Avaliações de Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Avaliações recentes

5.0
Kirsten Boschman
30 janeiro 2023

Wij bestellen regelmatig sushi bij Tanuki. Ons favoriet in Oss, we vinden het eten mega lekker. Behalve gisteren… voor het eerst was het droog, koud en had het weinig smaak. Echt zonde van het geld…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Kirsten, bedankt voor de feedback. Wij snappen er helemaal niks meer van🤷🏻‍♂️ De sushi wat u heeft besteld hebben allemaal toppingen, altijd hetzelfde, altijd dezelfde smaak, kan nooit anders zijn. Koud? Het enige wat koud kan worden is warm eten. En sushi is koud..

Liane
29 janeiro 2023
Anoniem
29 janeiro 2023

Wij bestellen regelmatig, altijd lekker en goede kwaliteit! Bezorger is vaak snel

Kelly
29 janeiro 2023

Op het verkeerde adres bezorgd. 2 straten verder. Gelukkig was die man zo aardig om het bij mij af te geven.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Kelly, bedankt voor de feedback. Ten eerste onze excuses! Het is inderdaad per abuis op een verkeerde huisnummer geleverd, op nr 40 ipv 30. Dat zijn 5 deuren verder. 2 straten is wel iets te ver gezegd. Wij zullen contact opnemen voor een gepaste tegemoetkoming 👍

Ton
28 janeiro 2023

Ik vond de vorige sushi box for 2 wat smakelijker

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Ton, Bedankt voor de feedback. Alle Sushi (boxen) worden altijd exact hetzelfde gemaakt en qua ingrediënten altijd hetzelfde. Het enige verschil Kan zitten in de rijst. Maar dan bent u wel een hele goeie fijnproever! 😉

Carola
28 janeiro 2023

Overheerlijke sushi. Deze keer Flamed beef en California roll. En Thaise curry om je vingers bij af te likken. Wij bestellen hier zeer regelmatig en het is altijd goed!

Schild
26 janeiro 2023

Verkeerde bestelling, warm menu! Op gebeld en door de telefoon ook nog een grote mond dat ik het kon komen halen of dat er een bakje rijst gebracht werd het vlees maar koud of moest opwarmen door de telefoon wilt niet ophalen neem ik verkeerde menu mee! wat moet een klant met een half menu wat die niet lust ! uiteindelijk is het gebracht 65 minuten later! De rest had al gegeten en dit nu al de derde keer dat ze de bestelling niet nakijken en de de achter de telefoon brutaal is fouten die ze zelf maken. Erg jammer tanukie is duurder dan andere Asian & Sushi Restaurants hoort het ook goed te zijn en de klant vriendelijk te behandelen door eigen fouten

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Het begon al bij het ophalen (en dat vertellen we dan weer niet he); lopen klagen dat een gerecht er niet bij zat terwijl ze dat gerecht zelf niet besteld had. Wilt u dat we het gelijk maken? Ja anders wordt mijn gerechten koud 🥴 Gebeld omdat er noodle was gegeven ipv rijst. Foutje kan, excuses daarvoor! Wilt het komen halen? Omdat het een afhaalbestelling was. Nee brengen, in het naastgelegen dorp, prima. Maar mijn gerecht wordt dan koud, jullie moeten ook een nieuw gerecht brengen. Maar andere gerechten hoeft dan weer niet. Bezorger zsm gebracht, volgens de ritten. ‘Koude’ gerecht niet retour gegeven, zoals afgesproken. Ok prima. Alles kon eigenlijk iets opgewarmd en gegeten worden💁🏻‍♂️ Tot slot; collega was niet brutaal, maar heeft enkel wat opties/voorstellen gedaan om het zo gepast mogelijk op te lossen. Rijst was gebracht en 2 gerechten voor de prijs van 1, wij hebben ons best gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen. Een andere zou dit service echter niet leveren. Daarom blijft u ook bij ons bestellen😉

Hielke
23 janeiro 2023

Niks op aan te merken. Snel geleverd en super vers en lekker

Evi
23 janeiro 2023

Super lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

vincent arpa
20 janeiro 2023

Top of the sushi chain. Al jaren op eenzame hoogte in Oss 👌

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Vincent, 👍Dat is een goeie! 😄 thanks!

Monique van Lee
20 janeiro 2023

Lekker lekker lekker, kortom...... tevreden klant 😀

Gertjan
19 janeiro 2023

We hebben al een paar maal sushi oid besteld. Dit van goede kwaliteit. Nu eens besteld van het 'asian food' menu. Dat viel ons erg tegen, gaan we niet weer doen.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Jammer 💁🏻‍♂️ Je moet er van houden.. Next time Sushi! 👍

Marc
18 janeiro 2023

Lekker eten. Warme gedeelte was goed op temperatuur. Bezorging precies volgens planning

Margit
16 janeiro 2023

Super vers!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mischa Meijer
8 janeiro 2023

Lekkerste Sushi in de omgeving

vincent arpa
6 janeiro 2023

Beste van Oss 👌

Danny Visser
5 janeiro 2023

Uitstekend!

Janneke Gerrits
4 janeiro 2023

Ik heb nooit de FreeRoll ontvangen helaas, terwijl we die wel hoorde te krijgen. We hadden daar wel op gerekend en op basis daarvan besteld. Dat was een teleurstelling, hopelijk is dit op te lossen. Het eten wat we wel hebben ontvangen was verder heerlijk. We misten alleen dus een deel vd bestelling. Emailadres: jegerrits@outlook.com

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. U had de freeroll moeten bestellen, zoals omschreven op de bestelwebsite ipv bij ‘opmerkingen’ te vermelden. Zie voorwaarden - Freeroll niet bij 'opmerkingen' neerzetten, maar actiecode invoeren! Eveneens kunt u niet een op/aanmerking neerzetten bij de reviews, maar bellen of een bericht sturen. Beoordelingen worden niet altijd en/of op tijd gelezen en behandeld. Voor gepaste oplossingen emailadres: info@tanukiexpress.nl

Ruijs
3 janeiro 2023
Kirsten Boschman
2 janeiro 2023

Heerlijke sushi! En ze houden zich aan hun bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carlo
29 dezembro 2022

Duurde helaas erg lang voordat we de bestelling binnen hadden, maar was wel erg lekker.. ik hoop dat het de volgende keer wat sneller kan.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, Bedankt voor de feedback. Helaas kunnen bestellingen vertragingen hebben, op drukkere momenten. Vele mensen bestellen op of voor dezelfde tijdstippen. Bezorgers doen hun best om bestellingen op tijd te bezorgen. Zie bijv. hierboven👆 Misschien kunt u de volgende keer proberen voor de spits te bestellen. Dan heeft u het ook eerder in huis.

BC
26 dezembro 2022
Margaret Bruinsma
26 dezembro 2022
Margit
25 dezembro 2022
BART
25 dezembro 2022

goede kwaliteit, prima op tijd en correcte correspondentie mbt bevestiging etc. 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique van Lee
25 dezembro 2022

Het was weer lekker!!!

Bouwman
25 dezembro 2022

Ontzettend goede service. In hoe ik aan de telefoon te woord werd gestaan, hoe van te voren de bestelling online geplaatst kon worden voor kerstavond. etc. Héérlijk gegeten! Onze complimenten!

Jannie Schouten
25 dezembro 2022

Het eten en de bezorging waren uitstekend

E.
25 dezembro 2022

Heerlijke sushi, absoluut de beste uit Oss. Wij blijven vaste klant.

Marcel van de Vondervoort
24 dezembro 2022

Heerlijk, we hebben weer genoten.

Hielke theunisse
24 dezembro 2022

Wauw. Wat ontzettend lekker was gisteren ons eten.

B. Boerboom
24 dezembro 2022

Het was heerlijk

Evi
22 dezembro 2022

Super lekkere Sushi! Heel netjes dat we 2 sushirollen gratis kregen bij onze grote bestelling.

Sandra
22 dezembro 2022

De lekkerste sushi, op tijd bezorgen blijft wel een dingetje. Als dat nou ook eens zou lukken, dan zou dat helemaal top zijn!

Jolande
22 dezembro 2022

Ik had hoge verwachtingen ,maar hier is niet aan voldaan het was vrij smaakloos en de noodles niet lekker zelfs! Veel teveel betaald voor wat er geboden is zelfs met 15% korting !!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas kunnen wij niet aan ieders smaakwensen voldoen. Maar als u erg zout bent gewend, dan is dit misschien ook niks voor u, althans de gerechten die u had gekozen dan. Jammer.. de volgende keer beter.

Charis
20 dezembro 2022

Erg blij dat we hier besteld hebben. De vaste tijd is stipt aangehouden en het eten was geweldig

Mirte Van der heijden
18 dezembro 2022
Anoniem
17 dezembro 2022

Altijd lekker en vriendelijk bezorgd

Edith
14 dezembro 2022

heerlijk eten en snelle bezorging!

Vincent Z.
11 dezembro 2022

Eten was heerlijk. Jammer dat er een verwachting wordt gecreëerd wat betreft levertijd. Uiteindelijk ruim halfuur later dan de tijd van de bevestiging. Ook na 20 minuten telefonisch onbereikbaar. Je maakt je dan zorgen.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Vincent, bedankt voor de feedback. Met slechte weersomstandigheden en zieke bezorgers kan het heel soms helaas wat uitlopen. Ongeachte de omstandigheden de jongens doen hun uiterste best om de bestellingen op tijd te bezorgen. Als de bezorgers het heel druk hebben, betekent niet dat de rest niks te doen hebben. Niet dat we de telefoon expres niet opnemen, maar stellen op bepaalde drukke momenten de prioriteiten. Excuses voor het ongemak en danken voor het begrip!

Jennifer
8 dezembro 2022
Danny
4 dezembro 2022

Wederom van top kwaliteit en snelle bezorging. Wel helaas al 3e keer op rij dat de verkeerde sesamsaus meegeleverd word waardoor het voor mij persoonlijk minder lekker is.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Hi Danny! Bedankt voor de feedback. Excuses voor het ongemak! Dit is onderling opgelost.

Margaret Bruinsma
3 dezembro 2022

Heerlijk gegeten. Prima op tijd

Annemiek
3 dezembro 2022
Anne
1 dezembro 2022

Heerlijk ! Jammer dat de portie wat aan de kleine kant was. Mag best een grotere portie zijn.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. ‘Heerlijk’ 👈 daar gaat het om! Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit. Pokebowl-oss.nl hebben grotere bowls, maar daar hangt wel weer een ander prijskaartje aan 😉

van Dinther
1 dezembro 2022

Bezorgen was op tijd en presentatie van de gerechten was uitstekend. De gerechten waren zeer smakelijk met name de Surf en Turf roll en de Flamed nigiri box. Klein minpuntje waren de vlees spiesjes. Het vlees hiervan was zeer taai en niet van het stokje te eten. Desalniettemin heerlijk gegeten.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Normaliter hoort dat niet zo te zijn. Hoogstwaarschijnlijk te lang gebakken. Excuses voor het ongemak!

Nessy
29 novembro 2022

Weer heerlijk gegeten..

Menno
27 novembro 2022

Top heeelijk topkwaliteit!!!!!!!

Kevin
27 novembro 2022
Ton
26 novembro 2022

Heerlijke sushi, fijne smaken, hoge kwaliteit. De beste sushi van Oss!

Annemiek
26 novembro 2022

Constante goede kwaliteit. Heerlijk

Melissa
24 novembro 2022
agnes brakel
21 novembro 2022

smaak van vlees was heerlijk, alleen miste ik rood krokant randje, gebakken rijst ook heerlijk

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Agnes, bedank voor uw feedback. Helaas heeft onze cha siu dat rood randje niet. Waarom niet? Omdat wij géén kleurstoffen toevoegen om het vlees zo rood te krijgen. Het vlees heeft dus zn natuurlijke kleur ;)

Bart
19 novembro 2022

Heerlijk eten en (altijd) op tijd

Liane
19 novembro 2022

Lekkere sushi, op tijd geleverd.

Jackie
14 novembro 2022

Weer heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Buul
13 novembro 2022

We hebben Tom Ka kay soep besteld die zo pittig 🌶 was dat het niet te eten was. Jammer dat het de smaak zo overheerste dat de rest niet echt lekker meer was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Onlangs hebben wij een extra optiekeuze toegevoegd bij de soep. U kunt dan nu kiezen voor extra pittig. De soep zullen wij dan wat milder maken.

Jan Jongbloed
12 novembro 2022

Houden zo: exact op afgesproken tijd - zeer smaakvolle gerechtjes - assortiment wisselt voortdurend dus er zit altijd wel iets nieuws bij - prijs-kwaliteit als altijd erg goed - beste Japanse keuken in het Maasland (en daarbuiten).

Mandy
9 novembro 2022

Nette bezorging en superlekker zoals altijd!

Sandra van Erp
9 novembro 2022

Wij hebben ontzettend lekker gegeten en het was ook voldoende! Complimenten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda van Sommeren
30 outubro 2022
Dennis
30 outubro 2022

Heerlijk als altijd! 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique van Lee
28 outubro 2022

Het was weer lekker!!

Franka van Herwijnen
21 outubro 2022

Hele lekkere sushi en sashimi, aanrader. We gaan ook zeker vaker gebruik maken van de aanbieding op donderdag!

Sjannie
20 outubro 2022
Netty Steenbruggen
15 outubro 2022

Zeer goed zoals altijd!

Zorro
12 outubro 2022

Beter vind je echt niet in Oss Toppppppp

Zorro
12 outubro 2022

Echt HEEELIJK

Patrick
4 outubro 2022

Snel en weer van geweldige kwaliteit. Je merkt gewoon dat hier goede sushi word gemaakt en niet word bezuinigd

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback Wij zullen zeker niet bezuinigen op de kwaliteit en ingrediënten van onze gerechten.. Onze klanten betalen er immers voor 👍

M van Leeuwen
4 outubro 2022

Besteld Pokebowl tonijn, smaak perfect, bezorging ook mooi op tijd. Nu 2 x in week pokerbowl besteld en onze bevinding is dat er te weinig tonijn en zalm aanwezig is. Te kostbaar voor alleen wat rijst en maïskorrels.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Door inflatie is helaas alles zo in prijs gestegen. Uiteindelijk hebben wij er ook last van. Hierdoor zijn wij ook genoodzaakt onze prijzen te verhogen. Vooral de prijzen van de verse tonijn zijn erg gestegen in de afgelopen maanden. De visboeren moeten ook nog een boterham mee kunnen verdienen, toch? U moet eigenlijk wel alles opnoemen wat er in de pokebowl zit; tonijn, sushi rijst(moet gekookt worden en bewerkt worden MET ingrediënten), mais, komkommer, cherry tomaat, edamame bonen, chuka zeewiersalade, sesam en overige kruiden, avocado en personeelskosten! Als U het voor een lagere inkoopprijs kunt maken, dan nemen wij het van u af ;) Veel voor weinig is niet meer van deze tijd..

Jacqueline van Zonsbeek
3 outubro 2022

Dit is echt heerlijk eten! En leuke acties 😀

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roger
29 setembro 2022

Zoals altijd overheerlijk. Veruit de beste sushi van Oss.

Sanne
28 setembro 2022

Weer heerlijk en super vers, zoals altijd!

Daphne Thijssen
26 setembro 2022

Zoals altijd heerlijk en op tijd 👌🏼☺️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbie
25 setembro 2022

standaard eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

?

Saar
25 setembro 2022

Altijd snel geleverd en ontzettend goede kwaliteit. Heerlijk!

Kris Nicholls
23 setembro 2022

On time, excellent food!

Monique van Lee
23 setembro 2022

Ontzettend lekker gegeten! TOP Tanuki!

Jacqueline van Zonsbeek
21 setembro 2022

Heerlijk eten! Alweer en als dit zo blijft nog vele keren meer!

Lars
18 setembro 2022

Heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vivian
18 setembro 2022

1. Super lekker eten. 2. Bezorging op tijd.

Maud
16 setembro 2022

Bij pokebowl hóórt gewoon wasabi en soja saus......jammer dat dit er niet standaard bij zit. De Tom ka kai soep veelste pittig, en ik ben toch écht wel wat gewend ( ben met een indo samen )

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Bij sushi ‘kan’ evt soja saus en wasabi erbij horen, maar bij pokebowls niet. Anyway bij een frietje zit toch ook niet standaard mayo bij.. Tom ka kai soep hoort pittig te zijn,,enne..als je met een indo bent moet je juist tegen pittig kunnen of nie?! Dus..we snappen je verhaal eigenlijk nie helemaal meer🤔 Btw een indo is ook wel ff wat anders dan een Thai 😉

Lieke Jansen
15 setembro 2022

Tanuki heeft de lekkerste sushi!

Mirjam
15 setembro 2022

Over heerlijk.

Marina
12 setembro 2022

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk en optijd geleverd, is een aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J.G.Steenbruggen
12 setembro 2022

Heerlijk!

Sjannie
12 setembro 2022
PP
11 setembro 2022
Willems
10 setembro 2022
Martens Brechtje
9 setembro 2022

Heerlijk gegeten weer! Bezorging was mooi op tijd. Kwaliteit goed: super vers en mooie stukken vis. Alleen de Tom Kha Kai soep was helaas veel te pittig.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. De pittigheid van deze soep zullen ze in Thailand 'mild' beoordelen haha ;D

Michiel van Galen
8 setembro 2022

Lekker eten en prima prijs/kwaliteit.

Denise
5 setembro 2022

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijke sushi!

Vivian
4 setembro 2022

MENU TANUKI EXPRESS: keuzemenu B super lekker. Top keuze!

Marianne reijman
1 setembro 2022

Altijd prima bij tanuki

Vera
31 agosto 2022

Voor het eerst deze Asian gerechten. Vooral de curry was erg lekker.

Liane
31 agosto 2022

Lekker en volgens afspraak

Inge
28 agosto 2022

Iedere keer weer is de sushi van Tanuki een echt feestje. Heerlijk van smaak en ook altijd dezelfde hoge kwaliteit. En de bezorging is ook echt stipt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dany
26 agosto 2022
S.
25 agosto 2022

Beste sushi uit Oss! Vers en lekker!

Marina
22 agosto 2022

Het was heerlijk en super snel hier!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. de Jong
22 agosto 2022

Snel en accuraat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
20 agosto 2022

Zoals altijd prima kwaliteit

Lonneke
19 agosto 2022

Super lekker!!

Lonneke
2 agosto 2022

Super lekker ! Makkelijk te bestellen en netjes op afgesproken tijd bezorgd.

Theo van Kreij
2 agosto 2022

Kwaliteit eten voor herhaling vatbaar

Marianne
2 agosto 2022

Wederom waren de sushi’s verrukkelijk. Altijd een feestje om ze bij Tanuki te bestellen!!

Roy Thonson
1 agosto 2022
Frans
25 julho 2022

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
24 julho 2022

Heerlijk gegeten, altijd goed van kwaliteit. Ik moest bij het ophalen wat langer wachten dan normaal. 2x gebeld op het belletje voor, maar niemand te zien. Uiteindelijk na 10 min naar boven gelopen en toen gingen ze het klaarmaken. Prima.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Danielle, Bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk werd de eerste belletje niet gehoord. Excuses daarvoor! Daarom vragen wij ook men om tweemaal op het belletje te drukken.

Suzanne
23 julho 2022

De lekkerste sushi en snelle en vriendelijke bezorging. Geweldig genoten weer.

Emile
23 julho 2022

Vers, goed warm en lekker. Grote prima 👍🏼

Lidy
22 julho 2022

Verrassend het nieuwe gerecht Wui Wo en ook de Yaki Tori en Ebi Furai met de noedels en de Miso soep waren heerlijk. Bestelling werd prima op afgesproken tijd bezorgd. We bestellen zeker snel weer.

Peter Gielis
18 julho 2022

Prima prijs kwaliteit verhouding. Tijd tussen bestellen en bezorgen is prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
17 julho 2022

Menu B genomen was voldoende voor 3 personen zeer gevarieerd en smakelijk. Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlon
14 julho 2022
Fred Mulder
11 julho 2022

Ervaren sushi eters waren zeer te spreken over de kwaliteit en de gevarieerde samenstelling van de 2 door ons bestelde schalen.

Nick rust
8 julho 2022
Zzzushidushi
6 julho 2022

Perfecte kwaliteit Perfecte bezorging Perfecte sushi

Zzzzushiii
6 julho 2022

Heel erg goed Beste van Oss

Isabel
3 julho 2022
Joyce
3 julho 2022
W
1 julho 2022

De bezorgster was voor de afgesproken tyd er al Het eten was super lekker

Willems
29 junho 2022
Zakiya Shekho
28 junho 2022

Altijd erg lekker en super vers!!❤️

M Ploegmakers
19 junho 2022
M. Vermeulen
18 junho 2022
anoniem
17 junho 2022

Altijd op tijd, vaak zelfs vroeger. Heerlijke sushi. Breed assortiment.

Daphne Thijssen
12 junho 2022

Zoals altijd heerlijke sushi. Hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik de melding kreeg dat er sushi voor 50% korting besteld kon worden 🥰🍣💯.

Gmc
11 junho 2022

Sneller dan verwacht bezorgd door keurige en bijzonder vriendelijke bezorger. Producten van goede kwaliteit en lekker!

Kevin
7 junho 2022

Altijd goede en snelle leveringen. Ook de sushi is van uitstekende kwaliteit

Mandy
5 junho 2022
Ronald
5 junho 2022

Super lekker gegeten !! De beste van Oss e.o.!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hlm
3 junho 2022
Veldksmp
30 maio 2022

Heerlijk eten, keurig verpakt. Snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daphne Thijssen
29 maio 2022

Altijd heerlijk en op tijd 🙏🏻💯

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie
29 maio 2022

Alles prima geregeld. Precies op tijd en fantastisch lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nancy Overdevest
27 maio 2022

Vandaag de nieuwe carpaccio sushirol geprobeerd. Omg wat is die lekker. Een aanrader. En zoals altijd hele grote rollen en super verse sushi rijst !!

Joost
27 maio 2022

Het was weer genieten

Gert-Jan
26 maio 2022

Vond de poke bowl niet zo was gewoon Klein en karig jammer dat je hem niet zelf kan samenstellen en het formaat kan kiezen

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Gert-Jan, bedankt voor de feedback. U mag ten aller tijde aangeven wat u niet echt niet lust en/of niet mag hebben ivm allergie. Wilt u de ingrediënten zelf kiezen, dan verwijzen wij u naar pokebowel-oss.nl

Linda
25 maio 2022

Loes Erisman
25 maio 2022

De sushi was weer heerlijk'

Annie Mels
24 maio 2022

Altijd super verse en lekkere sushi ! Wij bestellen er al jaren 😊

Ariënne
22 maio 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie van der Aa
22 maio 2022

Fantastische service. Uitstekende kwaliteit

Jeroen
22 maio 2022

Was heerlijk

Niels
20 maio 2022

Top

Kris Nicholls
20 maio 2022

Excellent food and quality, delivery was even quicker than exy

.
16 maio 2022

Eten goed bezorging zoals afgesproken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eric
15 maio 2022

We hebben weer fantastisch lekker gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
14 maio 2022

Precies op de minuut op tijd. En heerlijk zoals altijd.

Anoniem
14 maio 2022
Jan Jongbloed
9 maio 2022

Zoals altijd: vets, geweldige smaken, gevarieerd.

Kuijf
8 maio 2022
Emma
8 maio 2022

Eten was heel goed, ook mooi warm en op tijd bezorgd.

Roger
6 maio 2022

Wel vaker een pokebowl gegeten maar geen enkele daarvan kan tippen aan die van Tanuki.

Daniel
1 maio 2022
Nicole Driessen
30 abril 2022

Het was verrukkelijk. Lekker verse gerechten. Het smaakt erg goed. Echt een aanrader.

Steenbruggen
27 abril 2022

Het was heerlijk en verzorgd zoal altijd.

Liesbeth
25 abril 2022
Sabien
10 abril 2022

Bestelling heb ik opgehaald. Stond al netjes klaar met potjes gember, wasabi en soja met eetstokjes. Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi’s!!!

Tonnie van der Aa
10 abril 2022
Mandy
8 abril 2022

Het was weer heerlijk!!!

Bert
7 abril 2022

Goede service bij afhalen. Heerlijke poke bowl.

Daan
7 abril 2022

Goede kwaliteit Sushi en netjes op tijd geleverd! Fijne bestalapp

Anja
7 abril 2022

Heerlijk eten!

Annemiek
6 abril 2022

Noedels met beef en heerlijke sushi.

V balveren
3 abril 2022
Willems
2 abril 2022

Heerlijke sushi’s 🍣

Daphne
31 março 2022

Altijd heerlijke goede sushi! Mijn jongste zoontje liep mee naar de deur en riep tegen de meneer die bezorgde: Dank u wel.. en heeft vervolgens 10 minuten staan stuiteren zo blij was hij dat ik sushi had besteld bij die meneer 🙏🏻🥰.

Hanneke
31 março 2022

Toppie! Vlotte bezorging! En heerlijk vers zoals altijd. Ga zo door en bedankt!

Celine
29 março 2022

Héérlijk gegeten, lekker en verse groenten, Thai Red Curry Kip / Chicken

Mandy
27 março 2022

Voortreffelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Walter
27 março 2022
A Hartjes
22 março 2022

Super lekker

Daniel
20 março 2022
Janssen
18 março 2022

Het duurt soms wel wat langer, maar dat wordt keurig vooraf aangegeven. Het wachten is het daarnaast echt waard! Lekkerste sushi van Oss!

Roberto
14 março 2022

Was lekker en ruim voldoende, echter teveel en daardoor niet aantrekkelijk in de goed gesealde bakjes.. De vis een aanrader !

D Vermeulen
13 março 2022

Super lekker menu en erg snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans & Martine
13 março 2022
Ineke Picavet
12 março 2022

Het keuzemenu voor 2 a 3 pers voor het eerst besteld en erg tevreden hierover , ruim genoeg en goede kwaliteit

Koen Ven, van de
12 março 2022
theo van der donk
10 março 2022

sushi was prima, edoch diamanthaas viel tegen, veel te taai

.
10 março 2022
Pieter
9 março 2022

Heerlijk eten! Bedankt voor het niet aanbellen! Nu heeft de kleine heerlijk door kunnen slapen en wij hebben lekker gegeten!

Rian
7 março 2022
vincent arpa
5 março 2022
Jacqueline van Zonsbeek
2 março 2022

Heel erg lekker! Mooie nieuwe site👍

Richard Uijlen
1 março 2022
Fran de Kort
1 março 2022
Kim van Duijnhoven
28 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten

Kees van de Breevaart
28 fevereiro 2022

Bezorger kwam keurig op de afgesproken tijd en alles was prima op temperatuur. Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jennefer
26 fevereiro 2022

Dit keer extra pittige Gon Bao besteld. Ze waren weer heerlijk! Perfect op tijd bezorgd door een enthousiaste bezorger. Geweldig! Tot de volgende keer weer.

Petra
26 fevereiro 2022
C vd velden
25 fevereiro 2022

Sushi was goed, wok was vele malen minder dan verwacht. For Nam was droog en niet lekker.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Helaas de laatste keer wat minder vette buikspek aangeleverd gekregen, waardoor het vlees na het grillen wat mager en droog wordt. Wij zullen ons best doen om weer de juiste buikspekken binnen te krijgen. Excuses voor het ongemak

Gert
23 fevereiro 2022

Alles weer perfect zoals altijd. 1 punt van opbouwende kritiek. We hadden gebruik gemaakt van de actie van een gratis sushirol. Nr 3(kip). Deze had niets te maken met de kwaliteit die we van jullie gewent zijn. Droge kip en niet op smaak. Wij waren gewoon tevreden dus de opmerking is meer als feedback bedoeld.

Mirjam
21 fevereiro 2022

Ga zo door! We blijven genieten !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Willemsen
20 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jennefer
20 fevereiro 2022

Het eten was ruim op tijd, zelfs 10 minuutjes voor de aangegeven tijd. We waren nog nèt niet thuis aangekomen dus we werden netjes gebeld door de bezorger die zich zorgen maakte over de kwaliteit als wij te laat thuis zouden komen. De bezorger had het eten daarom netjes weggezet beschermd tegen de regen. Wat een top-service!! De kwaliteit van het eten was weer geweldig zoals altijd. Heeeel hartelijk dank en tot volgende week weer. 🤩

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Rossum
20 fevereiro 2022

Helaas door drukte op zaterdag een kwartier te laat. Verder een extra flesje soja bestelt van 150 ml van 4,50 euro. Zat er niet bij. Gebeld naar bezorger. Die stond ons netjes te woord, maar die kwam na t bellen met de baas met het verhaal dat er extra zakjes bij waren gedaan ..? 7 zakjes van 10 ml … komt natuurlijk niet overeen. Die zakjes zitten er altijd al bij, dus benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Kwaliteit van het eten overigens altijd goed. Bestellen altijd hier, nog nooit problemen gehad verder.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Miranda, bedankt voor uw feedback. Ten eerste onze excuses voor de misverstand met de soja saus. Er was verkeerd begrepen dat het niet om zakjes ging, maar om een flesje soja saus. Dit was tijdens de communicatie met de bezorger niet verteld, het ging enkel maar over ‘extra’ soja saus.. Uiteraard zullen wij dit zo gepast mogelijk gaan oplossen. Wij zullen op zsm op uw mail reageren.

Michiel van Galen
19 fevereiro 2022
Corien
19 fevereiro 2022

Bezorging perfect op tijd en het eten zo als gewoonlijk erg lekker.

Jan
19 fevereiro 2022

Zo als altijd heerlijke sushi, en perfect op tijd bezorgd.

vincent
15 fevereiro 2022

Rijst was vrij droog en veel sushi druipte in saus. ook beviel ons sushi met augurk als slechte combinatie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de sushi ‘met’ saus niet in de smaak viel. U zou de volgende keer sushi kunnen kiezen waar geen saus op zit en/of vragen de sushi zonder en/of saus apart te leveren. Altijd mogelijk! Sorry maar helaas hebben wij geen enkel sushi met augurk 🤨

SMIT
14 fevereiro 2022

Goede bezorging prima optijd en zoals altijd was het weer heerlijk

Xxx
14 fevereiro 2022

Fantastisch!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
13 fevereiro 2022

Helemaal top, goed warm en crispy.

Marlon
13 fevereiro 2022
anoniem
12 fevereiro 2022
van den Akker
11 fevereiro 2022

Heerlijke sushi, bezorging keurig op tijd.

Adriaan Kleemans
9 fevereiro 2022

Superlekker die Asian Thai curry shrimp schotel, met korting omdat ik zo vaak bestel. Het is een toprestaurant!

Martijn Janssen
6 fevereiro 2022

De sushi (zalm, paling) en de noodles waren weer top. Bezorging perfect op tijd.

Niels
6 fevereiro 2022
Daphne
1 fevereiro 2022

Ik zou meer dan 5 sterren ⭐️ willen geven aangezien ik dat normaal al doe maar vandaag verdient er wel 10! Had de bestelling in de app gezet en moest iets veranderen (kinderen 😅🙈) in de bestelling dus betaling geannuleerd. Producten toegevoegd/gewisseld en bestelling geplaatst, bleek bij bezorging dat de code van de FREEROLL1 niet doorgekomen was. Maar die werd nagebracht echt zo lief! Kids super happy… dus mama ook ☺️💯🙏🏻.

Monique van Ham - van Vugt
30 janeiro 2022
K.
30 janeiro 2022

De sushi was super! De soep was mega zuur nog nooit zo meegemaakt !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste K, bedankt voor uw feedback. Inderdaad hebben wij dit ook nooit eerder meegemaakt/gehoord. Wij zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling/kok. Het is middels in een privé bericht gepast opgelost.

Bas
29 janeiro 2022

Heerlijk gegeten

Tinus
27 janeiro 2022

Het was weer verrukkelijk!

A kerkhofd
25 janeiro 2022

Het was jheerlijk!

Frank Walk
24 janeiro 2022
Adriaan Kleemans
24 janeiro 2022

Werkelijk werkelijk superlekker die spicy curry garnalen schotel, en de bediening is ook geweldig !

Daniel
23 janeiro 2022
Daphne
23 janeiro 2022

Het was weer erg lekker… hebben er wel ff op moeten wachten van bestellen tot bezorging maar goed dat is te verwachten op een zaterdag met zulke lekkere sushi.

V
21 janeiro 2022

Vond de pokebowl zalm niet lekker , volgens hun had ik de naturel zalm moeten bestellen, deze was met mayonaise gemarineerd...de vieste pokebowl die ik ooit op heb ..misschien is de naturel wel

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste V., bedankt voor de feedback. Inderdaad had u zelf de verkeerde besteld. Het staat duidelijk vermeld dat het met wasabi-mayo is. 🤔 Iets wat U niet ‘lekker’ vindt, betekend niet dat het ‘vies’ is! Idd de volgende keer maar eens de ‘naturel’ nemen.

Niels
20 janeiro 2022
Arthur
19 janeiro 2022

Top, ik krijg altijd veel te veel Soja...hahah, maar die geef ik tzt dan wel weer terug.

Jacques van Ekeren
19 janeiro 2022

Uitstekend en goed warm eten

Lars
18 janeiro 2022

Top eten en snel bezorgd

I. Kersten
17 janeiro 2022
Sanne Resubun- van Ooijen
16 janeiro 2022

Altijd super lekker en altijd op tijd! Beste sushi van Oss en altijd vriendelijke bezorgers. Ik ben fan!

vanA
15 janeiro 2022
Annemarie Hartjes
15 janeiro 2022

Super goede kwaliteit

Zakiya
13 janeiro 2022

Heerlijkkkkkkkkk!!!!!!!

Jan Jongbloed
10 janeiro 2022

Zoals altijd: keurig op tijd, precies de bestelde gerechten, kakelvers en smaakvol. Zonder enige twijfel: Tanuki is in het Maasland (en omstreken) het beste adres voor uitstekende sushi!

MH
9 janeiro 2022

Wederom erg smaakvol!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M van Sommeren
8 janeiro 2022

Heerlijke sushi besteld! Lekker vers gemaakt

Joey Schaufeli
8 janeiro 2022

Zoals altijd was het eten excellent. Bezorging is ook gewoon goed.

Brigantino
8 janeiro 2022
Sloot
8 janeiro 2022

goede app en adm en afwikkeling heerlijke sushi en afleveren tijd wordt prima aangehouden 👍👍😀

Vincent Arpa
8 janeiro 2022

Altijd top!

Paul
7 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Kris
7 janeiro 2022

Was an hour later then it said in the email and the warm dish was cold. Quality of sushi was very good as always.

EJ
7 janeiro 2022

Op tijd en weer erg lekker!

Anne
5 janeiro 2022

Bezorging was wat aan de late kant, maar er werd ook een richttijd gestuurd. Het eten maakte het goed, het was nog goed warm en erg lekker!

Hans Pegt
2 janeiro 2021

Beste sushi uit de omgeving. Ik kom er speciaal voor uit Uden

Carlo Janssen
2 janeiro 2021

Jammer dat er mayonaise over de kobe roll zat!! Advies: niet meer doen, zonde van de paling! Rest bestelling was goed!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Carlo, bedankt voor de feedback! Zullen wij tegen onze nieuwe collega zeggen. Excuses!!

Kees van de Breevaart
2 janeiro 2021

Bezorger was keurig op tijd. Alles oké met de bestelling, heerlijk gegeten!

Geertje
27 dezembro 2021

Eten was weer erg lekker.

Daphne
26 dezembro 2021

Geweldig lekker zoals altijd. En zelfs nu met de kerst drukte maar 45 min wachten tot bezorging van een redelijk grote bestelling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kanters
26 dezembro 2021

Helaas, deze keer erg slecht . Normaal erg te vreden ,maar het eten was niet vers ,veel eten besteld maar voorlopig niet meer hier . De rijst was niet vers ,en ook was de vulling koud wat warm hoort te zijn ,erg teleurgesteld. De kortingcode kerst werkte ook niet ,daar nog een opmerking overgeplaats, maar geen reactie op gehad . Dus voor ons was het geen lekker eten .

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Erg vervelend om te horen dat het niet naar wens was. Sushi rijst koken wij daadwerkelijk elke dag opnieuw. Dus wij weten niet wat er 'niet vers' was. Actiecode 'Kerst' was enkel geldig op de Kerst-gerechten van restaurant Tanuki en niet voor Tanuki Express. Het is duidelijk aangegeven ;)

Eefje
25 dezembro 2021

Beter dan dit kan gewoon niet. Het eten is gewoon fantastisch!!

E.
25 dezembro 2021
Mascha
25 dezembro 2021
Jacq van Ekeren
24 dezembro 2021

Ze zijn heerlijk maar niet helemaal vers helaas

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Niet helemaal vers?? Iedereen heeft kapotte handen van het fileren van verse vis!

Tatie
21 dezembro 2021

Ik was vergeten waarom ik niet meer bij jullie bestelde. Kwaliteit is zwaar minder geworden. Noodles veelste gaar, geen smaak aan de saus, zuinig met vlees. Nee was niet tevreden.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Waarschijnlijk omdat de andere het niet beter deden 🤔

Rian
19 dezembro 2021

Lekker, iets te laat maar zat kroepoek bij. Die we niet hadden besteld, dus erg netjes

Niels
18 dezembro 2021
Adriano Kleemans
17 dezembro 2021

Lekkerder kan niet! De beide shrimp garnalen schotels gehad. Echt super. Gemakkelijk bestellen, effe ophalen en smullen maar

Martijn Janssen
15 dezembro 2021

De beste sushi van Oss. Heerlijk.

Marlies Ritzen
13 dezembro 2021
L
10 dezembro 2021

Lekkerste sushi in Oss.

Anoniem
5 dezembro 2021
Niels
5 dezembro 2021

Wederom top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fr Oomens
5 dezembro 2021
Bas
2 dezembro 2021

Altijd weer overheerlijk vers gemaakt super

Hermans
1 dezembro 2021

Alles lekker

SMIT
28 novembro 2021

Kan zeggen met een gerust geweten. Dat ze zeker prima eten bezorgen Kan het iedereen aanbevelen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martens Brechtje
27 novembro 2021

Smaak was erg goed! Ik kreeg er ook nog extra zakjes soyasaus en wasabi bij omdat ik die niet besteld had en er vanuit ging dat dit erbij zat. Erg aardig! Helaas was de tomaat niet vers. En zat er erg weinig zalm op de poke bowl. Ze waren afgeprijsd, ik hoop niet dat door de prijsdaling er minder zalm op gedaan is.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Dat zou niet mogen. Alles wat in de aanbieding is blijft altijd hetzelfde formaat en/of inhoud hebben. De cherry tomaatjes zijn in zeker weten vers en goed. Hoogstwaarschijnlijk door deze te snijden zijn ze uit elkaar gegaan door het aan drukken van de deksels. Wij zullen dit kortsluiten met de desbetreffende afdeling en zullen dit gaan oplossen met u in een pb.

Daphne
24 novembro 2021

Altijd zeer tevreden over onze bestelling. Kwaliteit, prijs en wat je ervoor krijgt is echt om blij van te worden. Weer heerlijk gegeten!