Avaliações de Asian & Sushi Express - Tanuki Oss

Avaliações recentes

5.0
Rita
22 junho 2024
Laura
22 junho 2024

Top

Alice Schuurmans
22 junho 2024

Uitstekende service.

P. Dingjan
21 junho 2024
Bas
21 junho 2024
Dianne Willemen
19 junho 2024
Peter
19 junho 2024

Echt heerlijk weer!

Vincent
19 junho 2024

Altijd top, wat je ook bestelt.

Christel
18 junho 2024
M.
16 junho 2024

Op tijd besteld voor bezorging om 17.30u. Was exact op tijd! Heerlijk gegeten, alles was nog lekker warm, goede kwaliteit, goed verzorgd. Top! Volgende keer weer bij Tanuki!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Floor
16 junho 2024

Precies op tijd, goede temperatuur en super kwaliteit.

G.h.k
11 junho 2024

Netjes op tijd. Kwaliteit zoals altijd prima. Probleempje met verkeerd geleverd item werd meteen en vriendelijk opgelost. En nog een extraatje erbij voor 't ongemak 😀

Lidy Gemmeke
10 junho 2024

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke
9 junho 2024

Lekker gegeten! Al die verschillende smaken, heerlijk!

Wouter
6 junho 2024

Superlekker!

Danny Visser
4 junho 2024
Kleemans
28 maio 2024

kip vond ik niet lekker de laatste keer

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. De Japanse Katsu Curry; je moet ervan houden 💁🏻‍♂️

Anoniem
26 maio 2024

Goede service en op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
26 maio 2024

Vlees wederom niet doorgebakken en erg vet. We gaan voortaan ergens anders bestellen.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Graag willen het volgende Nogmaals uitleggen; de buikspek is na hard bakken toch nog steeds zn vetten heeft. Te lang bakken wordt de buikspek alleen maar harder en harder en dat willen wij niet. Wij raden het u aan om de magere babi pangang te nemen ipv de buikspek. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd🙏

Esther
25 maio 2024
Claus
25 maio 2024

Perfect op het aangegeven tijdstip geleverd. En het eten was zoals we gewend zijn heerlijk!

Vera
20 maio 2024

Snelle levering en lekker 😋

Thijs
18 maio 2024

Geweldig eten, snelle service en vriendelijke mensen!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Bedankt! en tot de volgende!

Jan Jongbloed
13 maio 2024

Zoals altijd: zeer smaakvol, op tijd, 0 fouten in de bestelling, plenty sausjes en gember e.d. Tanuki is en blijft het beste adres voor Japans (andere keukens heb ik er nog niet eerder gegeten) eten in het Maasland!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

🙏🙏🙏

Esther
10 maio 2024
Riny v Buul
10 maio 2024
Kieft
8 maio 2024

Binnen 20 minuten hadden we onze bestelling, echt top !!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

We doen ons best 💪

Yvonne
8 maio 2024

Snelle, vriendelijke bezorging. Top kwaliteit

Senta
2 maio 2024

Lekker vers. Je kunt je allergie informatie goed kwijt (en er wordt naar gehandeld). Tijdige bezorging.

Mulder
1 maio 2024

Snelle en vriendelijke bezorging. Het eten was van prima kwaliteit. Tot de volgende keer!

Vincent
1 maio 2024

Altijd hoge, constante, kwaliteit.

Esther
28 abril 2024
Angelique Van Doorn
27 abril 2024

De sushi leek niet vers te zijn. Ook na het eten kreeg ik ontzettende buikpijn. Jammer vorige keer was het heerlijk, nu niet meer voor herhaling vatbaar.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Er wordt enkel sushi gerold, wanneer de bon eruit rolt. Alles is vers a la minute bereid💁🏻‍♂️zo vers dat de crispy kip en gamba nog warm zijn. Dagelijkse aanvoer van vis. Het kan wellicht zo zijn dat de (saus van) spicy chicken te pittig is..en/of gluten kan ook een grote rol spelen.

yan
25 abril 2024
Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Bedankt voor uw geduld en feedback. 9 van de 10 keer wanneer de bezorging wat langer duurt, een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van het eten, terwijl het gewoon goed is. Erg jammer is dat..

Lonneke
22 abril 2024

Super lekker!

A W SLOOT
21 abril 2024

helaas nu voor de 2 e keer Poke Bowl naturel zalm ZONDER de extra betaalde Avocado. graag aandacht hiervoor! gr

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor uw feedback. Wij hebben direct aanpassingen verricht aan de keukenbonnen. Onze welgemeende excuses!

Esther
16 abril 2024

Heerlijk zoals altijd!

Karin
7 abril 2024

Ik miste avocado in de poké bowl. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Karin, bedankt voor de feedback. Gezien uw bestelling had u de avocado Niet erbij besteld. De avocado zit er namelijk niet standaard bij. De voorgaande keren had u het waarschijnlijk wel erbij besteld💁🏻‍♂️

Heleen
6 abril 2024

Lekker, goed eten wat niet al te duur is (voor wat je krijgt). Ben zelf niet super van de sushi maar ook die is tot dusver de lekkerste die ik heb geproefd. Hoofdgerechten (Asian food/babi pangang in mijn geval) is lekker en veel (kan er zelf 2 dagen van ete, volgende dag opgewarmd is het nog lekker). Bijgerechten (deze keer de kfc) was lekker alleen niet knapperig meer (maar dat kan je verwachten ivm naar huis moeten rijden), zeer lekker sausje dat erbij zit. De gebakken rijst zo ie zo altijd erbij pakken, is zo goed gedaan dat je dat zonder 'hoofdgerecht' nog zou kunnen eten als diner.

Kevin
1 abril 2024

Top!

Rust
1 abril 2024

Vers en altijd lekker

Esther
30 março 2024
William
27 março 2024
Vincent
24 março 2024

Heerlijk eten en snelle service, bedankt!

Esther
21 março 2024
Mulder
20 março 2024

Alles prima, alleen vond ik het vlees van de for nam erg taai. Het spekgedeelte was wel goed.

Bart Sloot
18 março 2024

opm. bij de poke bowl naturel zalm met extra avocado tegen betaling zat helemaal geen avocado bij dus HELEMAAL VERGETEN toe te voegen !!! rest van bestelling was acc. incl bezorgtijd gr.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rian van Meurs
16 março 2024

Nigiri tonijn was niet te behappen, rafelig en te dik. Erg veel rijst, te dik te groot. Ook die met ei. Eetlust was meteen over. Slechte ervaring, zeker voor dat geld.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Bedankt voor de feedback. Tonijn is een moeilijk product en hoog in prijs. De ene keer mooi rood, mals en weinig pees, het ander visje is weer minder mooi rood met veel pees 💁🏻‍♂️ Tonijn is namelijk geen kweekvis, dus elk vis is anders. Wat betreft de rijst vinden wij wel een persoonlijk iets. Wij willen graag enigszins wel tegemoet komen met een persoonlijke kortingscode: uw mobiele nummer.

Sil
15 março 2024

Super lekker optijd bezorgd

Meijer
9 março 2024

De beste sushi in Oss voor een eerlijke prijs en op tijd bezorgd

Lindy van der Maat
9 março 2024

De sushi was weer super lekker

Annieck
9 março 2024

Was weer heerlijk!

Bas
6 março 2024
Rick
6 março 2024
Henriette
2 março 2024
Coen
1 março 2024

De kwaliteit was een stuk minder deze keer. Er zaten stukjes bot in de wrapping van de surf&turf. En aan het einde van het eten had ik een soort lichtblauwe slijm tussen mijn tanden. Geen idee of het organisch of kunststof was. Dat zat volgens mij in de geisha rol.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wat vervelend om te horen dat er (hoogstwaarschijnlijk) wat kraakbeen tussen het vlees zit. Dit is helaas onvermijdelijk en vrij normaal dat er mogelijk kleine stukjes kraakbeen achterblijft bij versneden vlees. Het blauwe kleur komt van de zwarte masago viskuit. Zwarte viskuit is namelijk gekleurd met inkt van inktvissen. Als deze verdund wordt door vocht wordt de kleur paars/blauw. Dat is geheel natuurlijk. Uiteindelijk heeft het niks te maken met onze kwaliteit💁🏻‍♂️

Eefje
29 fevereiro 2024
Megens
25 fevereiro 2024
Tanja
23 fevereiro 2024

Heerlijke sushi!!

Richard van den Brand
22 fevereiro 2024
Ven
11 fevereiro 2024

Het was allemaal echt heel erg lekker, en met liefde bereid! En ook een hele snelle bezorging!

Lisa
10 fevereiro 2024
Kevin
5 fevereiro 2024

Bestelling was erg snel bezorgd, zelfs nog sneller dan de aangegeven bezorgtijd van 30 minuten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Netty Steenbruggen
2 fevereiro 2024

Fantastisch!

Esther
2 fevereiro 2024
Esther
27 janeiro 2024
Leonie Pauwels
27 janeiro 2024
John
21 janeiro 2024

Top sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ulco
21 janeiro 2024

Heerlijk gegeten!

B. Martens
20 janeiro 2024

Bezorging duurde erg lang helaas. Kwaliteit an eten is top! Prijs is wel hoog.

Edgar Janssen
19 janeiro 2024

Top kwaliteit!!!

Anja
18 janeiro 2024

Bezorging op tijd Vriendelijke bezorger Het was weer geweldig lekker !!👍

R
17 janeiro 2024
Aslan van zoggel
17 janeiro 2024

Tanuki altijd lekker

Karin
15 janeiro 2024

Rijst was erg koud. Mag lauw zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste Karin, bedankt voor de feedback. Mee eens! Het komt ook lauwwarm bij ons vandaan, maar helaas met dit koude weer..💁🏻‍♂️ Gelukkig geen sushi-ijsblokjes 🤣

Jeroen
7 janeiro 2024

Altijd vers en lekker

Yvonne
3 janeiro 2024
Magda
29 dezembro 2023

The best sushi in Oss!!! ❤️ thank You!

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Thanks you Magda🙏 wij blijven ons best doen!

May
26 dezembro 2023

Goede kwaliteit en goede service.

V overdijk
25 dezembro 2023
Door
24 dezembro 2023

Fijne bezorging met een heerlijke Sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

rob van der heijden
21 dezembro 2023

lekker eten

Tonnie van der Aa
20 dezembro 2023
Janne S
10 dezembro 2023

Ik word altijd vriendelijk behandeld bij Tanuki, zowel in het restaurant als bij bestelling. Het eten is keer op keer weer heerlijk. Ik kom zeker terug om nog meer te gaan genieten van het heerlijke eten en de fijne service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tewei
9 dezembro 2023

Soep lekker rest toch helaas iets tegen vallen. Dan ik had gedacht.

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Wij zagen dat u weer een keer iets anders had genomen. Je moet er idd wel van houden. De volgende keer weer wat anders ;)

Eefje
9 dezembro 2023

Beste sushi restaurant van Nederland

Roger
6 dezembro 2023

Heerlijke sushi zoals we gewend zijn

Anke
5 dezembro 2023
Coen
2 dezembro 2023
Cathalijn
1 dezembro 2023
Sandy
30 novembro 2023

De bestelde sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. De versheid van de producten proef je en elke sushi heeft echt zijn eigen smaak. De variatie die jullie bieden is ruim. Bezorging ook top! In de wenselijke tijd en bezorger was vriendelijk en keurig.

Lisa
27 novembro 2023
Margot
27 novembro 2023

* teveel saus/mayo op de rolls * te weinig tonijn op de roll * beetje smaakloos

Reacção a Asian & Sushi Express - Tanuki

Beste, bedankt voor de feedback. Volgende keer kunt u gewoon aangeven op welke sushi u geen of wel saus wilt hebben💁🏻‍♂️ tegen een kleine tueslag kunt u altijd meer tonijn krijgen op de sushi👍

Hanneke
26 novembro 2023

Heerlijke gerechten weer. Poke bowl is bijna een hele maaltijd! Prima, bedankt weer!

Locht
22 novembro 2023

Top kwaliteit. Snel bezorgd. Echt heerlijk !

Rob
20 novembro 2023

Alle 7 gerechten mooi en goed verpakt en was heerlijk, echter de alleen de Dim Sum was niet mijn smaak. Bezorging zeer correct en vriendelijk !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anonymus
19 novembro 2023

Vriendelijke bezorging, heerlijke tomatensoep (en warm). Pokébowl lekker vers en verzorgd. Al met al heerlijk gegeten.

Maria
18 novembro 2023

Super vers, heerlijke smaken in de sushi box deluxe.

Jan
13 novembro 2023

Super sushi we hebben er wederom van genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hélène Beukers
12 novembro 2023

Op tijd bezorgd en vriendelijke berzorger. En heerlijke sushi!