilsen
14 outubro 2021

Altijd lekker!

Marissa
12 outubro 2021

Heerlijke verse sushi!

Lidy
10 outubro 2021

Zoals altijd heerlijke gerechten en vriendelijke bezorging op afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amy
10 outubro 2021

Netjes op tijd bezorgd en alles smaakte weer helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
10 outubro 2021
A Kerkhofs
10 outubro 2021

Tanuki blijft voor mij nr.1 in alle opzichten

Kris
7 outubro 2021
Ans van Zanten
7 outubro 2021
Ellis
7 outubro 2021
Niels
26 setembro 2021

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claus
26 setembro 2021

Altijd goed en met afstand beste sushi van Oss.

Nika
20 setembro 2021
Willems
19 setembro 2021

Zoals altijd, heerlijk en nestjes verzorgd.

Inge
19 setembro 2021

Heerlijke verse sushi. Je betaald iets meer maar dat proef je. We moesten er wel een uur op wachten...

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Inge, bedankt voor uw feedback. Alle gerechten worden bij ons a la minute bereid. Voor drukkere dagen/periodes zullen er dan ook helaas langere wachttijden zijn. Maar het is wel het wachten waard ;)

.
18 setembro 2021

Heerlijke sushi !! Bezorging top

van Gulick
14 setembro 2021

Het was weer heerlijk!!!

Bart
13 setembro 2021

weer heerlijk en smakelijk en keurig op tijd . vraag kan ik bij de Poke Bowl nat zalm ook wat extra zalm bij bestellen in de toekomst ??

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Bart, bedankt voor uw feedback. Helaas hebben de verpakkingen van deze poke bowls een bepaalde inhoud. Voor grotere poke bowls (met evt uitbreidingen en/of extra's) raden wij POKEBOWLOSS.NL aan ;)

Adriaan
13 setembro 2021

Super super lekker eten, precies op tijd klaar bij t afhalen, smakt naar meer

Anoniem
12 setembro 2021
Jeroen
12 setembro 2021

De sushi was weer uitstekend, maar bij de hosomaki box kregen we geen zalm makis, maar dubbele komkommer makis. Dat viel dan wel tegen.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Jeroen, bedankt voor uw feedback. Wij hebben het persoonlijk netjes afgehandeld. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ronald van der Meer
11 setembro 2021
Hanneke
10 setembro 2021

Nu eens een keer iets anders gekozen: Babi pangang, dat hadden we lang niet gegeten. Was ook een lekker gerecht. Bedankt Wendy & Hoo Yin!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Hanneke, bedankt voor de uw feedback!

Geertje
8 setembro 2021

Eten was op tijd en erg lekker. Alleen jammer dat nergens staat dat je geen 2 promo's mag nemen. Zo kreeg ik wel 20% korting met mijn code. Maar, geen freeroll. Dit staat nergens vermeld. Jammer.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Op onze bestelwebsite staan de ‘Free Roll’ actievoorwaarden heel duidelijk vermeld. Een van de voorwaarden luidt; - Niet i.c.m. andere acties, (spaar)kortingen en/of soortgelijke kortingscodes (dat betekend dus: of korting of een gratis rol)

Ellen
7 setembro 2021

Eerste keer pokebowl besteld om lekker met mijn moeder op deze warme dag van te genieten. Crispy chicken en de zalm. Allebei heerlijk! Voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Chris
7 setembro 2021

Gewoon perfect: supervers, heerlijk, elke euro waard, zoals ALTIJD!

Ewald
6 setembro 2021

Zeer ruime keuze, uitstekende kwaliteit en snelle bezorgservice. Klein puntje:stop met het minimumbedrag bij een bezorg bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Helaas blijft de ‘minimale bestelbedrag’ gelden. Het is voor een onderneming niet rendabel om voor bijv. €5,- naar de andere kant van Oss en terug te rijden. Dat dekt niet eens de loonkosten van de bezorger.. Bij afhalen is géén minimale bestelbedrag aan verbonden 😉

Christian
4 setembro 2021

de beste sushi in Oss, op tijd bezorgd zoals altijd !!

Janus van den Heuvel
3 setembro 2021

Het eten was nog goed heet en het smaakte prima!

Rita
3 setembro 2021
Kris
29 agosto 2021

I didn't get any chopstics with this order. Besides that everything was very good as always!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Dear, thank you for your feedback. We are very sorry that the chopsticks were forgotten. We apologize for the inconvenience.

A. v V.
28 agosto 2021
Janus van den Heuvel
27 agosto 2021

Het was heerlijk!

Rian
26 agosto 2021

De tonijn sushi was plakkerig en niet lekker. De smaak was ver te zoeken. Zijn we niet gewent. Een mail gestuurd, en niks meer van gehoord. Dit valt erg tegen. De tijd die was aangegeven klopte.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Rian, bedankt voor uw feedback. Wij hebben onlangs uw mail beantwoord. Het is helaas een mailbox en geen chatbox. Het kan dus zo zijn dat wij niet direct kunnen reageren. Excuses voor het ongemak.

Fam. Janssen
25 agosto 2021

Beste sushi van Oss. Bezorgtijd is soms wat lang, maar je proeft ook dat het vers is gemaakt!

Jennefer
25 agosto 2021

Héérlijk! zoals altijd en vriendelijke en stipte bezorging. ♥️

Niels
22 agosto 2021
Lia meijer
18 agosto 2021

Bezorging was erg netjes prima op tijd. Eten was goed mooie verse producten. Ga zeker nog een keer bestellen.

Noor
14 agosto 2021
Theo de Jong
9 agosto 2021

Zoals altijd perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kris
8 agosto 2021
Netty Steenbruggen
7 agosto 2021

Fantastisch!!

Jennefer
7 agosto 2021

Perfect op tijd en heerlijk, met zorg bereid en verpakt! Bedankt weer voor heerlijke gerechten en sushi’s!